http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2223082?page=20#post_10159500
kontynuacja.. xD
oo, to chyba lepiej nie wiedzieć :D gorszy może być tylko Justin Bieber chyba :D
No właśnie widzę, że mnie podejść próbujecie. Jedno głupie napomkniecie o bieliźnie i jak sępy krażą.... :P
Tak, wybitnie spoko. Szczególnie jak faceci którzy wiedzą o tym niechlubnym uwielbieniu się ze mną witają: "Co tam, Kitty?" Masakra xD
Pandy są spoko, przede wszystkim czarno białe, a nie różowe. Ciężka sprawa :)
To ufff. Znaczy się panterka gorzej :D Koszulkę też mam ale z niej z domu już nie wychodzę :P
E tam, to jeszcze nie jest takie straszne ;) I mówię całkiem serio ;D
Mogłaś sobie coś gorszego wybrać ;D
And I'm like
Baby, baby, baby, oh
Like
Baby, baby, baby, no
Like
Baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine (mine)
Jeee jeeee jeee i jeeeee always mine
:*
Marta, tak nam nieźle dzisiaj szło. Odeszłam od kompa na chwilę, a Ty już mruczysz innej. Eh...smuteczek.
Gdyby tak jeszcze doliczyć Alutkę, Karolinę(która się nie chce przyznać xD) i pewnie kogoś pominęłam, to jednak więcej nić 3 ;D
Ostatnio ją pytałam czy jest ktoś jeszcze, to napisała: "lepiej żebyś nie wiedziała" także tych frontów to nie wiem ile jest. Od razu przeczuwałam, że tak będzie, teraz już za późno - nie umiem się już wycofać. :(
Sama nie wiem, u mnie z tym ciężko. Wyżebrać u mnie "kocham cię" nie jest łatwo.
No ale chemię mamy. Nie zaprzeczysz :P
Madame! Dawno Cię nie 'widziałam' :D
Oglądasz Sherlocka? Planuję zacząć, ale potrzebuję, żeby mnie ktoś kopnął i zmotywował :D
Obejrzałam rok temu, jeden z lepszych seriali jaki przyszło mi oglądać. Kurcze lepsze od GoT, choć porównać nie można ze względu na tematykę, no ale moja pierwsza trójka to
1. Tudors
2. Sherlock i Rzym
3. Merlin i GoT.
Planuję na wakacje Sherlocka i Tudorów raczej na pewno :D Zdziwiłam się dzisiaj strasznie, ze tylko 3 odcinki na sezon są, ile trwają?