PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121989
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

Nie dziwię się, bo to się naprawdę samo nasuwa;D

Karolina1

Ridge!!!
Ale widziałam lepsze, patrz http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/ian-somerhalder-2012-environmental-medi a-awards-01.jpg

Ten róż xDDD
Nie mówię żeby Ian był paskudny, jest całkiem przystojny, ale czasem wygląda okropnie. Zdecydowanie za dużo tapety!!

ocenił(a) serial na 7
immortal13

co to za żółć koło ust? fuj :D

ocenił(a) serial na 6
immortal13

1. Kwadratowy łeb.
2. Małe oczka.
3. Koślawy, krzywy uśmiech.
4. Fryzura a'la Marek Mostowiak.

Dlaczego ja kiedyś myślałam, że on jest przystojny?

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Nie mów o kwadratowym łbie bo Bjuti to jeszcze zobaczy i przyjdzie tutaj ze swoimi dowcipami o telewizorze;)

Kejt__

Bo czasami wygląda na naprawdę przystojnego :P To mu trzeba przyznać (przynajmniej na mój gust) ale jak widzę takie zdjęcia to mam ochotę zwymiotować.

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

Teraz w mojej wyobraźni są sceny Damona i Pani Szeryf.. :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Nie zazdroszczę;)

Kejt__

A Damon miał w 1 sezonie takie flirty z Carol Lookwood :P Lepsza chemia niz z Eleną. Serio! LOL
MILF, jest cos takiego grzesznego w tym wszystkim :D

ocenił(a) serial na 7
Kejt__

Kejt :O

BlueberryMe

A to nie Tyler się prawie nie przespał z matką Matta. Pamiętam ze była puszczalska strasznie.

ocenił(a) serial na 7
robb264

to też, ale Damon również :D

Karolina1

A czy to czasem nie w ksiązce nie było mini miłosnego trojkąta Damona z Bonnie i Eleną? Dziwne ze w serialu tego nie zrobili. Chociaz myślę ze jakby dalej Kevin Williamson byl na pokładzie to by to zrealizował. W 1 sezonie Bamon miał duzo takich scenek które mogły byc dobrą podbudową pod kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 5
robb264

Nie czytałam książki, więc nie wiem, ale na tym etapie raczej nie ma szans, skoro scenarzyści chcą pójść w Delenę to Damon musi być przynajmniej na jakiś czas monogamistą. Zresztą to byłaby już chyba lekka przesada - i tak już każdy był z każdym.

ocenił(a) serial na 5
Karolina1

April przynajmniej umie się uśmiechnąć całymi ustami;)

BlueberryMe

Sorry Elena Salvawhore :D

ocenił(a) serial na 5
robb264

Trafne;)

ocenił(a) serial na 7
robb264

a nie Salvatore? :D

BlueberryMe

Whore lepiej oddaje jej osobowość :D

ocenił(a) serial na 7
robb264

aaa nie skumałam, głupia ja :D

Karolina1

Boskie zdjęcie:P
http://tvafterdarkonline.com/wp-content/uploads/2012/08/Vampire-Diaries-Julie-Pl ec-Poster-Love-or-Shove.jpg

ocenił(a) serial na 5
robb264

Czekałam aż ktoś w końcu przywróci ład i porządek:D

Julie byłaby pewnie zachwycona będąc w takim układzie;D

Karolina1

Przeciez to by było epickie. Tajemnicza piękna blondyna przyjeżdza do Mystic Falls i wszyscy męzczyźni kłada się u jej stop. Nawet Stefan zrywa więzy celibatu:D

ocenił(a) serial na 5
robb264

'Tajemnicza piękna blondyna' hahahaa:D

ocenił(a) serial na 5
robb264

Już widzę jakie orgie Julie by pisała dla swojej postaci, gdyby grała w tym serialu;D Ian i Paul by nie spoczęli;D

Karolina1

Wiadomo ze by musieli STAC na BACZNOSC ha ha ha

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

99% w towarzystwie Julie Roszpunki Plec - shirtless :D

ocenił(a) serial na 6
robb264

ahahahahahhhahahha XD

robb264

ropuszka xD

ocenił(a) serial na 7
maIinowa

przeczytałam roszpunka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BlueberryMe

hahaha :D z niej roszpunka jak ze mnie angelina jolie :D

ocenił(a) serial na 6
BlueberryMe

no w sumie też blondynka....

ocenił(a) serial na 7
robb264

pocisk :DDDDDDD

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

idę lulu :P dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

Ja też. Dobranoc:)

BlueberryMe

ja też ;) dobrej nocy ;)

maIinowa

dobranoc

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

http://vampirediaries.pl/5854-spoiler-joseph-mysle-ze-rebekah-wybaczy-klausowi/ spojler, o Stelenie to to nie jest, ale o Klusce i Bekah :D

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

http://25.media.tumblr.com/86cce6d477b65a6c23cc463b1f5cae1d/tumblr_mf010ri5em1qe hxx0o1_500.gif mina Eleny jak u srającego kota na pustyni.. masakra...

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

Ooo, ja nie czytam spoilerów i nie oglądam promos, nie widziałam tej sceny jeszcze! Czyżby Stefan w końcu, po 4 sezonach, robił jej awanturę?! Czuję, że to będzie jedna z moich ulubionych scen;D

A Elena jak to Elena - nie wiem jak to się dzieje, że Nina potrafi ogarnąć postać Kath a grając Elenę jest taka niemrawa...

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

opie rdoli raz a porządnie, bo zawsze to na Elenkę chuchał, żeby tylko przykrości jej nie zrobić :) niech już nie spełnia jej zachcianek, niech stanie się Stefanem z 3 sezonu :P plis :D

bo Elena jest niemrawa... jej teksty nikt nie przebije typu "nie wiem co czuję" :P niech ona się ogarnie, albo kocha jednego albo drugiego :) trudne? wątpię :]

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

Nie no, jak dla mnie powrót do rippera to jednak byłaby przesada, bo potem znowu mielibyśmy sezon cierpiącego Stefana próbującego wrócić do normalności, no i nie byłoby szans na związek z kimś innym bo byłby cały czas zajęty odgryzaniem głów jakimś guestom. Tak jak teraz jest dobrze, żeby tylko dał sobie spokój z tym lekarstwem, rzucił Elenę w piz.du i skupił się na Caro:D

A Elena doskonale wie, co czuje przecież! Do Damona ma feelings, i do Stefana ma feelings, no i, rzecz jasna, nie chce nikogo skrzywdzić...

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

ja chcę go zobaczyć z Bekah, ale również z Bekah chcę zobaczyć Matta, mam dylemat :D
taaa, to lepiej tak skakać z kwiatka na kwiatek niż wybrać raz a porządnie... pocierpiał by któryś, ale po jakimś czasie by się otrząsnął.. a tak to robi i jednemu i drugiemu nadzieję..

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

...a koniec końców wybierze Matta, uznając, że to jednak on jest miłością jej życia;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

albo zostanie lesbijką i wybierze życie z April :D

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

No, skoro już ustaliłyśmy, że April to właściwie żeńska wersja Damona, to zmiana Damona na nią nie byłaby aż takim zaskoczeniem;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

skoro ustaliliśmy, że Damon zamienia się w Ridża to może on być z Brooke (czy jak to tam się pisze) :P

BlueberryMe

No z charakteru to rzeczywiscie coraz bardziej Brook. Na tamtą tez kazdy lecial i tez była suk.ą a z wygląda bardziej jak Taylor przed operacjami plastycznymi:D Tamta zmartwychwstała z 4 razy:D CZyli i z nią Elenka ma coś wspólnego :D

ocenił(a) serial na 7
robb264

nie wiem, nie oglądam tego, a imiona to się obiły o uszy - mamuśka niekiedy ogląda xD

ocenił(a) serial na 5
BlueberryMe

Shippowałabym Damona z Brooke. Bromon tak zwany.