Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2223082?page=20#post_10159500

kontynuacja.. xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Pierwsza! xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Co się stało z Silasem??????

Slutty_Pumpkin

Miałam napisać Stilas i przyjaciele, cholera :((

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Oj Marta, Marta... Zepsułaś xD

Slutty_Pumpkin

http://youtu.be/rqjobd1q9sg

nie wiem czemu ale mi się to teraz przypomniało z tym 'nieee.. Ja tylko pociągnął 'xDDDD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Hahaha xD

Też nie wiem dlaczego, ale fajnie że się tak stało :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Oh, ten tytuł. Aż z początku nie ogarnęłam, że to nowy wątek xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No właśnie! Dobrze, że Marta link dała w poprzednim temacie, bo by tu pewnie nikt nie trafił xD

Slutty_Pumpkin

Odpisuję tutaj, bo w tamtym temacie już nie można ;)

Uwielbiam Robin i Teda razem<33333
I teraz Ciebie po stokroć uwielbiam, bo znalazłam w końcu osobę która ich lubi <3
Awwwww ;*

ocenił(a) serial na 8
martusia_47

Martusia też juz tam nie ma miejsca więc napisze tutaj - gratulacje ! :)

BTW. To ty na avatarze ? :)

p3rla

Marta, może być po prostu Marta :D
i dziękuję ;*

Nieee, to nie ja. To bardzo znana zagraniczna aktorka ;D
haahaah, a tak na serio, to owszem, to moje zdjęcie ;)

ocenił(a) serial na 8
martusia_47

Po prostu pisze po nicku :) huehue ok

p3rla

Co to za wyśmiewanie :<

ocenił(a) serial na 8
martusia_47

Ja się nie wyśmiewam ! hej przestań ;D

p3rla

Dobra, dobra ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

A nowe na fejsie jakie boskie! :P Btw, panda wymiata :D

Slutty_Pumpkin

A ta znowu mnie podgląda ;D hahahaha

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To jest stalking, podglądanie było przez pierwszy tydzień :P

Slutty_Pumpkin

ahhahaha weź mnie nie rozśmieszaj ;D

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Masz fejsa Marty? ;D

ocenił(a) serial na 1
p3rla

Mam :D (Prawie) sama mi dała :D

Slutty_Pumpkin

taaaaa xD

p3rla

Znalazła mnie -.-

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Mówiłam, ruski wywiad... nic nie poradzisz :)

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Dobrze że mnie nie znajdziesz ! hah :D

ocenił(a) serial na 1
p3rla

Heh, nie znasz moich możliwości. :P

Slutty_Pumpkin

Poza tym, TObie już pisałam, ze jak mnie tak śledzisz, to mnie chociaż zaczep, albo coś żebym i ja Ciebie widziała :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie śledzę, tak tylko chciałam tą nową pandę zobaczyć :(

Slutty_Pumpkin

Pandę to Ci akurat wstawiłam na fw ;D

p3rla

Nie ciesz się na zapas :D

ocenił(a) serial na 8
martusia_47

Oj tam będę się ukrywał w bunkrze ;o

ocenił(a) serial na 1
p3rla

:(

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

No co skoro jesteś z KGB ;d

ocenił(a) serial na 1
p3rla

No aż tak źle ze mną nie jest :) Marta sama się w sumie prosiła o znalezienie :)

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Gdybym tak porządnie przysiadł do szukania to bym was znalazl ;p

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
martusia_47

O Robin i Tedzie to ja mogę godzinami także wiesz :P No kocham ich sceny razem, kocham Teda, to w zasadzie jedyny taki ship który tak naprawdę z pasją śledzę, choć w sumie to serial komediowy :D

Slutty_Pumpkin

Naprawdę???? Matkoooo <33333333333
Ja też, ja też! ;* Będę Cię męczyła teraz ;**

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To żadne męczarnie :D Ted jest dla mnie uosobieniem najwspanialszego faceta jaki po ziemi chodzi, przy jego licznych wadach typu przemądrzałość :D

Slutty_Pumpkin

No cudowny jest, też go uwielbiam <3
Jest taki kochana w stosunku do Robin, że ja naprawdę nie potrafię shipować Barneya z Robin, no nie mogę.
Ted i Robin mieli tyle cudownych scen jak ta w święta, gdy Ted rozwiesił te lampki, albo w limuzynie, jak jej powiedział o zaręczynach;( Jak ja płakałam ;<

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

A ta w 8x23? W deszczu? No kurva.... normalnie jakby wszechświat chciał ich razem! Ja chcę! :D Jeśli miłość w ogóle istnieje, to powinna tak wyglądać. :D

Slutty_Pumpkin

Ta w deszczu to w ogóle CUDO! I jeszcze podkreślili w tym odcinku to, że Barney nie zna tak dobrze RObin jak Ted. No kurna :((

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Te święta to w ogóle mnie tak rozwaliły. On jest takim niepoprawnym romantykiem, że nawet ja mięknę i temu ulegam. Jak został dla niej i rozwiesił te lampki, to się popłakałam, ogladałam to po nocy i wyłam jak głupia... <3

Slutty_Pumpkin

Ja chyba najbardziej płakałam na tym:
http://youtu.be/d9Q-rW433l0 + ta wcześniejsza scena z Barneyem :(
matkooo :(((((

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Myslisz, że ona umrze? To straszne, ale ja nie chcę tej matki. To niszczy moje wszystkie nadzieje. Niezależnie od tego kim ona jest i jak zajebistą osobą nie jest.

Związek Teda i Robin traktuje bardzo osobiście, bo w dużej mierze jestem jak Robin i chociaż się do tego nie przyznam przed żadnym facetem, to chcę wierzyć, że ktoś taki jak Ted wytrzymałby ze mną dłużej. :(

Slutty_Pumpkin

No po tej scenie od razu o tym pomyślałam, ze umrze, bo jednak to było takie smutne. Ale potem czytałam opinie na fw i dużo osób mówiło, ze pewnie tak nie zrobią, a ta scena po prostu miała spotęgować to wrażenie że Ted jest taki samotny teraz.
Prawdę mówiąc, to ja też jej nie chcę, tzn bardzo chcę żeby jednak Ted był z Robin, to jedna z moich ukochanych par ze wszystkich seriali, jak nie najukochańsza, więc no przykro mi, że Robin wybrała Barneya. W ogóle co do tego osatniego, to ostatnio taki mega chamski tekst do Teda powiedział, pamiętał że nieźle mnie wkurzył.

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Dzisiaj oglądałam przypadkiem na comedy central fragment tego odcinka, jak Ted opisuje ból jaki czuł kiedy się dowiedział o ich zaręczynach. A potem jest ta scena jak wygaduje się Lilly jak bardzo czuje się podle, że kocha dziewczynę swojego kumpla i że nie umie przestać. EPIC :D

Nie wiem jakim cudem po 8 latach nieustannego powracania do niej myślami mógłby pokochać kogoś innego, nie chcę w to wierzyć. Są świetnymi przyjaciółmi, ale ja chcę więcej :) Barney to mi w ogóle strasznie gra na nerwach ostatnio, chyba zapomniał, że sam zaliczył pół Manhattanu.

Ja to płakałam jeszcze w odcinku z pogrzebem ojca Marshala. No i na zaręczynach Robin z Barneyem.

Slutty_Pumpkin

Tak, pamiętam to! Też lubię ten fragment. Ted ma ostatnio ładne sceny z Lily. Aa właśnie, ona miała niedawno taką smutną jak mówiła o tym, ze nic nie osiągnęła, że teraz jest mamą i nie spełniła tych swoich marzeń, to było przygnębiające. Pamiętasz?
Co do tej matki, właśnie dla mnie to by było trochę dziwne, gdyby się w niej zakochał, skoro cały czas będąc z kimś pamiętał o Robin i to zawsze wracało, chyba jedynie Stella była takim małym wyjątkiem, bo by się z nią ożenił, gdyby ona nie zwiała, ale akurat z tego bardzo się ucieszyłam, bo nienawidziłam laski.
Chociaż ta matka z ostatniego odc wydaje się bardzo sympatyczne, no ale to nie Robin jednak ;(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Jeszcze w sumie ta Victoria, tej to dopiero nienawidziłam... Oj jakie durne babsko. Z poważniejszych związków była też ta blondynka w beretach której imienia nie pamiętam, co ją grała Jennifer Morrison z House.

To prawda L i T mają fajne sceny, nie mogę natomiast przetrawić jej scen z Marshalem, przejadły mi się. Mam ich dość, już mnie nie śmieszą.
Pamiętam tą scenę. W ogóle fajnie, że poruszyli ten wątek dziecka z nieco mniej cukierkowej strony. To jej wyznanie na dachu, że czasem żałuje że jest mamą, to takie smutne :(

Wciąż nie wiadomo jak Robin zareaguje na wieść o tym, że Ted się rozstał z Victorią ze względu na nią. I jak zareaguje na prezent ślubny (to prorocze "Ted, uważaj" wypowiedziane przez Lily). No i muszą chyba jeszcze powrócić do kwestii zakładu między M i L. Ostatnim razem Lily powiedziała, że to koniec i wygrała, a Marshal odpowiedział jej, że jeszcze nie i od tego czasu do tego nie wracali.