Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

C.D. :))
T.: 34
Poprzedni -> http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2334003

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

http://www.filmweb.pl/film/Amazing+Ocean+3D-2013-676525 :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://booklips.pl/newsy/pan-mercedes-nowa-powiesc-stephena-kinga-zapowiedziana- na-czerwiec-2014-roku/ nigdy dość :D

anulka88

Co tam? ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Teraz relaks, później trochę roboty...
A u Ciebie?
Fajny avek :)

anulka88

U mnie też na razie relaks, czyli oglądanie seriali ;D
Skończyłam Misfits i Haven ;) Biorę się za Fringe teraz, a The Originals zacznę sobie jakiś tydzień przed dalszą emisją, żeby nie czekać długo ;)
Dzięki:)
A jak u Ciebie oglądanie?

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Faaajnie... :)
Zaczynasz czy gdzieś w trakcie jesteś?
I prawidłowo ;)
Od ostatniej rozmowy nic się nie zmieniło... :/ Jedynie obejrzałam odcinek Wojewódzkiego i wczoraj film dokumentalny, ale to tylko dlatego, żeby sprawdzić telewizor :D Teraz na dniach wieczorami nie wiem czy mi się uda pooglądać, ale w niedzielę myślę już na pewno jak coś, najpóźniej :D Ale chyba się nie wyrobię z tym co zaplanowałam... Zobaczymy :p

anulka88

Od 2x08 zaczynam. Ale chyba wplotę w to jakiś krótki serialik, albo nawet kilka, bo mam akurat parę takich ;) Lista się dzięki temu zmniejszy ;D
Dasz radę ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

To to też już trochę odcinków odejdzie, dobrze, dobrze, skracaj ile możesz :D
Chciałabym :D

anulka88

Wszystko mam na bieżąco teraz, ale boję się styczniowej fali powrotów ;D
Ty nie dasz rady? ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

To pokończ co możesz, żeby zostały same bieżące i zobaczysz czy dasz radę coś wcisnąć :)
Oj, dać dam, najwyżej się przeciągnie, ale chciałam do świąt wszystko nadrobić i pokończyć, ale sporo jednak tego mam, jestem w szoku i nawet troszkę zła, bo to ja... a ja nie jestem taka, nie doprowadzam do takich sytuacji, ale tłumaczę to sobie aktualną sytuacją... :p Będę się starać i obejrzę tyle ile dam rady, ewentualnie po świętach dokończę i w Nowy Rok wejdę "na czysto" :D

anulka88

Ja zawsze dam radę coś wcisnąć ;P Najwyżej jedno się może opóźnić, ale za to drugie przyspieszy, więc na jedno wyjdzie ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No jak Ci lepiej :)
Jak nadrabianie ściągania? :D

anulka88

Dla mnie bez różnicy ;)
Mam już 9 seriali ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

O jaaa... Widzisz jak szybko? :D
Ale pewnie mojego nie masz :D :PP

anulka88

Muszę trochę przystopować :D
Jeśli to o czym myślę, to nie ;P

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Jeszcze nie ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

"Statek" obejrzałam, "Skazanego..." kończę... wiesz... :/

anulka88

Co wiem? :P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Już nie możesz zarzucić, że nic nie oglądam od Ciebie :P

anulka88

Ja i tak obejrzałam więcej "Twoich" ;D
Poza tym z Buffy to dłuższa impreza, zwłaszcza że Angel idzie z nim w parze. Tak sobie teraz myślę, że MOŻE pod koniec maja, jak się pokończy większość moich bieżących, się za to wezmę. Ale nie lubię tak planować daleko, bo zawsze coś się zmienić może, więc nie obiecuję ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No tak, tak, nie inaczej :D Hmmm... musi mi to wystarczyć :)

anulka88

Miałam taką nadzieję ;P

anulka88

A co będziesz oglądać po PB?

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Taki szybki http://www.filmweb.pl/serial/Wszystko+przed+nami-2012-660072 :)

anulka88

59 % nie dla mnie ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ja mam 62%, ale 5 lat studiowałam w Lublinie, pochodzę z lubelskiego, chcę obejrzec i zobaczyć :)

anulka88

W takim razie to coś dla Ciebie ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No właśnie, bo gdyby to był Kraków czy Szczecin to bym na pewno nie oglądała, książki nie ma, nie gra nikt kogo lubię, więc nie miałabym powodu :D

anulka88

To jak go znalazłaś? ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Tamtej jesieni zaczął lecieć w tv, ale że wyjeżdżałam to nawet nie zaczynałam, a sporo go reklamowali, więc zainteresowałam się, tym bardziej, że ocena jest całkiem przyzwoita :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jak ja nienawidzę się pakować ;<<<

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Na święta juz?

ocenił(a) serial na 6
anulka88

No nazwijmy to na święta :D

anulka88

Are Elena and Damon really over on The Vampire Diaries? And does that mean we're back to the triangle? — Eloise
NATALIE: They're not down for the count just yet! "I wouldn't say it's a reset of the triangle," executive producer Caroline Dries tells us. "What the show does well is that it doesn't just make rash decisions with people that causes them to just stop loving the people they love. Damon and Elena have a deep-rooted love for each other and you can't just turn your back on that. Elena will always feel that for Damon even if they fight or [break up]. But we will see in future episodes that there is a huge strain in their relationship, bigger than them in a way."

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://kwejk.pl/galeria/1967625/0/fascynujace-madrosci-ze-swiata-nauki.html#gall erypic

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://lubimyczytac.pl/aktualnosci/3325/najlepiej-zarabiajacy-pisarze-2013 to się zaskoczyłam, że King tak "nisko"... :p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Żartują sobie, prawda? Pierwsze miejsce: autorka najgorszej książki jaką miałam okazję przeczytać? Serio? To boli, naprawdę. Żeby tyle zarabiać na grafomani.. King, Brown, Evanovich tak nisko, a ta, pożal się Boże, autorka na podium. Mogłam nie sprawdzać, teraz się tylko wkurzam i wylewam tu żale xD Już przestaję :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Gdzieś tam w komentarzach się przewinęło, że warto sprawdzić ogólny ranking, wiarygodniej wszystko oddaje a to jak w tytule - najlepiej zarabiający w 2013, więc biorąc to pod uwagę w sumie chyba muszę się zgodzić, ważne, że King się znalazł, przemyślałam i i tak dobrze a podium dobrze się sprzedawało, nie można zaprzeczyć :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

No dobrze się sprzedawało, z niezrozumiałych dla mnie powodów... jakby tego tak nie promowali to pewnie nikt by nie kupił, bo prawda jest taka, że większość kupowała z ciekawości. Tak promowali a tyle negatywnych opinii, każdy chciał się przekonać samemu - oto tajemnica sukcesu. Niedługo będzie jeszcze gorzej, pani grafomanka będzie się tarzać w banknotach jak już film nakręcą. Oh wiem, jestem złośliwa nieco w tej chwili xd

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

No ja nie wiem, bo nie czytałam, ale mam w planach i książki i film/y, ale masz rację, po filmie kasa popłynie jak woda a aktorzy od razu wystrzelą, będzie szał... :D

anulka88

hej:P

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

:*:*

syllwunia14

:*
jak tam Malutka,prezenty już skompletowałaś?:))

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Ja nie muszę się troszczyć o żadne prezenty :D Rodzeństwo kupuje dla rodziców, rodzice dla rodzeństwa ja tylko kasę wykładam :D
Przyjacielowi tylko płytę muszę kupić ale to nie pewne bo chyba nie zasłużył :D

Co tam u Ciebie lepiej opowiadaj :)

syllwunia14

a no to masz dobrze :p ja zawsze coś na ostatnią chwile wybieram i pozniej lamentuje ze sie wczesniej nie zabrałam :p
Jaką płytę kupujesz? ;)

u mnie ok,mam cholernie dużo roboty z nauką,ledwo wyrabiam.Wróciła mi wena na seriale,filmy,książki,a czasu brak;/
chociaż w weekend i tak sobie pobalowałam przed kompem ha ha

a Ty teraz jestes w maturalnej czy za rok dopiero?

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Mnie ten problem póki co nie dotyczy :D Chociaż kupowanie prezentów nie może być takie złe (o ile ma się pieniądze) :D
Na urodziny kupiłam mu "Because of the times" Kingsów, teraz chcę dokupić coś do kolekcji, "Mechanical Bull" albo "Come around sundown" :P

Nauka, to aż straszne ile pochłania czasu :/ Jakie seriale jakie książki, co jest u Ciebie teraz na topie? :P

maturalna, dopiero co próbną pisałam :P

syllwunia14

Gdybym miała góre forsy nie wyszłabym ze sklepu :D i wynajęłabym ochroniarza zeby za mną nosił te torby :D
Kingsów lubie,ale nie orientuję się jakie kawałki sa z danej płyty,więc sama rozumiesz..;) chociaż ja teraz mam zajawkę na stare hiciory;p
Oglądałaś voice'a btw?

u mnie wszystko jest na moim profilu,możesz zobaczyć;)
a z ksiązek-saga millenium ;)

jak poszła próbna?:) i jakie dodatkowe przedmioty wybrałaś?:)

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

To tak samo jak ja :D Też lubię kingsów, za to On ich uwielbia i wiem że tą płytą mogę my sprawić przyjemność :)

tvop? nope, nie oglądam tego typu rzeczy już :D

Wszystko zdane, ale i tak masakra -,-
Tylko Wos :) Zastanawiam się nadal nad rozszerzonym angielskim ale to tylko tak wiesz :D

syllwunia14

jak miałam faze na Closer to słuchałam tego od rana do nocy (sic!) :D

A do czego jest Ci potrzebny ten rozszerzony angielski? w ogóle,na co chcesz zdawać?:)