C.D. :))
T. 36
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2348232
Wszystkiego najlepszego w 2014 :)) :*
Nie oglądałam. Pisało o Django w artykule o końcu kinomaniaka. Druga sprawa, że nieuważnie czytałam, bo rozkojarzona dziś strasznie jestem ;p
Chodziło mi oto, że ten news jest sprzed roku xD Wtedy zamknęli kinomaniaka przez Django :D
Właśnie, wczoraj próbowałam obejrzeć glee na zalukaj, jakaś porażka. Co ja teraz zrobię :(
jakoś nie umiem się do ii przekonać.
ale chyba nie będę miała wyjscia i założę konto bo tylko tam wstawiają odcinki zaraz po premierze;)
Tak jakbyś zakładała to płatne, tam później będzie można wybrać, że nie chcesz płacić :P
teraz jest strasznie, chce włączyć film a tam mi wyskakuje czekaj aż pojawi sie znaczek play, czekam czekam i nie ma, po za tym LIMITY
Kiedyś było zdecydowanie lepiej. Filmy nie pamiętam, ale seriale nawet na darmowym były w jakości vipowskiej ;D
ekino tv jeszcze, ale jak się ogląda seriale, to OK, idzie, ale filmy to już wyrzuca po iluś tam minutach i trzeba czekać pół godziny... ->premium trzeba...
Chodzi o to, że trzeba uruchomić ponownie laptop/komputer czy zresetować router? Czy jeszcze coś innego? :p
Pewnie na dniach sprawdzę jak to działa, zobaczymy... Kurdę no...ależ zrobili z tym kinomaniakiem... :/ Już się zdążyłam przyzwyczaić do online i zaakceptować ten sposób a tu masz... :/
Muszę... tutaj w Niemczech nie wolno ściągać... tzn. jedni mówią, że nie można, inni, że ściągają, ale czytałam po forach, ogólnych i bardziej prawnych, że przestrzegają tego, jednego chłopaka złapali i karę dali...
Podejrzewam, że głównie rozchodzi się o udostępnianie danych, czyli tak jak przez torrenty, że i pobierasz i wysyłasz jednocześnie, więc ze strony typu "chomik" nie byłoby problemu, ale wolę nie ryzykować :)
Internet też mamy tutejszy, nie od polskiej firmy ;p
Ale wkurzyłam się teraz na maksa... Chciałam oglądać serial, ale na ekino go nie ma, kinomaniak umarł, a gdziekolwiek jest już odostępniony to przez vod a tutaj to nie idzie... :/ Bo wykrywa inny kraj... w piz.du... :/ Miałam ten serial już upatrzony od dłuższego czasu, na kinomaniaku był cały... i bardzo mi to pasowało, bo późniejsze seriale będzie wybierał narzeczony... Teraz muszę wybrać inny...
No teraz co raz bardziej do mnie to dochodzi, że będę mieć problem z oglądaniem... :/
nic takiego nie znajduje... co to?
Już patrzę stronę ;p Dzięki za namiar :) Popatrzę co i jak... I uciekam na film, na razie to mi pozostało :D
Na razie sprawdzilam tak na szybko, tego mojego serialu co chcialam ogladac nie ma... Wlaczylam jakis jakikolwiek, tak na sekunde czy pojdzie, poszedl, chcialam kolejny, zeby sprawdzic a tu komunikat, ze limit dzienny zostal wyczerpany... :D wykupic konto vip... :p Filmy dostepne tylko dla kont vip... Fajnie, ze na stronie sa HD i 3D, ale na ekino tez wlasnie mam te 2 rodzaje, a tam mozna tez zbierac sobie punkty, ktore mozna wymienic na premium, wiec na joy.tv nie ma niczego czego by nie bylo na ekino :) Jeszcze bede musiala sprawdzic jak to jest z tym IP...
Nie lubie jak ksiazka nie ma zadnych rozdzialow ani innych rozdzielen w tekscie... :/
Książka bez rozdziałów? Co to za wybryk natury?
Mi się w ogóle czyta szybciej jak są krótkie rozdziały. Działa to wtedy na zasadzie "jeszcze jeden rozdział", jak już przeczytam ten jeden to "jeszcze jeden nie zaszkodzi, jest krótki" itd aż kończę książkę ;D
Konopielka :)
No takie najfajniejsze :) albo chociaz takie linijkowe odstepy, wiesz o co chodzi? :p A teraz mam tekst ciagiem... I trzeba tak urywac czytanie...
Wydaje się być ciekawa..; )
To najgorsze w takich książkach, ciężko urwać czytanie. No i jak urwę to później muszę szukać gdzie skończyłam, eh same problemy xDDDD
Fajne, ale jakoś tak nie mogę się wciągnąć... :/ Postaram się dzisiaj skończyć :D Pocisnę do końca, a co! :D
No dokładnie... :/
http://www.filmweb.pl/film/Hanami+-+Kwiat+wi%C5%9Bni-2008-470164 93% : O
http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848 95% :D Jestem w szoku, że mi to fw polecił :D
Odpiszę już tutaj ;p np. jak wejdę do siebie na profil ;p
Hmmm... Ja się nie denerwuję szybko... :D Byle co nie wyprowadza mnie z równowagi ;p
Jesteś tak bardzo moim przeciwieństwem:D Układasz książki na półkach tak żeby cieszyły oko i nie jesteś nerwowa. A moje z regału wylatują, a ja jestem nerwusem i marudą:D
Oj żebyś wiedziała... Musi być pięknie ułożone... Jak byś spojrzała na mój regał (wcześniej jak miałam albo teraz jak będę mieć, bo niestety nie kupiłam dzisiaj biblioteczki, tylko taki fikuśny świecznik :D) to chyba nikt by nie doszedł do tego według jakiego schematu książki są ułożone :D
Tzn. marudą też jestem, czasami bardzo, jak nie idzie coś po mojej myśli to potrafię być bardzo wredna, ale wszystko to robię ze stoickim spokojem :D