Kto tej kretynce dał pistolet do ręki? jest tak tępa że sama się postrzeli.
Czy ona chce wybić wszystkich Pierwotnych???? Nie znoszę jej!!!!!
Wypuścili Damona?
Nie wiem czy to jest jakiś chory plan JP żeby wszyscy znienawidzili Elenę doszczętnie, a później usłyszmy, że to psikus bo ona to wszystko robiła przez sire bond i inne bzdury czy co. Bo po prostu debilizm tej postaci już przekroczył wszelakie granice.
Hmmm.. fani Deleny wręcz przeciwnie :/
Ciekawe w ogóle czy to sire bond to prawda czy jednak jakaś ściema. Jak myślisz? Bo ja sama nie wiem, niby rzeczywiści dziwnie się zachowuje, ale z drugiej strony jest w tym dużo luk. Skoro Juli myślała nad tym od tak dawna to powinna to lepiej rozegrać żeby nie było że raz Elena robi to co chce Damon a innym razem już nie.
Szczerze mówiąc to założyłam od razu, że to prawda skoro tak mówią i nie roztrząsałam specjalnie tej kwestii :P
Ja nie wiem co gorsze sire bond czy lek na wampiryzm :/ Ale chyba lek, mam nadzieję że to wszystko jakoś lipa, którą kiedyś tam wymyślił ten łowca z retrospekcji i tyle. Teraz widzę dużo plotek że niby Damon ma być człowiekiem, przecież to by była katastrofa, on nie nadaje się na człowieka.
Ja wiem co najgorsze - wampir Elena xD Albo to będzie lipa, albo to zniszczą zanim ktoś zażyje, inaczej to nie ma sensu zupełnie. LOL Damon człowiekiem.
xD Mam nadzieję że Klaus się wkurzy, rozwali tego całego Silasa czy jak mu tam, zniszczy lek i nakopie Elce do dup*** żeby się opamiętała, albo niech naśle na nią Kola, żeby ten sobie na niej poużywał z tym swoim kijem basebolowym :P
A widziałaś gify Damona z matką Salvatorów. Ja się kiedyś na taki natknęłam. Bleee... robi się niedobrze. Stawiają Damona w pozycji biednego chłopczyka tęskniącego za mamusią. Jego fani sami go niszczą.
Widziałam... nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie tworzą takie dziwaczne rzeczy, mnie się po prostu rzygać chce jak takie coś widzę. To jest serial o wampirach, nie chcę żadnych mamusiów, tatusiów, dzidziusiów, ślubów ani innych (w sumie w innych serialach też tego nie lubię, ale tutaj szczególnie). A nawet więcej, wkurvwiają mnie takie gify, są obrzydliwie patetyczne, przesłodzone i wywołują u mnie gigantycznego facepalma. Może jeszcze niech dadzą nam retrospekcje ze zmiany pieluchy Damona. Aż mi się od razu przypomniało inne paskudztwo jakie ostatnio widziałam na tumblrze 'baby stelena'.
Otóż to :)
"Może jeszcze niech dadzą nam retrospekcje ze zmiany pieluchy Damona." xDDDDDD żebyś nie wykrakała
Widziałam kiedyś dziecko Deleny - jeszcze jakby ktoś sobie jaja robił, ale nie - przecież fani to tworzą, nie ogarniam.
Niektórzy po prostu chyba powinni czasami odejść od komputera bo mają za słaby dopływ tlenu do mózgu xD Mam wielką nadzieję, że twórcami takich rzeczy są amerykanie, bo oni myślą burgerami więc to ich może usprawiedliwić :P
Mam nadzieję, że nie wykraczę xD Bo wtedy to po prostu komputer za okno xD
Jak wpisuję do google "klefan" to podpowiedzi google to "klefansex" xDD
Wujek google wie najlepiej :P
What happened
Elena: What are you doing with Rebekah, Stefan. She tried to kill me.
What should have happened
Matt: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Caroline: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Jeremy: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Bonnie: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
xD
http://sexsley.tumblr.com/post/41461337451
http://sexsley.tumblr.com/post/41461180668
http://sexsley.tumblr.com/post/41460956809
http://sexsley.tumblr.com/post/41436407190
Kochajmy Stefana, zabijmy Elenę :]
Tak w ogóle wymyśliłam sobie już po tamtym odcinku nowy tag na Tumblrze. Każdy gifset z nowych odcinków taguję jako "die elena" :D
http://www.youtube.com/watch?v=qIWM8kmDaXQ scenka :D Klaus zazdrosny na pewno :D
Ulubione teksty odcinka - wszystko od Stefana :P
Stefan: This will be the second time Damon has tried to kill Jeremy. I guess nobody's perfect, right?
Stefan: You don't know what I look like when I'm not in love with you.
Stefan: Sex wasn't good because we didn't care. It was good because you were crazy. Crazy sex is always good.
I jeszcze jak Stef pięknie skręca łeb Damonowi - mówi do Eleny - "nie ma za co "
Jestem taki zadowolony po tym odcinku:D
A przy okazji czy ktos nie uwaza ze te sceny z Damonem i Eleną były taką bardzo słabą podróbą Steleny z 3x05?
Ps. przy okazji kocham tę pionenkę ze sceny Stefana i Eleny - Zola Jesus - Skin :P
Ogólnie rzecz ujmując oglądając odcinek nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że cała ta Delena jest jedynie chwilową zapchajdziurą i marną imitacją "epickiej" Steleny. Zadowolony niestety nie jestem. Liczyłem, że Stefek poprzestanie na flircie z Beką. W przeciwieństwie do Świętobliwej Eleny on nie ma pod ręką wymówki w postaci sire bond.
A przy okazji czy ktos nie uwaza ze te sceny z Damonem i Eleną były taką bardzo słabą podróbą Steleny z 3x05?
Pomyślałam dokładnie o tym samym. I naprawdę nie wiem jak ktoś, porównując nawet teraz te dwie sytuacje: Stelenę z całym ładunkiem emocjonalnym tej sceny i beznamiętną, dziwną Delenę, może wciąż upierać się przy tym, że to DE jest najciekawszą, najlepiej zagraną, posiadającą największą chemię parą tego serialu. Poza tym: gra Iana i Paula - przepaść.
http://www.wetpaint.com/the-vampire-diaries/articles/stefan-and-rebekah-hooked-u p-how-everyone-on-vampire-diaries-will-react-in-gifs
Co za głupia egoistyczna piz da, no nie mogę. Nie chodzi nawet o to czy to Kol czy Rebeka, ona sobie zdaje sprawę, że tym samym uśmierca być może tysiące niewinnych ludzi (wampirów, ale wiecie o co mi chodzi)? :/
Mam kilka teorii:
Albo Stef opowie się za pierwotnymi i tym zrazi resztę, albo Klaus wyzna jakis sekret Stefa z przeszłosci (bo cos tam niby było w opisie) albo Stef powie cos na temat Eleny co rozdrażni Damona - w stylu "gdyby nie sire bond to Elka by nigdy cie nie chciała" Takie są moje 3 typy.
Jednak to Stef powinien mu wpie.prdo.lic za te akcje z Eleną od 4x07, klamanie i kompletny brak wspólczucia i troski względem brata.
Poważnie ten odcinek był taki dobry, bo zaprzestałam, to oglądać, a wszyscy się nim tak zafascynowani?! ;oooo
Zalezy co jest dla ciebie wazne w odcinku:P Stefan był świetny jako postać, miał super teksty, fajne sceny z Bex i piękną, acz smutną dla zagorzalych fanów Steleny scenę z Eleną, gdzie pokazał, ze nie będzie jej popychadłem.
http://25.media.tumblr.com/09f2881bd17bad9587a77e2e94637334/tumblr_mhcpj7MNlf1rv by3xo1_500.jpg :)))))
Może to Rebeka ma ten sztylet pokazany na promo, i jest scena typu. Hej Stef, elka bardzo cię zdradziła, co ty na to że ją zabijemy? wtedy pokazuje mu ten sztylet, a Stefan zastanawia się nad jej propozycją, w końcu się zgadza i zabijają elenę i za to Stefan dostaje od damona xD
Sztylet jest dla samoobrony zapewne. Jak Kol albo inny krewny na nią skoczy to go "uciszy" na jakis czas. Poza tym im więcej sztyletów w jej ręku tym mniejsze szanse ze ktos uzyje ich przeciw niej.
Mnie bardziej przeraza POTEZNY "foreshadowing" w tym sezonie prowadzący do zakołkowania Bex:
W 4x01 - Damon próbował ją zakołkować
W 4x03 - próbowała Elena
W 4x10 - Stefan z Caroline
W 4x11 - próbował Kol
Za kazdym razem jak chcą uzyc kołka to to wszystko wraca do Bex. Boję się ze zrobią pararellę w tym sezonie i ją zakołkują. A moze to tylko zbieg okoliczności? Mam nadzieję.....
No a w promo 4x12 Elena chce ją zabić czy coś.
Elena to taki typowy pies ogrodnika. Nie jest ze Stefanem a chciałaby pewnie żeby za nią latał do końca życia, a ona czasem łaskawie poświęci mu uwagę. O nie, nie, nie. Mam nadzieję że Stefan nie jest na tyle głupi. A chodzi mi o to że Elenie się nagle zachciało kołkować Reb jak się dowiedziała że Stefan trzyma z Reb. Niech się dziewczyna zdecyduje i jak chce być z Damonem to niech pozwoli Stefanowi odejść. Co, teraz Elka będzie polować na wszystkie dziewczyny Stefa?
Teraz Bex nic się nie stanie bo w 4x14 jedzie z Stefanem, Eleną, Damonem do Nowej Szkocji odnaleźć lekarstwo. Byly zdjęcia z planu i jest nawet opis odcinka. Bex jest bezpieczna - na razie...
Myslę ze jednak zasztyletują (nie zakołkują) Kola. Nate próbuje nakłonic fanów by opowiedzieli się za nim, by wzięli go do spin-offa. Więc raczej nie moze byc pernamentnie martwy. A jakoś urok z Damona muszą w ciągu 1 odcinka zdjąć...