Złota wagina, okej.
Też liczyłam na Stebekah. Teraz czarno to widzę bo tym co Beka zrobiła Elce i po tym co Stefan zrobił Bece :/
"użyczy swej złotej waginy" padłam :DDDDDDDDDDDDDD
Stefan jest skazany na Elenę, taki los :P
No przeciez przez golden vagina wszyscy faceci do niej lecą jak muchy:P Doppelgenger bitches tak mają :D
Aaaa no tak, zapomniałam, że Matt to też jest ogier i zalicza wszystkie po kolei:) Tak czy inaczej ciekawe, czy to Stefan czy Matt rozdziewiczył Elenę.
Spała tez z Mattem. W 1 sezonie bylo mówione. Baraszkowała ona z Mattem w samochodzie. Tak wynikalo z rozmowy :D
To Kaśka musiała się pod nią podszywać, mówię wam. Elka nie jest zdolna do takiego hardcoru. ;P
Aaaa! Tak! Wtedy Caro pokłóciła się z Mattem. To był jednak gorący związek ta Melena.
Oj tam, jeden raz się poświęci. A Koluś będzie jeszcze lepiej wyglądał okładając Elkę. Dobra, w sumie, to nie możliwe, bo on zawsze z kijem wygląda idealnie. xd
ale elinka kobiet się nie bije, ale w sumie w wielu oczach Kol jest zwykłym pyskującym gówniarzem więc.. może jeszcze zyskać miano bijącego kobiety :D
Trolololo. Nie pomyślałam o tym. Chyba za bardzo się napaliłam, żeby Kola znowu z kijem zobaczyć. xd Dobra, to kij Kola zostaje dla Damona. ;D
Tez tego pragnę. No bo co to mu teraz za różnica tak szczerze? Jedna i druga wampir, jedna i druga przespała się z Damonem, a przynajmniej Kati wygląda na zdecydowaną na Stefana.
I ta druga przynajmniej świętej nie udaje. No czego chcieć więcej. Dziewczyna z marzeń. Lol.
Uwielbiam tą sceną z retrospekcji jak ona wraca do niego, całuje i mówi, że jeszcze kiedyś będą na zawsze. <3 Teraz może się to spełnić. Julie, nie zmarnuj tego!
http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa/t/TVD-4x09/TVD-4x09_ 06.jpg zamiast złotej waginy :>
Ej Blue,Ty też masz przy logowaniu zaznaczone 'zapamiętaj mnie'? bo teraz zauważyłam i tego nie idzie w ogóle odznaczyć -,-
No właśnie chyba nie,ale ja po prostu tego kretyństwa nie mogę odznaczyć.I wygląda to tak,jakbym stale była zalogowana.Zajebiście kurvva:D
lekarstwo, sire bond - na to wybucham śmiechem :D aa i jeszcze Tyler - alfa :D
wg mnie 3 lepszy :D
taki connorowaty się robi :D właśnie, uśmiercili zajebistą postać jaką był Connor :(