http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Df50_JmH9iU to jest dopiero świetne :>
http://sexsley.tumblr.com/post/41007394169/how-many-more-ways-are-there-for-you- to-rip-my :]
tak w ogóle to czemu nie mówisz że zmieniłaś url?! dopiero niedawno zauważyłam :D
No na blogu tak, ale ja zawsze tylko patrzę na to co na dashu mam ;< I zanim się zorientowałam to już pewnie trochę minęło :D
No to nie aż tak długo, ale następnym razem informuj tutaj albo PM bo jestem nieogarem, a chcę takie rzeczy wiedzieć :D w ogóle to założyłam się z koleżanką, że dodam swoje zdjęcie i zaraz muszę to zrobić xDD
http://25.media.tumblr.com/3cec404f9bca3906c209597746e32afb/tumblr_mh0epdgJDi1r5 bhv2o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/b615231208f2c5ada2e94466623ea97a/tumblr_mh0bgeoKW31r5 bhv2o1_500.jpg
Great confessions.
ale dobrali zdjęcie do tego pierwszego xD kocham Stefana z łychą, czy co on tam pije <3 xD
http://sexsley.tumblr.com/post/41214824061/blablabla a propo filmiku który tu widziałam :D Sama zrobiłam, ja! :D
dzięki dzięki :D Mogę się też pochwalić że te ze smutnym Stefem też robiłam ja! Jestem coraz lepsza :D
ja jestem kompletnie noga w robieniu gifów wiec sie nie ponizam, naparwde dobrze Ci wychodzą :D w czym robisz?
Dobre,dobre :D
Mogli jej to zrobić np. w 2 sezonie :D Wtedy nie uratowaliby jej.
Wszyscy byliby zadowoleni:D
Gdyby Elena przemieniła się w wampira w 2 sezonie przed tym całym rytuałem to ani Jules ani Jenna by nie zginęły. Tak samo John, który oddał zycie by Elena pozostała człowiekiem. Damon by nigdy nie został ugryziony a Stefan by nie musiał go ratowac i tracic człowieczenstwa. Klaus nigdy by nie został hybrydą.
Czyli ogólnie Elena to samolubna bitch.
Wszystko się kręci wokół niewinnej,biednej Elenki,och jakie to smutne :(
Szkoda mi ich wszystkich, bo tyle osób poświęciło życie żeby uratować te samolubne babsko.
Przestań, wtedy jeszcze Elena chciała być człowiekiem, teraz she doesn't care. Jak możesz mówić takie rzeczy, może nie była gotowa? lol
I to pokazuje jaką jest idotką. Wolała byc martwa niz byc wampirem? Nie ogarniam kobiety. Jakos jej nie przeszkadza miec przyjaciólkę wampira, dwóch adoratorów - wampirów. Ale jak sama ma nim zostac to zaraz tragedia. Zycie w takiej czy innej formie to nadal zycie. Na miejscu Stefana i Damona bym się obraził, to nieco uwłaczające ze tak z góry na nich patrzy.
Elena to jest jednak Elena. Jednego dnia bezgranicznie kocha Stefana, następnego rucha się z Damonem -,-
No przecież dalej go kooocha :P Ale nie jest zakochana <facepalm>
A to jej współczucie? 7 woda po kisielu. Wszystko wyszło na jaw od du.py strony, Stef upokorzony i zniszczony i ta dopiero zaczyna miec jakiekolwiek wyrzuty sumienia. "nie chciałam ciebie skrzywdzic" - no jasne. Jak przespi sie następnego dnia z bratem swego ex to nie będzie bolało. Oj - Elena, królowa wspólczucia.
Przez te wszystkie odcinki nie okazała cienia zalu, ze to zrobiła. Nawet urządziła imprezkę z tej okazji, by się pochwalic podbojami miłosnymi.
Załosna istota. Jak nie żaluje to chociaz niech nie udaje ze jest inaczej, zgrywa swiętą a jest szma.ciarą.
Twoje posty przechodzą same siebie :D Wszystko jest w nich takie dosłowne. Muszę jednak przyznać, masz absolutną rację. Elena stała się zwykła szmatą. Nie chodzi mi już nawet o ten sex z damonem, pieprzyć to. Chodzi mi o to, że parę odcinków wcześniej waliła do Stefana z tekstami typu " You're the best choice I ever made" no rzesz kurvva se myślę co ona se myśli, głupia pi zda. Taka jest nasza kochana elenka. Zawsze miała coś do damona a i tak dawała nadzieję Stefanowi, lol.
W tym momencie TVD nie będzie miec szczęsliwego zakonczenia dla Stefana. Nawet jezeli Stelena jest endgame. Naprawdę współczuję, jezeli będzie z nią po tym wszystkim. Damon ją przemieli i wypluje. Juz jest w jakis sposób naznaczona przez te wydarzenia z ostatnich odcinków. Elena nigdy sama ostatecznego wyboru z własnej woli nie podejmie. To czynniki zwenętrzne ją zmuszą do tego czy innego wyboru, kiedy będzie przyparta do muru. Kath potrafiła podjąc męską decyzję - wybrała Stefana i odcięła się od Damona - spaliła wszystkie mosty i nawet nie mrugnęła przy tym. Dlatego tez Kath jestem w stanie wybaczyc te akcje z 1864. Minęło ponad 100 lat, Kath wie co nawyczyniała, przyznała się do tego i jest zdecydowana.
Moze jak pierwotni pójdą won do nowego serialu to ona wróci? Juz nie będzie wymówki ze Klaus stoi na przeszkodzie.
http://www.fanforum.com/67320420-post192.html
Rozwala mnie to ze wszyscy tacy opatuleni od góry do dołu a Paul tylko kurteczka :D Chyba się boi o swoją fryzurę :D
Widać struktura tejże fantazyjnej fryzury jest bardzo niestabilna. O ile dobrze pamiętam to jeszcze na samiuśkim początku 1 sezonu miał inną. Potem chyba stwierdził, że włosy powinny być bardziej ''ekspresywne". W sumie pasuje mu obecny wizerunek.
Pilotowe odcinki mają to do siebie ze są nagrywane tak jakby w oderwaniu od pozostałych. I często kręci się pilota a potem mija długi czas, az stacja się zdecyduje po jego obejrzeniu czy puscic serial do emisji czy nie. Paul był jednym z ostatnich obsadzonych aktorów, więc jeszcze wtedy nie miał wyrobionego swojego "klasycznego wizerunku". W następnych po pilotowym odcinkach zapuscił wlosy i przeszedł na scisłą dietę bo IMO jak jest chudy to duzo lepiej wygląda - i młodziej do tego. Tak pilnował się przez 3 sezony, a teraz chyba mu przestało zalezec. Bo znowu przytył i mocno przyciął włosy. (przynajmniej tak to wygląda w ostatnich kilku odcinkach). Na tych nowych zdjęciach z planu znów wygląda jak dawniej - chudo na twarzy i z dawną fryzurą. Ale moze to tylko korzystne światło na tych zdjęciach wymodelowało jego twarz, ze wygląda jak dawniej. Obym się mylił.
Najlepsze jest to ze jego fryzura w serialu jest niezniszczalna. Wychodzi z łazienki, wstaje z łózka, toczy walkę etc. A i tak kazdy włosek idealnie wygladzony :D Magia telewizji.
Wszakże wampiry o łysienie martwić się zapewne nie muszą więc pewnie nie żałuje sobie żelu na włosy. Może i trochę poszerzył gabaryty ale ponoć trudno tego uniknąć. Kochana matka natura dała nam kilka lat na kwintesencję młodości i dziesiątki lat na różne stadia starości. Nijak tego się nie przeskoczy (chyba, że jest się Taylor Forrester...ostatnio spontanicznie mignął mi fragment odcinka Mody a ona jak za czasów świetności, może twarz tylko nieco mniej ruchliwa :P)