PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122155
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Kejt__

Dobranoc, Blaina na noc :)

ocenił(a) serial na 10
immortal13

....Jak mogłeś Klaus! Z nim!?? :D Hahahahahahahaha

ocenił(a) serial na 4
robb264

Jest ktoś?:D

syllwunia14

Ja jestem ;)

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Pograłabym w coś! :D haha

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

w coo?

Kejt__

Nie wiem, chińczyk, kalambury? :D

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

głowa mnie w sumie boli.. zastanowię się :D

ocenił(a) serial na 4
syllwunia14

Byłam w luźnych i nie zauważyłam jak przybyłyście :D Tyle tych tematów że czasem się połapać nie mogę :D
Hej Marta
Hej Kejt

ocenił(a) serial na 4
syllwunia14

I przy okazji również pa, lub do zobaczenia bo idę na Lekarzy :D

syllwunia14

Hej! Nic się nie stało;)

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Hej Sylwunia :D i miłego seansu :>

ocenił(a) serial na 4
robb264

wróciłam :D

robb264

http://www.fanforum.com/68141445-post14.html

robb264

Paul Wesley's Glamour April 2013 Shoot - nie wiem czy to cos nowego, ale pisze ze sesja na kwiecien 2013, ciekawy wywiad, ale to jak zawsze z Paulem
http://www.youtube.com/watch?v=i1U7Ix6zVYw

ocenił(a) serial na 4
robb264

KEJT GDZIEKOLWIEK JESTEŚ, PRZESTAŃ REBLOGOWAĆ WRENCER no stop, plis

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

CZEMU? Oni są perfekcyjni <3333 WREN <3 JULIAN <3

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Wiem. I mam ogromny problem. Tzn. już niestety nie mam :( Jako nieliczne pary uwielbiam i Spoby SPOILER uwielbiałam* SPOILER STOP i Wrencer. A tak, Wren jest zajebisty. Brytyjczycy mają coś w sobie :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Ja się Toby'ego brzydzę, wygląda jak Quasimodo także na szczęście nigdy nie miałam tego problemu :D Od pierwszej chwili jak Wren się pojawił czekam na Wrencer, a oni tylko ciągle dają złudne nadzieje :( Ten akcent <3 ten wygląd <3

ocenił(a) serial na 7
syllwunia14

Też uwielbiam jedną i drugą parę, chociaż chyba bardziej bym była skłonna do pary Wren-Hanna. Wiem połączenie z dupy, ale strasznie mi się podobały ich wspólne sceny.
Sylwuś, chyba nie sądzisz, ze to On, wiesz ten tego? To raczej niemożliwe. Nie oglądałam jeszcze najnowszego odcinka, ale nie wierzę, że to Toby. Bardziej bym powiedziała, że to ten detektyw. To by było zbyt proste, jakby to był Toby. I wydaje mi się, że -A to specjalnie ukartowało, żeby Spenc ześwirowała. Tak, więc obstaję przy tym, że Toby żyje, i należy do A-teamu z przymusu... Nie skrzywdziłby przecież Spenc i dziewczyn. No, przynajmniej mam taką nadzieję, bo go loffciam ponad życie, i nie przeżyję jak się zdrajcą okaże. ;<

ocenił(a) serial na 6
elinka8717

Wren i Hanna jak dla mnie mogliby być, chociaż nie mają takiej chemii jak Wrencer i lubię Hannę z Calebem, ale to by oznaczało więcej Wrena na ekranie :D A po tych wszystkich bzdurach, które odwalają w tym serialu tylko on mnie trzyma przy oglądaniu :P

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Fajnie jest też popatrzeć na Wesley`a z Arią, tyle że mają bardzo mało scen. Kiedyś uwielbiałam Ezrie, teraz to już mi wszystko jedno :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Ja już rzygam Ezrą po prostu, kiedyś im bardzo shipowałam, ale teraz nie mogę znieść i czekam tylko, aż się rozstaną. Bo rozstaną się na pewno, Ezra wybierze swoją nową rodzinę. Nie zaserwują nam raczej Arii 16 czy 17 latki z dorosłym facetem posiadającym 7 letnie dziecko... Tylko, że 3 sezony pokazywali nam, że ta miłość jest naprawdę taka silna i dużo przeszli, a teraz nie ma innej opcji, żeby to zniszczyć. Chyba, że to dziecko nie jest Ezry, bo takie brzydkie i w ogóle nie podobne xD Ja bym chciała Arię z Jasonem, chociaż jak kiedyś mieli ten epizod to mi się to nie podobało okropnie, ale jakoś polubiłam postać Jasona i mogłoby być go więcej :P

ocenił(a) serial na 4
elinka8717

Myślisz że On żyje, naprawdę. Jejciu chciałabym, ale po śmierci Jera w TVD już nie mam złudzeń. Między Spencer a Tobym było takie uczucie, że kochałam na nich patrzeć. Po za tym Spencer go kochała. Wren wydaje się być dla niej takim zastępstwem -,-

ocenił(a) serial na 7
syllwunia14

Jasne, że tak myślę. Lubię mieć nadzieję. Poza tym, to mi się wydaje jakieś zbyt proste... Bo co im z tego, że umarł? I jeszcze tak od razu było ukazane, że to Toby, dlatego bardzo wątpię, że to on. Taki tatuaż, to każdy sobie może, w sumie, zrobić. ;D Dodatkowo, ciągle mam jakieś dziwne wrażenie, że czytałam kiedyś jakiś spoiler o finałowym odcinku, i tam było coś o Spoby. Chyba, że mi się przyśniło. ;] Taa, też wydaje mi się, że to takie zapychanie dziury. Znaczy się Ona go bardzo lubi, ale bardzo wątpię, żeby to było coś więcej. Ale trzeba przyznać, że uroczy są razem. W sumie Spoby, to jedyna para, która mi się podoba w PLL. Tak jak wy- rzygam już Ezrią. Nigdy nie lubiłam Ezry. Ghh, jak on mnie denerwuje..Kiedyś też chciałam, żeby Aria była z Jasonem, bo fajne sceny mieli, ale jak wsadzili Wesley'a do obsady, jestem wielką fanką. Huehue. Hanna z Calebem byli kiedyś całkiem udaną parą, aczkolwiek teraz się wypalili, i naprawdę ciekawe by było to połączenie jej z Wrenem. Ale, to już raczej niemożliwe, bo zepsuli ten wątek. O Emily i jej wyborach się nie wypowiadam. ;p
Z Jeremym też przesadzili. Nie mogę w to uwierzyć. Tak samo jak i z Kolem. -,- A, to znowu przez świętą Elkę. Czemu ona jeszcze żyje?

robb264

Juz wczesniej widzialem tę nową fryzurę Eleny, te czwerwone pasemka są tragiczne
http://www.ksitetv.com/vampire-diaries/vampire-diaries-images-from-because-the-n ight/20226?pid=15250

ocenił(a) serial na 6
robb264

ależ jesteśmy krejzi, łuhu

robb264

Fryzurę ma ogólnie naprawdę śliczną, tylko te pasemka O_o

ocenił(a) serial na 8
robb264

Źle to nie wygląda. Zawsze uważałem, że kręcone włosy pasują Ninie dlatego Katherine do tej pory wypadała korzystniej. Niestety zapaskudzony charakter Eleny w 4 sezonie i tak przysłania wszelkie zmiany na lepsze jeśli chodzi o image.

ocenił(a) serial na 4
robb264

Ciekawe co ona tam zobaczyła -,-

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Już widziałam analizę tych zdjęć na tumblrze, Damona.

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

http://4.bp.blogspot.com/-u2elR1FSybo/UEefhGqSB-I/AAAAAAAABJo/NhecHpsVPPg/s1600/ Lucille+gif+ugh.gif

syllwunia14

to bedzie pewnie cos w stylu 3x14 jak Elena wchodziła do rezydencji na bal w sukni i Damon wytrzeszczył swe oczy, gdzie w tle grało Divotion - Hurts. Mozemy byc pewni.
To zabawne, kiedy Stefan miał wyłączone człowieczenstwo to było niby takie okropne i przerazające, a jak Elena jest w tym stanie to scenarzysci nagle robią z tego najlepszą rzecz jaka jej się przytrafiła....

robb264

RACE FOR THE CURE — Elena (Nina Dobrev) and Rebekah (Claire Holt) take off in search of Katherine (also played by Nina Dobrev) and find themselves in a small town in Pennsylvania, where Elena has a surprising encounter with another old acquaintance -- Elijah (guest star Daniel Gillies). Stefan (Paul Wesley) and Damon (Ian Somerhalder) are both concerned about Elena’s state of mind and are determined to do what’s best for her, but she makes it clear that helping her will be difficult. Damon is not sure how to react when Stefan reveals his unexpected plan for the future. Meanwhile, in Mystic Falls, Klaus (Joseph Morgan) receives Caroline’s (Candice Accola) reluctant help and comes to a new understanding of Silas’ powers. Kellie Cyrus directed the episode written by Evan Bleiweiss & Jose Molina (#418).

robb264

LOL Screencapsy ze sneak peeka - Stefan i Elena
http://www.ksitetv.com/vampire-diaries/vampire-diaries-bring-it-on-preview-clip- screencaps/20473

ocenił(a) serial na 4
robb264

żal :D

syllwunia14

Elena stala się brudną zdzirą. Naprawdę niesmaczne są takie akcje z jej strony. Zobaczymy jak to bedzie się prezentowac w akcji....

ocenił(a) serial na 8
robb264

Mam nikłą nadzieję, że nie skończy się na schemacie: Elena cierpi wielce po stracie bliskich więc w ramach odstresowania zabija losowo napotkanych ludzi czy też czyni zło w różnorodnej innej postaci. Wszyscy strasznie jej współczują więc przymykają oko na jej wybryki i jeszcze podsuwają jej ofiary pod nos (z pewnością w ramach jakiegoś wyższego szczytnego celu). Potem ekipa postanawia obligatoryjne poddać się wpływowi Mistycznej Amnezji, która najlepiej zmywa krew z rączek.

Elena upadła w moich oczach tak czy owak już na samo dno i to dość ekspresowo się z tym wyrobiła w 4 sezonie. Zobaczymy czy zdoła dokopać się jeszcze głębiej w czeluście hipokryzji i dwulicowości.

robb264

australijskie promo
http://www.youtube.com/watch?v=5bSAq5bnvVg&feature=player_embedded

robb264

jest i scenka
http://www.youtube.com/watch?v=IlFPiH7sqqw

robb264

Nic ciekawego w sumie.

Madame_7

A czy kiedykolwiek w sneak peekach dają cos ciekawego? :D

robb264

Od dwóch sezonów zdecydowanie nie. Przynajmniej zawsze wiem, co będzie na początku odcinka.

Madame_7

Tradycją jest ze dają wspólną scenę Defana. Znaczy to była tradycja az do czasów, kiedy Stefan dowiedział się o seksie Deleny.

robb264

O jest i scenka :)
Ok, rozśmieszyło mnie jak zaczęła się rozciągać na Stefanie :DD
Ale Elena cheerleaderka? Kiedyś chyba była (bo w 3x22 w retrospekcjach pokazywali ją w stroju) no ale widać to rzuciła, i dobrze, po co do tego wraca? To nie w jej stylu. Mam nadzieję że to nie potrwa długo.

immortal13

W 1 sezonie tez próbowała do tego wrócic. Pewnie Caroline pomyslała ze to dobry pomysł by ją zaangazowac.

robb264

Hmmm.. nie pamiętam tego

immortal13

Chyba to był odcinek 1x03. Stefan zapisał się do druzyny footballowej, a Elena do cheerleaderek. Jej szło marnie, Stefanowi swietnie. Nawet była jakas scenka kiedy w ubraniu cheerleaderki podglądała jak Stefan gra.

immortal13

Tu masz
http://www.youtube.com/watch?v=s_jmmzzwX68