http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2223082?page=20#post_10159500
kontynuacja.. xD
"sprzątam gotuję i przygotowuję pranie " - czyżby sesja się zbliżała :P
Ja na razie niczego nie oglądam, bo skończyłam Sherlocka. Ale mam zamiar niedługo zacząć Tudorów.
Nie, nie ma sesji. Po prostu nie lubię leżeć bezczynnie ;)
Mnie już brakuje czasu na oglądanie, tyle bym chciała zacząć, ale nie mogę.
A ja właśnie nie miałam pojęcia co obejrzeć. Madame poleciła mi Tudorów. Kiedyś obejrzałam 1 sezon (może nawet nie cały) jak leciał w TV, ale jak przerwali emisję to już dalej nie oglądałam, więc niedługo się za to wezmę.
Ale jeśli chodzi o brak czasu to u mnie to samo, niestety.
U mnie z Tudorami to samo, chciałabym zobaczyć do końca, ale nie ma kiedy, a wiem że jak usiądę porządnie to rzucę wszystko inne. A tego zrobić nie mogę :p
http://25.media.tumblr.com/a18adcd55debc6b1601cf27426f036fa/tumblr_mp69v3HeqA1rx mardo8_250.gif - to mnie nadal przeraża..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdr15x8a1B1r8vjh0o1_1280.png
To bardzo ciekawy rysunek. :D Kiedys go wklejalem ale przeszedl bez echa. Pokazuje on jak Julie Plec tworzy scenariusz na kolejny sezon :D Rzuca lotkami i jak trafi, to tak bedzie -- a ze ma slabego cela .....:D
nawet nie wiem które napisy są najlepsze :D
- Plec nie trafia w planszę i mamy dialog o Elenie - najlepszej i najbarsziej wspólczującej Mary Sue wszechczasów :D
- Plec ma EPICKIEGO cela i trafia raz na ruski rok w srodek planszy :D
dobre są tez rzeczy dot. Bonnie i magii a takze RETCON :D ha ha ha
(swoją drogą chyba przekleję swoje rozmyslania o Retconie ktore wkleilem tu wieki temu :D moze ktos ma nowe spostrzezenia - zwlaszcza ze minęlo sporo czasu, od kiedy tamto wkleilem :D )
Jestem na drugim odcinku, mam mieszane jak na razie uczucia więc kieruje do Ciebie pytanie czy warto oglądać dalej?
Moim zdaniem warto ;) Tzn ja obejrzałam jak dotąd tylko 1 sezon, więc nie wiem jak jest dalej, ale nie żałuję że zaczęłam. Może jakoś szczególnie nie ekscytuję się oglądając, ale wątki są według mnie ciekawe i z odcinka na odcinek przyjemniej się ogląda ;)
Sorry, że tutaj ale to pierwszy Twój komentarz jaki widzę xD
Oglądałam coś innego i w podpowiedziach wyskoczyło: http://www.youtube.com/watch?v=tQuxZaP8i1w
<333333333333333333333333333
świetna piosenka w filmiku! <3
Postaram się dzisiaj dokończyć 3 sezon ;D
http://24.media.tumblr.com/4867c060896b4aaff541335fd52bfc7b/tumblr_mp4tu18B6v1s6 shp5o1_1280.jpg :D
Może nie na temat akurat tego zdjęcia, ale... :D Oglądam tak sobie serie o Batmanie od początku i tak sobie pomyślałam, że Somerhalder z tą swoją mimiką (uśmiechem w szczególności) mógłby zagrać Jokera. Ja bynajmniej bym się go bała. Wygląda na to, że nie tylko ja o tym pomyślałam: http://arkhamboundz.tumblr.com/post/50510076102/ian-somerhalder-as-the-joker-as- requested-by
Fakt, pasowałby xD.. On mógłby zagrać rolę psychopaty równie dobrze jak Dafoe, haha.. z tym swoim uśmiechem byłby chyba równie przerażający jak Willem.. (tylko pytanie czy aktorsko by sobie poradził, ale aparycją by pasował :D)
a czemu wkleilas czarno-biale ?
http://ryanseacrest.com/wp-content/uploads/2012/09/Ian-Somerhalder-Modeling-900- 600-1.jpg
:P
Hehe :p Jakieś plotki, coś godnego polecenia obejrzanego/przeczytanego, jak weekend minął itp. :)
Czyli raczej nic ciekawego u mnie ;( Weekend leniwie. Zresztą na chwilę obecną u mnie już bez różnicy czy to weekend czy nie weekend :)
Poleciłabym coś gdybym uznała, że jest wybitnie godne polecenia, ale w sumie nie jest :D
Plotek null.
A u mnie kolejny weekend, że coś, gdzieś...wczoraj impreza firmowa, o 3 wróciliśmy, wstałam o 12: 30 :PP Niby dzisiaj leniwy dzień, ale zaraz już się kończy, nawet nie wypoczęłam i znowu do roboty... Ehhh... Co tydzień mówię "może następny będzie leniwy"? :D
A czemu bez różnicy?
Bo jestem aktualnie na etapie "nic nie muszę" i chciałabym go utrzymać przynajmniej około 1 miesiąca. Etap ten polega zwykle na nadrabianiu książek, filmów, seriali, płyt i robieniu wszystkiego innego na co nie pozwala mi praca/nauka i inne brednie :P Nic nie jest mnie teraz w stanie wyciągnąć z domu, za żadne skarby :D
Eee..Twój weekend nie brzmi źle :D
A to co jest przyczyną takiego stanu, bo nie umiem sobie tego rozgryźć i wytłumaczyć :p
Ogólnie to nie, ale jak mieszkamy tutaj miesiąc to każdy weekend był "jakis" do tego na tygodniu praca, jakieś załatwianie itp. chciałoby się poleżeć te 2 dni w szlafroku i oglądać, oglądać, oglądać jak kiedyś :D Szczególnie jak co 2 tygodnie mamy "dłuższy" weekend, bo schodzimy z 1 zmiany (piątek 14 finisz) i później na 2 zmianę dopiero (poniedziałek na 14) :D
Po prostu szeroko pojęta "szkoła" się skończyła i nie mam nauki jako takiej. Zobowiązałam się też do pomocy komuś, a raczej zostałam w to wplatana, co blokuje mi pracę i wyjazdy wakacyjne (przynajmniej na razie), a że szkoda ten czas marnować, to robię wszystko to na co dni są zwykle za krótkie.
Każdy by chciał tak poleżeć w szlafroku, niestety nie każdemu to dane :P I tak fajnie macie, takie długie weekendy.
Będę drążyć :D
Szkoła czy studia? :)
Widzę, że nie jestes zadowolona z intrygi :D Ale... Napracować się napracujesz a zawsze jakieś inne coś do porobienia, chociaż nie wiem co, może faktycznie jakaś lipa :p :D
I prawidłowo :) Zazdroszczę, też miałam takie czasy, na studiach czasami przechodziło to w tygodnie :D
No niestety... :/
Nie wyciągniesz ze mnie nic. Milczę :P
To niestety nie intryga, a zdarzenie losowe. Sama zrobiłam coś tak okropnego, że przynajmniej tak się mogę tej osobie odwdzięczyć nie narzekając na swój los :)
.
No chyba to nie jest megaosobisteintymne pytanie szkoła czy studia? :D :p
Ohoho, rozumiem :p
A jakie to ma znaczenie? :D Bawi mnie to po części szczerze powiedziawszy. Żadne top secret, ale jednak :) Ja np. wole nie wiedzieć jak w grę wchodzi internet :D
Bo to miała być prywatna wiadomość, tylko dla Ciebie, ale teraz Twoja odp na moją odp, sugeruje co było w mojej odpowiedzi :P
Jak sądzicie, jakie elementy/wątki/sceny pojawią się w kolejnym sezonie?
moje typy:
- kiedy nie bedzie znikąd ratunku Bonnie znajdzie jakies randomowe zaklęcie, by naprawic burdel spowodowany przez resztę bohaterów
- Bonnie znowu poswieci się za resztę (przy okazji zginie jej matka/ojciec) - zrobi to by uratowac Elenę lub jej najblizszych
- Jeremy bedzie widzial duchy - jakies randomowe sceny z Alarcikiem, który będzie cheerleaderką Deleny
- Caroline będzie miala znowu sex sceny z Tylerem
- Caroline dostanie nowego adoratora (chociaz mam nadzieję ze nie będzie to osoba o którą obawiam się najbardziej :P)
- Caroline znowu będzie miala maly związek z głownym wątkiem
- Caroline znowu będzie smęcic o imprezach/ balach i innych takich
- Bedzie promowana sztuczna przyjaźn Caroleny
- Elena nadal bedzie nosic brzydkie ciuchy i bedzie miec nadal ohydną fryzurę
- Damon bedzie chlipal w kącie ze nie nadaje się na chlopaka
- Damon będzie mial kompleksy i będzie się obawial ze Stef odbierze jemu Elenę (oczywiscie mnósto osób będzie to powtarzalo do znudzenia, a my - widzowie będziemy musieli wspólczuc biednemu Damonowi)
- Duzo sexu Deleny
- Tyler bedzie bezuzyteczny i w polowie sezonu znowu 'wyjedzie'
- Nowe postacie będą nudne i szybko je zabiją, albo podzielą los April Young
- Rebeka pojawi się w 2 odcinkach i będzie zalosnie lasila sie do Matta
- Którąs z bohaterek znowu porwią i będą torturowac (docelowo Caroline)
- Wynajdą znowu jakies glupie slowo/wyrazenie które będą powtarzac do znudzenia, jak np. moonstone, cure, sire bond, kill klaus
- Caroline będzie duzo wspominac o Klausie by utrzymac fanów Klaroline
- Elena będzie irytująca
- Elena będzie znowu hipokrytką
- Elena znowu będzie opierala się na pomocy innych i nie podziękuje za tę pomoc
- jakis randomowy flashback pokazujący jakim Damon byl aniolem
-Znowu będzie odcinek, który napisze Caroline Dries, podczas ktorego będzie jakis bal i wszystkie mozliwe kombinacje partnerów będą mialy milosne lub pseudo-milosne sceny
- Znowu będzie odcinek, który wypromują jako game-changer, a w rzeczywistosci po paru odcinkach wszystko wróci do normy