Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

C.D. :))

T. 36

Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2348232

Wszystkiego najlepszego w 2014 :)) :*

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Tu się nie wypowiem, bo nigdy konta nigdzie nie zakładałam.. :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

To jest sprzed roku :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Nie oglądałam. Pisało o Django w artykule o końcu kinomaniaka. Druga sprawa, że nieuważnie czytałam, bo rozkojarzona dziś strasznie jestem ;p

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Chodziło mi oto, że ten news jest sprzed roku xD Wtedy zamknęli kinomaniaka przez Django :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Mówiłam, że byłam wczoraj strasznie rozkojarzona i w ogóle nieogarnięta xD

syllwunia14

chyba sie pochlastam plastikowym nożem...

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

najgorsza rzecz jaka mnie mogła spotkać :(

syllwunia14

zwłaszcza,że są sesje a w szkolach koniec semestru:(

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Właśnie, wczoraj próbowałam obejrzeć glee na zalukaj, jakaś porażka. Co ja teraz zrobię :(

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

i i t v?

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

filmweb nie pozwala mi wkleić tej nazwy xD wut.

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

tam tez mi sie tnie i czasem nie ma odcinkow i limity

syllwunia14

na zalukaj nie ma najnowszych odcinków.na ii trzeba się logować :/

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

No ale zalogujesz się raz i masz z głowy :D

Kejt__

jakoś nie umiem się do ii przekonać.
ale chyba nie będę miała wyjscia i założę konto bo tylko tam wstawiają odcinki zaraz po premierze;)

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Ja oglądam tylko tam bo właśnie odcinki są mega szybko ;)

Kejt__

ej,kurde,jak sie tam konto zaklada?;p

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Tak jakbyś zakładała to płatne, tam później będzie można wybrać, że nie chcesz płacić :P

Kejt__

ok,dziekuje:)

syllwunia14

Czemu porażka?
Pamiętam, jak ja tam oglądałam jeszcze, to nie było limitów i nawet fajna jakość.

ocenił(a) serial na 4
Malaga_13

teraz jest strasznie, chce włączyć film a tam mi wyskakuje czekaj aż pojawi sie znaczek play, czekam czekam i nie ma, po za tym LIMITY

syllwunia14

Kiedyś było zdecydowanie lepiej. Filmy nie pamiętam, ale seriale nawet na darmowym były w jakości vipowskiej ;D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

ekino tv jeszcze, ale jak się ogląda seriale, to OK, idzie, ale filmy to już wyrzuca po iluś tam minutach i trzeba czekać pół godziny... ->premium trzeba...

anulka88

Ze zmiennym ip jeszcze by jakoś przeszło, ale ja już odzwyczaiłam się od oglądania online ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Chodzi o to, że trzeba uruchomić ponownie laptop/komputer czy zresetować router? Czy jeszcze coś innego? :p

anulka88

Router tylko ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Pewnie na dniach sprawdzę jak to działa, zobaczymy... Kurdę no...ależ zrobili z tym kinomaniakiem... :/ Już się zdążyłam przyzwyczaić do online i zaakceptować ten sposób a tu masz... :/

anulka88

Wiem, że w tp działa, teraz już orange ;)
Online oglądasz? o_O

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Muszę... tutaj w Niemczech nie wolno ściągać... tzn. jedni mówią, że nie można, inni, że ściągają, ale czytałam po forach, ogólnych i bardziej prawnych, że przestrzegają tego, jednego chłopaka złapali i karę dali...
Podejrzewam, że głównie rozchodzi się o udostępnianie danych, czyli tak jak przez torrenty, że i pobierasz i wysyłasz jednocześnie, więc ze strony typu "chomik" nie byłoby problemu, ale wolę nie ryzykować :)
Internet też mamy tutejszy, nie od polskiej firmy ;p
Ale wkurzyłam się teraz na maksa... Chciałam oglądać serial, ale na ekino go nie ma, kinomaniak umarł, a gdziekolwiek jest już odostępniony to przez vod a tutaj to nie idzie... :/ Bo wykrywa inny kraj... w piz.du... :/ Miałam ten serial już upatrzony od dłuższego czasu, na kinomaniaku był cały... i bardzo mi to pasowało, bo późniejsze seriale będzie wybierał narzeczony... Teraz muszę wybrać inny...

anulka88

No to prze...srane ;D
Zobacz sobie joy tv. Teraz jak czytam o kinomaniaku to ktoś polecił.

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No teraz co raz bardziej do mnie to dochodzi, że będę mieć problem z oglądaniem... :/
nic takiego nie znajduje... co to?

anulka88

Wysłałam Ci prywatną z linkiem.

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Już patrzę stronę ;p Dzięki za namiar :) Popatrzę co i jak... I uciekam na film, na razie to mi pozostało :D

anulka88

Daj znać jak z tą stroną, bo może i mi się kiedyś przyda ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Na razie sprawdzilam tak na szybko, tego mojego serialu co chcialam ogladac nie ma... Wlaczylam jakis jakikolwiek, tak na sekunde czy pojdzie, poszedl, chcialam kolejny, zeby sprawdzic a tu komunikat, ze limit dzienny zostal wyczerpany... :D wykupic konto vip... :p Filmy dostepne tylko dla kont vip... Fajnie, ze na stronie sa HD i 3D, ale na ekino tez wlasnie mam te 2 rodzaje, a tam mozna tez zbierac sobie punkty, ktore mozna wymienic na premium, wiec na joy.tv nie ma niczego czego by nie bylo na ekino :) Jeszcze bede musiala sprawdzic jak to jest z tym IP...

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Ja czasem oglądam na twoje-seriale.tv. Zobacz tam ;p

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Dalej nie działa... :/

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Nie lubie jak ksiazka nie ma zadnych rozdzialow ani innych rozdzielen w tekscie... :/

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Książka bez rozdziałów? Co to za wybryk natury?
Mi się w ogóle czyta szybciej jak są krótkie rozdziały. Działa to wtedy na zasadzie "jeszcze jeden rozdział", jak już przeczytam ten jeden to "jeszcze jeden nie zaszkodzi, jest krótki" itd aż kończę książkę ;D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Konopielka :)
No takie najfajniejsze :) albo chociaz takie linijkowe odstepy, wiesz o co chodzi? :p A teraz mam tekst ciagiem... I trzeba tak urywac czytanie...

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Wydaje się być ciekawa..; )
To najgorsze w takich książkach, ciężko urwać czytanie. No i jak urwę to później muszę szukać gdzie skończyłam, eh same problemy xDDDD

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Fajne, ale jakoś tak nie mogę się wciągnąć... :/ Postaram się dzisiaj skończyć :D Pocisnę do końca, a co! :D
No dokładnie... :/

ocenił(a) serial na 5
anulka88

http://www.filmweb.pl/film/Hanami+-+Kwiat+wi%C5%9Bni-2008-470164 93% : O
http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848 95% :D Jestem w szoku, że mi to fw polecił :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

55%
83% mam zaznaczone :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

http://www.youtube.com/watch?v=evQsOFQju08 Ciekawe :)

anulka88

http://bezuzyteczna.pl/nowe-badania-przeprowadzone-na-75751
Kto nerwus łapka w górę ;p

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Odpiszę już tutaj ;p np. jak wejdę do siebie na profil ;p
Hmmm... Ja się nie denerwuję szybko... :D Byle co nie wyprowadza mnie z równowagi ;p

anulka88

Jesteś tak bardzo moim przeciwieństwem:D Układasz książki na półkach tak żeby cieszyły oko i nie jesteś nerwowa. A moje z regału wylatują, a ja jestem nerwusem i marudą:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Oj żebyś wiedziała... Musi być pięknie ułożone... Jak byś spojrzała na mój regał (wcześniej jak miałam albo teraz jak będę mieć, bo niestety nie kupiłam dzisiaj biblioteczki, tylko taki fikuśny świecznik :D) to chyba nikt by nie doszedł do tego według jakiego schematu książki są ułożone :D
Tzn. marudą też jestem, czasami bardzo, jak nie idzie coś po mojej myśli to potrafię być bardzo wredna, ale wszystko to robię ze stoickim spokojem :D

anulka88

a według jakiego schematu masz ułożone?