T: 33
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2329930
Temat dedykowany Martusi <3
Jestem po S04E12, wkurzyłam się strasznie, wyżej napisałam a dokładniej na forum wylałam i wylewam swoje żale i fascynacje :D
A u Ciebie jak seriale? Coś skończyłaś, zaczęłaś?
"Przyjaciele" jak idą? Pewnie gdzieś w połowie jesteś, bo to szybki serial :D
Nie wiedziałam o czym piszesz ;P Już mało co pamiętam ;)
Jestem na bieżąco z Ravenswood, pozatym reszta chyba bez zmian, pomału do przodu... Ach Friends jestem na 9x02 ;D
Ale kojarzysz Selfa, co nie? Pamiętasz co wyszło... Masakra...
Rozumiem :) Tylko "Przyjaciele" są "zakończeni" czy jeszcze masz jakiś? (w sensie reszta to bieżące?)
Ło matko :D Zapomniałam o Twoim tempie... :D :D :D
Puste kartki?
Jeszcze Fringe z zakończonych wisi nade mną ;D Reszta to bieżące, które po trochę nadrabiam ;)
Dobrze, że Ci przypomniałam ;P
A jak The Originals się ogląda? Niedługo chciałabym zacząć ;)
Taaa... i do tego agentka Miriam...
A to jak idzie? :)
Nawet fajnie, chociaż Marcela strasznie nie lubię, patrzeć na niego nie mogę... :/ Ale mimo wszystko chyba jestem w tym maleńkim gronie co uważa, że jednak "Pamiętniki..." lepsze... :D
Stanęło na 2x08 chyba ;P Po Przyjaciołach się za to wezmę ;)
Jak mi się uda to jeszcze w tym miesiącu zacznę Originalsów ;D
Wszystko u Ciebie w porządku? ;)
Pokończ te zakończone co oglądasz i weź się za "Buffy..." :D
Przerwa niedługo ma być chyba dosyć spora, także poczekaj jakoś i koło stycznia zacznij najlepiej... :)
Tzn.? :)
Chodzi o to, że jak byś zaczęła teraz/niedługo to wyrobisz się akurat na przerwę a jak i tak i tak się wstrzymałaś to lepiej zacząć tak, żeby ją ominąć i ipoźniej dalej na bieżąco sobie oglądać :D
No raczej... :) Meble dzisiaj odebrałam :D Teraz skręcania a skręcania będzie...:/
Hej :*
Mnie wczoraj nie było i raczej nie będę miała czasu wejść jutro i pojutrze, może was w piątek odwiedzę xd
No ale dziś jestem i generalnie to pół dnia spędziłam na oglądaniu GG xd
właśnie mi się serce rozpadło.. http://www.youtube.com/watch?v=Ammd2-I8k6A dacbznfjxhszgbjhxdnbcjdmgbszjcbd <333 xDDD
O matko tylko nie chair :DDD Ja (wymazując z pamięci trochę ostatnich wydarzeń) jestem mega fanką Blair <3
Nie wiem co się mogło stać.. xd Najwyżej będę jedyną tutaj, która ich shipuje :D
No Blair uwielbiam ^^
Ja ich momentami tylko szipowałam przez pierwsze dwa sezony, bo Chuck był wtedy dosyć zabawną postacią. (ogólnie to wolałam Nair bo to była moja para nr 1 w książkach) A później już nie mogłam patrzeć na to jak Chuck ciągle krzywdzi Blair.
Marta ich shipuje więc nie jedyną na pewno ;)
Nigdy nie lubiłam Sereny ani mi się nie podobała, widziałam że coś pisałyście na ten temat.
Za to Blair w 100% <3
Najwyżej wam wyślę "I don't care. I ship it" xD
Nair nigdy w życiu. Nie lubię Nate'a, jest strasznie nudny, a z Blair nie było między nimi żadnej chemii. To już bym wolała żeby był z Venessą. No a książek nie czytałam, nawet nie wiedziałam, że są xD
Czy powstają jeszcze dobre scenariusze, które nie na podstawie książki? ;d
Oh, ja tak samo. Serena mnie irytuje praktycznie w każdym odcinku, Dan też zaczął. Blair jakoś ani razu, więc też w 100% <3
Jest nudny, zgadzam się, ale ja lubię takie "dobre" i naiwne postacie nawet jeżeli nic nie wnoszą :D Najbardziej chciałam go z Jenny. Nie polecam czytać książek, ogólnie są fajne ale dla nastolatek ;) Chociaż można się przy nich zdziwić, np. książkowa Vanessa jest ogoloną na łyso i ubraną na czarno artystką, która przez pewien czas nawet przyjaźni się i mieszka z Blair ;) I plusem książki jest to że Chuck jest postacią trzecioplanową xD
Dan mnie wkurzał pierwsze dwa sezony bardzo często :D Chociaż doceniałam jego humor.
Serenę w ciągu całej serii lubiłam tylko w jednym odcinku w 5 sezonie xD
A oni jako para to już w ogóle dramat... Tylko jedną scenę zerwania mieli fajną.
Nie, coś Ty, gdzie tam jakieś powody do tego :D?
Lubiłam ją w jednym z najokropniejszych odcinków - 5x11 bo jako jedyna używała tam mózgu zamiast bawić się w te wszystkie bzdury.
Ja też zazwyczaj, ale on jakoś nie wzbudza mojej sympatii xD
Huh, Jenny mnie też irytuje, ale w sumie mogliby być razem Chociaż Nate nie zagrażałby moim shipom. Irytuje mnie strasznie to jego skakanie z kwiatka na kwiatek. Poza tym to niezdecydowanie jest cholernie denerwujące. Lubiłabym go bardziej gdyby od początku deklarował uczucia do JEDNEJ i tylko jednej dziewczyny. Wtedy wpisywałby się w listę tych lubianych przeze mnie dobrych i naiwnych postaci ;d
Uh, to nie, zdecydowanie nie. Przeczytałam już książki PLL i to jest tragedia. Owszem, czyta się szybko, ale ja mam wrażenie, że przez nie mój język ubożeje, a horyzonty myślowe się zwężają xd
Nieee, ja Chucka bardzo lubię. Czasem mam ochotę dać mu w twarz, ale i tak go uwielbia <3
Humor i głos ma świetny. Cały jest świetny, ale czasem mnie denerwuje po prostu ;D
W pierwszym nie irytował mnie w ogóle, natomiast Serenę lubię umiarkowanie właśnie TYLKO z nim :D
zobaczymy co powiesz o postaciach za 2-3 sezony :d
Dla Dana chyba 4 i większosc 5 byly najlepsze - w kwestii sympatii do postaci.
macie:
Exclusive never before seen image of Paul Wesley from The Vampire Diaries photographed by Angelo Kritikos
http://24.media.tumblr.com/6510e1dd98362e64555aafdd7ce99a0d/tumblr_mx9497BrO91qa v9hoo1_500.jpg
Włosy ładne, ogólnie nie mam do czego się przyczepić, ale miał też lepsze zdjęcia... :D
Jakiś taki do siebie niepodobny. Czy tylko mi się tak wydaje?
Z jego zdjęć "w tym klimacie" zdecydowanie lepsze jest np to http://3.bp.blogspot.com/_TkadBp2Lc2A/TJcVrovPbVI/AAAAAAAAAKM/9jcEELUBe18/s1600/ Paul-Wesley-paul-wesley-11243040-872-1131.jpg
DYNIA!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1L2m_lvxZZU
Awwwww... po tym musiałoby się stać coś okropnego żebym przestała ich shipować (ale naprawdę cholernie okropnego xd).
Swoją drogą skojarzyło mi się od razu z tym: http://www.youtube.com/watch?v=7rcMWiY9jQA
Chyba dwa najlepsze "samobójstwa" z seriali *.*
Hej ;*
No niestety mnie też dopadł syndrom "nie mam czasu" xD
Poczekaj poczekaj, zarówno Chuck jak i Blair szykują jeszcze parę okropnych rzeczy i o ile ze strony Blair to tylko "niewinne" intrygi, to Chuck zrobi tyyyyyyle głupot, że czasem trudno było znaleźć usprawiedliwienie (a naprawdę chciałam i się starałam ;P)
Poza tym, Chair może i było fajne (mieli momenty + Chuck z początku był dosyć fajną postacią) - do momentu zobaczenia pierwszych scen Dair <333 Eh... ;D Wtedy też bardzo polubiłam Blair ;)
Będzie coraz gorzej, niedługo już przygotowania do świąt się zaczną... centra handlowe już męczą bombkami i "last christmasami" :( xD
Straszysz xD
Jestem ciekawa, nie powiem, chociaż już mnie czasem tak denerwują WSZYSTKIE postaci, że mam ochotę dać każdemu z nich w twarz ;d
Wizja Dair w tym momencie mnie nawet nieco odstręcza, ale poczekam i postaram się nie nastawiać do tego negatywnie już na starcie. Może moje nastawienie się diametralnie zmieni xD
No niestety, a ja jeszcze w tym tygodniu muszę biegać za prezentami, bo moja mama wymyśliła, że muszę koniecznie wrócić w tym tygodniu do domu z PREZENTAMI albo WCALE xD Mikołajek jej się zachciało i kazała mi prezenty kupić "bo tak i już" ;D
Mnie długo nie denerwował brat Sereny i Dan ;D No ale potem to już wszyscy ;P
No ja oglądałam trochę uprzedzona do Chair także wiesz... ;D Ale to i tak się trochę później zmieniło i potem to nawet shippowałam Chair na zasadzie "Blair to tępa idiotka, która nie zasługuje na Dana" xD I z początku też ich shippowłam, bo lubiłam Chucka :P
No ale ja potwornie kochałam Dana także... (Koniec Teorii?... xD)
Dair Cię zaskoczy - zobaczysz ;D Może związku nie będziesz chciała skoro tak bardzo lubisz Chair, ale przyjaźń na pewno Ci się spodoba, bo Dan był fantastyczny <3333 ;D
Uh, jak ja nienawidzę kupować prezentów. Tzn samą ideę bardzo lubię i generalnie lubię już samo wręczanie ich, ale kupowanie to tragedia, bo nigdy nie umiem się zdecydować i biegam 10 razy do tych samych sklepów i porównuję próbując się zdecydować ;d
Brat Sereny zacznie irytować? O nie :( Zapomniałam w ogóle o nim wspomnieć, ale od początku pierwszego sezonu mam ochotę go przytulić taki jest kochany ;p Nie chcę widzieć go w jakichś intrygach :(
Ja się staram nie uprzedzać i sama ocenić postacie. A Chucka bardzo lubię jak wspomniałam. Dana też tylko, że czasem mnie wkurza niemiłosiernie (jak większość postaci w tym serialu xd).
Swoją drogą, czy to Ty kiedyś wysyłałaś jako guilty pleasure Beauty and a beat? Masz, cover lepszy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n-BXNXvTvV4
Love that Caroline is helping Stefan through his PTSD! Will anything romantic develop between them on The Vampire Diaries? — Ginger
NATALIE: Do we have a new love triangle on our hands? Not quite — Stefan will be spending a lot of time with Katherine actually, as they help each other in their darkest moments. Meanwhile, Caroline will have her hands busy with someone else very soon.
Time for celebration! Opiję to dzisiaj jak nic ;P
Tępa dzida znów będzie mieć "ręce pełne roboty" xD Och, czemu mnie to tak bawi xDDD
Caroline chce chyba pobic rekord w tym sezonie. Miala z dziewcząt najwiecej love interest w calej historii TVD, a teraz próbuje w jednym sezonie pobic własny rekord :d
Ale tak to jest jak nie ma wlasnego watku.
http://vampirediaries.pl/13064-spoiler-czy-czeka-nas-kolejny-trojkat-milosny i po naszemu :p
http://www.youtube.com/watch?v=3XF6td8ZPgs Tak mi się przypomniało ze staaarych offtopów :D
Obejrzalam dzisiaj kilka, ale z dżemem akurat nie ale nie pamiętam co tam było... :p