Ridge!!!
Ale widziałam lepsze, patrz http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/ian-somerhalder-2012-environmental-medi a-awards-01.jpg
Ten róż xDDD
Nie mówię żeby Ian był paskudny, jest całkiem przystojny, ale czasem wygląda okropnie. Zdecydowanie za dużo tapety!!
1. Kwadratowy łeb.
2. Małe oczka.
3. Koślawy, krzywy uśmiech.
4. Fryzura a'la Marek Mostowiak.
Dlaczego ja kiedyś myślałam, że on jest przystojny?
Nie mów o kwadratowym łbie bo Bjuti to jeszcze zobaczy i przyjdzie tutaj ze swoimi dowcipami o telewizorze;)
Bo czasami wygląda na naprawdę przystojnego :P To mu trzeba przyznać (przynajmniej na mój gust) ale jak widzę takie zdjęcia to mam ochotę zwymiotować.
A Damon miał w 1 sezonie takie flirty z Carol Lookwood :P Lepsza chemia niz z Eleną. Serio! LOL
MILF, jest cos takiego grzesznego w tym wszystkim :D
A czy to czasem nie w ksiązce nie było mini miłosnego trojkąta Damona z Bonnie i Eleną? Dziwne ze w serialu tego nie zrobili. Chociaz myślę ze jakby dalej Kevin Williamson byl na pokładzie to by to zrealizował. W 1 sezonie Bamon miał duzo takich scenek które mogły byc dobrą podbudową pod kolejne sezony.
Nie czytałam książki, więc nie wiem, ale na tym etapie raczej nie ma szans, skoro scenarzyści chcą pójść w Delenę to Damon musi być przynajmniej na jakiś czas monogamistą. Zresztą to byłaby już chyba lekka przesada - i tak już każdy był z każdym.
Boskie zdjęcie:P
http://tvafterdarkonline.com/wp-content/uploads/2012/08/Vampire-Diaries-Julie-Pl ec-Poster-Love-or-Shove.jpg
Czekałam aż ktoś w końcu przywróci ład i porządek:D
Julie byłaby pewnie zachwycona będąc w takim układzie;D
Przeciez to by było epickie. Tajemnicza piękna blondyna przyjeżdza do Mystic Falls i wszyscy męzczyźni kłada się u jej stop. Nawet Stefan zrywa więzy celibatu:D
Już widzę jakie orgie Julie by pisała dla swojej postaci, gdyby grała w tym serialu;D Ian i Paul by nie spoczęli;D
http://vampirediaries.pl/5854-spoiler-joseph-mysle-ze-rebekah-wybaczy-klausowi/ spojler, o Stelenie to to nie jest, ale o Klusce i Bekah :D
http://25.media.tumblr.com/86cce6d477b65a6c23cc463b1f5cae1d/tumblr_mf010ri5em1qe hxx0o1_500.gif mina Eleny jak u srającego kota na pustyni.. masakra...
Ooo, ja nie czytam spoilerów i nie oglądam promos, nie widziałam tej sceny jeszcze! Czyżby Stefan w końcu, po 4 sezonach, robił jej awanturę?! Czuję, że to będzie jedna z moich ulubionych scen;D
A Elena jak to Elena - nie wiem jak to się dzieje, że Nina potrafi ogarnąć postać Kath a grając Elenę jest taka niemrawa...
opie rdoli raz a porządnie, bo zawsze to na Elenkę chuchał, żeby tylko przykrości jej nie zrobić :) niech już nie spełnia jej zachcianek, niech stanie się Stefanem z 3 sezonu :P plis :D
bo Elena jest niemrawa... jej teksty nikt nie przebije typu "nie wiem co czuję" :P niech ona się ogarnie, albo kocha jednego albo drugiego :) trudne? wątpię :]
Nie no, jak dla mnie powrót do rippera to jednak byłaby przesada, bo potem znowu mielibyśmy sezon cierpiącego Stefana próbującego wrócić do normalności, no i nie byłoby szans na związek z kimś innym bo byłby cały czas zajęty odgryzaniem głów jakimś guestom. Tak jak teraz jest dobrze, żeby tylko dał sobie spokój z tym lekarstwem, rzucił Elenę w piz.du i skupił się na Caro:D
A Elena doskonale wie, co czuje przecież! Do Damona ma feelings, i do Stefana ma feelings, no i, rzecz jasna, nie chce nikogo skrzywdzić...
ja chcę go zobaczyć z Bekah, ale również z Bekah chcę zobaczyć Matta, mam dylemat :D
taaa, to lepiej tak skakać z kwiatka na kwiatek niż wybrać raz a porządnie... pocierpiał by któryś, ale po jakimś czasie by się otrząsnął.. a tak to robi i jednemu i drugiemu nadzieję..
...a koniec końców wybierze Matta, uznając, że to jednak on jest miłością jej życia;)
No, skoro już ustaliłyśmy, że April to właściwie żeńska wersja Damona, to zmiana Damona na nią nie byłaby aż takim zaskoczeniem;)
skoro ustaliliśmy, że Damon zamienia się w Ridża to może on być z Brooke (czy jak to tam się pisze) :P
No z charakteru to rzeczywiscie coraz bardziej Brook. Na tamtą tez kazdy lecial i tez była suk.ą a z wygląda bardziej jak Taylor przed operacjami plastycznymi:D Tamta zmartwychwstała z 4 razy:D CZyli i z nią Elenka ma coś wspólnego :D
nie wiem, nie oglądam tego, a imiona to się obiły o uszy - mamuśka niekiedy ogląda xD