PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121989
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
Karolina1

kocham nazwę ;d

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Zaiste urokliwa.

Dałam te spoilery na wszelki wypadek, choć nie wiem czy ktoś tutaj coś spoileruje.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

ja wyspojleruje jak znajdę spojler :D

Karolina1

Jak Kubuś Puchatek i przyjaciele :PPP - sorry, nie mogłam się powstrzymać :DDDDDD

ocenił(a) serial na 6
immortal13

Ja stawiałam na Tygrysa bardziej.

ocenił(a) serial na 7
immortal13

też o tym pomyślałam siostro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 5
immortal13

To Tygrys był przecież...

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

noł :D a może...

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

http://www.filmweb.pl/film/Tygrys+i+przyjaciele-2000-885
zdecydowanie Tygrys. Kubuś nie miał przyjaciół jak widać.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

http://www.filmweb.pl/film/Kubu%C5%9B+i+przyjaciele-2011-527347 ha :D

Karolina1

A jak go Elena zostawi to taki Kłapouchy bardziej :D

ocenił(a) serial na 5
immortal13

Kłapouchy to raczej właśnie przy Elenie;)

Karolina1

No w sumie racja.
To ten temat a propo szukania dziury w całym:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Co+zauwa%C5%BCyli%C5%9Bmy+dopiero+teraz%2C+czego+nie+dostrzegli%C5%9Bmy+wcze%C 5%9Bniej,1947166?page=3

ocenił(a) serial na 7
immortal13

jebłam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

ocenił(a) serial na 5
immortal13

Widziałam to już kiedyś i wolałabym zapomnieć.

ocenił(a) serial na 6
immortal13

mogłaś tego nie wstawiać, nie lubię być niemiła, ale to mnie tak śmieszy nieziemsko xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

'ona mówi "Damon", bo widac, że usta porusza jakby mowiłą "e", a podczas wymawiania jego imienia mówi się "e"'

Karolina1

Widzę że spodobał nam się ten sam moment :PP

ocenił(a) serial na 5
immortal13

No bo jakby nie patrzeć, jest to najbardziej merytoryczna uwaga z tamtych wszystkich.

Ale przemyślałam to i ja jestem pewna, że ona tam mówi STEFAN, bo porusza usta jakby mówiła "e", a podczas wymawiania jego imienia mówi się "e" przecież... Proste.

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

Ja uważam, że ona mówi BonniE. I będę broniła tej wersji.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Spaliłaś teraz, bo czyta się BONI bicz, więc nie ma E...

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

o chuj.

Karolina1

Ona mówi KLEFAN. Wie że umiera i chce powiedzieć ze zrozumiała że Klefan to jedyny związek z przyszłością :P

ocenił(a) serial na 5
immortal13

W sumie możliwe. Teraz pewnie też zerwała ze Stefanem, żeby umożliwić mu odnalezienie szczęścia u boku Klausa. Ta Elena to jednak zawsze była altruistka...

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

Dlatego chciała umrzeć, żeby nie stawać im na drodze do wiecznego szczęścia. łezka mi się kręci.

Karolina1

Może ona tak naprawdę ma więź z Klausem i chce jego szczęścia :P

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

no oczywista.

Kejt__

Mnie właśnie też xD
Zochulec98 : ona mówi "Damon", bo widac, że usta porusza jakby mowiłą "e", a podczas wymawiania jego imienia mówi się "e" xDDDDDDDDD

immortal13

A czy jak Elka budząc się w swoim domu w 4x01 (ogólnie lol - przeciez ona się juz w 3x22 obudziła) nie powiedziała od razu "Stefan" :D. Problem rozwiązany :D Widac o kim sniła he he he

robb264

To nie Klefan ? :((((

ocenił(a) serial na 7
immortal13

ja najbardziej lubiłam właśnie Kłapouchego, później Tygrys zawsze pod wpływem :D

Karolina1

Co do Kola i Damona to Plackowa chciała dac im jakis wątek, gdzie niby się spotkali w przeszłosci ale potem zrezygnowali z tego i powstała fabularna luka. Ot taka ciekawostka.

robb264

Szkoda, to mogłoby być dobry wątek.
A tak z ciekawości jesteś facetem czy dziewczyną?

immortal13

Robb od Robert:P

robb264

Ok :)

ocenił(a) serial na 5
robb264

No niestety, konieczna jest selekcja wątków. Trzeba było odrzucić coś tak przeciętnego jak dawna znajomość Kola z Damonem, żeby wcisnąć błyskotliwą i emocjonującą historię z sire bond np.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Karo. ;DD Gdzieś Ty się podziewała? ;cc
Nazwa- rozwala. ;P

ocenił(a) serial na 5
elinka8717

Uczyłam się pilnie przez całe ranki (ze swej murzyńskiej pierwszej czytanki), a teraz sesja się zbliża to przestałam, bo jednak trzeba mieć w życiu jakieś priorytety;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

I dobrze, cieszę się, że wróciłaś. Im nas więcej tym weselej, a ostatnio jest bardzo wesoło. xd ;D

ocenił(a) serial na 5
elinka8717

Zauważyłam właśnie;)

ocenił(a) serial na 6
robb264

No i wszystko jasne, a już myślałam, że to sobie uroiłam. Po prostu jak dla mnie nie ma pomysłu na Damona, nawet retrospekcje z jego życia są nudne.

Kejt__

Retrospekcje Stefana z 3x03 były genialne a Damona z 3x16 były nudne. Myslałem ze byl lepszy powód dla którego Damon z grzecznego chłopca stał się "bad boyem". A tu rudowłosa Sage daje mu pogadankę i Damon juz odmieniony na wiecznosc :p Lol

ocenił(a) serial na 6
robb264

Women is for pleasure, czy jak to tam było. I tyle xD

Kejt__

I tak gwiazdą Damonowych retrospekcji był Stefan, który urwał głowę tamtej babce i chciał ją przykleić:D he he

robb264

Pamiętam to. Ta scena była genialna, ale się uśmiałam ze Stefka. Co on ma z tym odrywaniem głów? :DDD

ocenił(a) serial na 6
immortal13

Mnie to przeraża! Te kobiety w 3x01 to jeszcze, ale późniejsze, okropnie to wygląda :D

Kejt__

3x01 to mój ulubiony odcinek z Klefanem.

ocenił(a) serial na 7
robb264

Stefan poznający Bekah i Klausa, kocham to :D i potem jak Klaus mu przywraca pamięć - jeszcze lepsze :P

BlueberryMe

Jaka była zmarnowana szansa na Stebekah. Myślałem ze Stefan zapała gorętszym uczuciem :D No ale Placek nie moze pozwolic by Stefan mial jakies uczucia do innej kobiety - wtedy by to było zbyt mało epickie:D Celibat jest epicki - to wyczekiwanie w cierpieniu az elena użyczy swej złotej waginy :D Cudownie.:D

Najlepsza była Plec jak kiedys odpowiadała na pytania na twitterze.
Czy Damon będzie miał nową dziewczynę? - Nie
Czy Stefan będzie miał nową dziewczynę albo się z kimś przespi? - Cooooo? Nieeeeee!