Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Temat 35
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2334006

Przy okazji - Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ;)

anulka88

aaa widziałam te mebelki,w pierwszej chwili nie skojarzyłam,że o nie chodzi;) fajny zestaw,do sypialni idealny ;)

ja nie znoszę białych ścian,chyba,że gdzieś w drodze wyjątku jedna mogłaby być ale i tak musiało by na niej wisieć 100 obrazów,żeby tej bieli mało było ;)
ale faktycznie,jeśli wynajmujecie to ostrożnie z remontami bo wiesz jacy ludzie są..;)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Chcieliśmy całkiem co innego, ale że to było w sporej promocji a jak pisałam to nie jest jeszcze nasze mieszkanie, więc później w razie przeprowadzki czy coś to takich nie będzie aż tak żal zostawić ;p
Tzn. to tak jakby od spółdzielni i tu jest inaczej niż w Polsce, że wynajmujący Kowalski mówi, że za 2 miesiące masz się wyprowadzić. Tutaj wynajmujemy i dopóki płacimy to mieszkamy, nikt nie wyrzuci, nawet i 50 lat :) Tylko wiesz... To jest właśnie takie przejściowe... Bo ja bym chciała coś swojego, żeby poszaleć z projektem, z kolorami, z meblami no i żeby dla dzieci też coś było. Może to i takie staromodne, w stylu naszych rodziców, przepisać dziecku mieszkanie, ale czasy są coraz gorsze, niestety, więc jakiś tam plan trzeba mieć :)
Więc tak a propo tych mebli, część i tak przyszaleliśmy, teraz uważam, że za bardzo, bo jak coś to trzeba będzie się pozbyć, dlatego sypialnia taka tańsza wyszła, materiał średni, skręcanie tragiczne, wyszła cena szybko :D ale ogólnie ładnie się prezentuje :)

anulka88

rozumiem,tak się dzisiaj robi,że nieźle się prezentuje a po chwili już wychodzą wszystkie mankamenty ;)
ale i tak,skoro to takie pierwsze wasze wspólne mieszkanko to jest jakaś frajda z urządzaniem;) A z dziećmi to dobrze mówisz,przecież praktycznie większość ludzi mających dzieci tak postępuje ;)
a na którym piętrze mieszkacie?

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Np. kanapa i stół do salonu kosztowały średnią cenę, nie najtańsze, nie z najwyższej półki, ale widać było od razu różnicę :D
1.

anulka88

widzę,że to od podszewki urządzacie ;p pierwsze piętro..w razie co wózek się szybko zniesie :DD

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Haha :D No tak :D

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Dziewczyna z tatuazem ujdzie a Iluzja Swietnu film :D
I nie dziekuję :)

syllwunia14

Iluzja świetna,też mi się bardzo podobała,ale Dziewczyna dla mnie jeszcze lepsza;)
prezenty już są pod choinkę?:)

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Remember me według mnie bardzo dobry! :) Miasto kości, podobne oceny mamy. Nie czytałam książek więc nie wiem co będzie w drugiej części, ale ta cała sprawa z rodzeństwem trochę beznadziejna -,-
Jutro lub w wigilię będą :) Jutro wielki dzień w kuchni, ugh

syllwunia14

Remember me całkiem niezły,ofc zakończenie juz bardziej ckliwe być nie mogło ale i tak wyłam ;D Miasto kości,taki hype zrobili,a szczerze mowiąc dupy nie urwało;p na pewno rodzeństwem nie są,nie martw się;p
jak tam gotowanie?;)

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Co jak co, zakończenie było takie dosłowne "wow" ( w remember me ofc)
AAA wszystko posmażone, pogotowane, popieczone, można się obżerać :D
A jak tam Twoje przygotowania do świąt? :P

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Fajne ;)

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Padam po prostu. Jak się zabrałam za sprzątanie koło 12 tak dopiero teraz usiadłam. A to jeszcze nie wszystko. Ale obiecałam sobie, że zrobię to na "tip top" xD

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Tak jak miałem posprzątać mieszkanie to tylko poodkurzałem i kurze pościerałem i potem brak motywacji do dalszej roboty, jutro ciąg dalszy :D

ocenił(a) serial na 1
p3rla

I tak nieźle ;D Ja właśnie najbardziej nie lubię kurzy ścierać.
Ja sobie obiecałam, że się wezmę za wyrzucanie zbędnych rzeczy jeszcze - w tym ubrań.... xD To będzie piekło xD

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Piekło to jest określenie na mój pokój :D Tam jak w Narnii, co chwile odkrywasz nowe rzeczy a żeby coś znaleźć to trzeba oddział dochodzeniowy :D

ocenił(a) serial na 1
p3rla

Haha ;D Ja parę razy miałam dzisiaj takie "Wtf, co to jest? Skąd ja to w ogóle mam?" Ciągle liczę, że znajdę gdzieś jakąś kasę zagubioną. Dzisiaj już było blisko, bo znalazłam jakaś kopertę, ale tam zamiast pieniędzy flagi państw.. Myślałam, że padnę xD

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Hahaha flagi państw? :D Po cóż Ci one ?

ocenił(a) serial na 1
p3rla

Na zajęcia z angielskiego z dzieciorami o państwach wchodzących w skład UK xD No ale już są w koszu ;D
Ale są i inne znaleziska jak np. kartka na której mam napisane "gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą" I kompletnie nie wiem skąd to jest i po co to napisałam xD

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

To ja jestem typem chom ika ;D Zawsze w spodniach jakie ubiorę znajduje jakieś pieniądze zazwyczaj jakieś drobne kwoty 10/20 zł ale jakby tak wziąć ze wszystkich spodni to jakaś sumka by się zebrała :D

ocenił(a) serial na 1
p3rla

Oj ile ja bym dała za takie coś, u mnie cała kasa która jest "luzem" zaraz gdzieś znika ;D Ja tylko głupoty znajduję xD

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

No widzisz ;p Ja chom ikuje pieniądze a ty umiesz się zmotywować aby caly dom wysprzątać :D

ocenił(a) serial na 1
p3rla

Nie przesadzałabym z tą motywacją ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja dzisiaj znalazłam rzeczy typu brokatowe piłki, piórka na sznureczkach, świecące piłki, brokatowo-świecące piłki, piłki z piórkami, orzechy XD
Czyt. rzeczy mojego kota pod szafami i łóżkami xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Hahaha xD Przeczytałam "rzeczy mojego brata" i miałam niezłą konsternację zważywszy na tę ilość brokatu xDDD
Ja to z kota najwięcej dzisiaj kłaków znalazłam w szafie i na moich ubraniach czarnych ofc ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja właśnie byłam wstrząśnięta, że tak mało futra wszędzie! Zwykle to tyle, że można drugiego kota z tego zrobić, zwłaszcza, że ta bestia ma taką półdługą sierść :D

Haha, tak mój brat w wolnych chwilach bawi się piórkami i brokatem ^^

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

"Zwykle to tyle, że można drugiego kota z tego zrobić"
U mnie tak jest po czesaniu - zawsze się śmiejemy, że zrobimy z tego ozdoby świąteczne - jakieś kurczaczki na Wielkanoc itp xD Też ma cholera długie włosy. Zresztą kiedyś wrzucałam tutaj Marcie zdjęcie mojej kotki z ANANASEM, nie wiem czy widziałaś ;P

Wiesz... mnie to nawet zainteresowało ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Widziałam, ale ananas ukradł cały splendor xD

Haha, dobre, nie wpadłam na te kurczaki xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

I dzien jest Twoj :D
Ja dzisiaj ledwo nogami powloczylam, ale mam o tyle dobrze, ze generalne sprzatanie mialam ostatnio praktycznie non stop, wiec teraz tylko takieszybkie odswiezenie, aleto jutro pol godzinki i gotowe :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

;D
No niestety u mnie jest straszny bałagan, bo strasznie ostatnio olewałam wszystko ;/

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

To tak jak ja.. dzisiaj nie wiedziałam w co ręce włożyć xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

A ja dzisiaj opie.rdal, bo źle się czuję ;/ Chyba mnie coś bierze.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Biedactwo :(
Ja w sumie też nie najlepiej, ale tak właściwie to ja się nigdy dobrze nie czuję jak muszę sprzątać i gotować na jakąś uroczystość xD Także to chyba jedynie kontynuowanie tradycji nie grypa.

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

http://instagram.com/p/iMrOI-E1_w/# Ale Naya ma nogi ! Zakochałem się <3

p3rla

mogę spytać co w nich takiego fantastycznego?;]

ocenił(a) serial na 8
maIinowa

Wszystko czego może sobie chłopak wymarzyć, pięknie wyeksponowane nogi które są owocem ciężkiej pracy :) Może akurat na tym zdjęciu tak nie widać bo są cienie i nie najlepsza jakość ;c

p3rla

haa,no rozumiem,aż sobie ją wygoglowałam no i nie ma najgorszych tych nóżek;)

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 5
p3rla

Hehe, a propo Nayi (będę nudna, wybaczcie xd)
http://www.afterellen.com/vote-now-2013-visibility-awards-favorite-fictional-les bian-couple/12/2013/ - może ktoś by chciał zagłosować na Brittanę.. xD (wkleić nie zaszkodzi!)

ocenił(a) serial na 8
rose_fw

Jak na razie wygrywają :D

ocenił(a) serial na 5
p3rla

Teraz znowu, ale to się waha niestety ;( xD

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

ła.... Na forum tvd jest właśnie równo 4000 tematów ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Zostalo mi tylko nadrobic "Pamietniki..." i skonczyc "Skazanego..." :D Powoli wracam do zywych :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

W Nowy Rok bez serialowych zaległości ;D
Ja jestem trochę zła własnie na siebie, że przeciągnę dużo rzeczy z tego roku na nowy ;/
Ale własnie się biorę, za serialowe i filmowe porządki - pokasuję część z "chcę obejrzeć", bo część tych filmów mam, więc nie muszę ich mieć tutaj nawet zaznaczonych, a tak tylko mnie ta lista przeraża xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja jak robiłam porządki to znalazłam stosik (ok. 10 :D) szpul z płytami, niektóre to seriale, ale ok. 6-7 to filmy... Zapomniałam o nich... Pozgrywałam już wszystko co miałam z pendrive'ów, laptopa na dysk przenośny i nawet pare giga wolnego już jest, cieszyłam się, że tylko to i bedzie można iść dalej z jakimiś nowościami, coś innego a teraz jak te szpule znalazłam, to muszę poczekać aż tak z pół się zrobi wolnego i przejrzeć te filmy i pozgrywać... Ale dobrze, że nie będzie pewnie dużo tych filmów, bo selekcje mam a to szpule jeszcze z czasów koniec liceum/początek studiów :D więc zgrywałam wszystko jak leciało :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja mam mocne postanowienie pozbycia się wszystkich filmów z dysku komputera do końca roku, ale nie wiem czy wyjdzie, bo ciągle oglądam inne xD Też jakiś czas temu zgrywałam filmy z płyt na dysk, ale niestety niektórych do tej pory nie obejrzałam, bo niektóre to zapewne cudza selekcja, a nie moja własna i nie wszystkie tytuły mnie porywają ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja kieruję się filmwebową oceną i moimi ulubionymi aktorami/-kami :D Ale to już pisałam :p
Kiedy ja zgram wszystkie płyty? Pewnie kilka miesięcy, bo trochę miejsca jednak będzie mi potrzebne... ;p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No niby tak... ale jak już ma się w domu jakiś film, to fajnie go mimo wszystko obejrzeć - a nóż widelec się spodoba ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wiesz ile jest filmów na świecie? :D
"Filmografowe" oglądam wszystkie, bo właśnie a nóż się spodoba, ale reszta to muszę mieć jakąś selekcję :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Moją selekcją jest - mam w domu to oglądam jak mam czas ;D