C.D. :))
T. 36
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2348232
Wszystkiego najlepszego w 2014 :)) :*
Przeważnie oglądam online na kinomaniaku, chyba że nie ma z napisami, wtedy ściągam, albo mam od kogoś ściągnięty. W tej chwili mam na komputerze do obejrzenia Dianę, Człowieka z Żelaza i Operację Argo, bo akurat brat mi dał.
Szansa jest tylko, że ja nie oglądam raczej według żadnych zasad tylko muszę mieć na coś naprawdę ochotę :D
Najbliższe do obejrzenia mam chyba: Wielki Gatsby, Bracia, Całkowite Zaćmienie (jak znajdę jakąś porządną wersję do pobrania), Między Piekłem, a Niebem, Oszukana i Koszmar Matki, bo już mnie długo kuszą i się zebrać nie mogę. Ale możliwe, że na coś innego mnie najdzie xD
A masz jakąś konkretną propozycję? :D
W Całkowitym Zaćmieniu DiCaprio jest po prostu fenomenalny. Ja nie wiem jak ja mogłam go tak hejtować xD
Kurcze, żeby w tak młodym wieku tak potrafić zagrać tak wymagające sceny <3
Argo mnie strasznie zaskoczyło pozytywnie.
Oszukana też fajny film, zważywszy że nie przepadam za Jolie. A "Między piekłem..." jest takie plastyczne, barwne... jest w tym filmie coś wyjątkowego ;)
Chciałam to dzisiaj obejrzeć właśnie widząc Twoją opinię, ale wszędzie z lektorem był, a na torrentach mi dwa razy przerwało jak już było po 90% i dupa ;/
Zrobię jeszcze jedno podejście w czwartek może. Dzisiaj oglądałam Chłopięcy świat i zbierałam szczenę z podłogi :D
Nie że fajny film? ;D Mnie się też bardzo spodobał ;D
"Całkowite..." nie jest filmem przyjemnym. Mocno się wkurzyć można, ale realizacja historii jest super ;)
No bo gdybym to zaintonowała to byś zrozumiała ;D Ale w Internetach się ciężko intonuje - wybacz xD
Niedobory cukru?
Let me help you: http://lmgtfy.com/?q=darren+criss+smile+gif :*
Ja to czasami mam taki zaskok, że szok... :D Ale co tam :D
Czemu za nią nie przepadasz? :) polecam http://www.filmweb.pl/film/Gia-1998-1413 :)
To, że nie przepadam nie znaczy zaraz że jakoś nie lubię czy coś ;D Po prostu na tyle co się o tej kobiecie mówi, to muszę przyznać, że nie ma jakichś wielu wybitnych ról.
Ale np. uwielbiam ją w "Przerwanej lekcji muzyki" świetny film zresztą... http://www.filmweb.pl/Przerwana.Lekcja.Muzyki
Nie wiem czy widziałaś, ale jest KSIĄŻKA ;D
Mam oceniony (7), ale oglądałam go bardzo dawno temu, w sumie prawie nic z niego nie pamiętam... Oczywiście, że wiem :D mam zaznaczoną, przeczytam i odświeże film :)
Na chwilę obecną konkretnie nie, ale wiesz... ja teraz się wzięłam za książki :D I będę ostro nadrabiać :D A masz trochę książkowych filmów :))
Z tego co chcesz a ja widziałam i warto polecić i obejrzeć to: Lot, Django, Łatwa dziewczyna, Bracia -!!!, Jutro idziemy do kina -!!!, Dziewczyna z sąsiedztwa - książka...mocna... :) i dalej -> Amerykańska zbrodnia w tym samym temacie, To nie jest kraj dla starych ludzi, Klik i robisz co chcesz.
:)
To nie jest kraj dla starych ludzi mam DVD ale zostawiłam w domu, pewnie na Wielkanoc obejrzę jeśli pojadę i nie zapomnę :P
Klik i robisz co chcesz. też na pewno obejrzę jak mnie najdzie :P
Amerykańska Zbrodnia i Dziewczyna z sąsiedztwa na razie nie, jakoś nie mam nastroju na takie rzeczy chwilowo ;p Tak samo jak na Jutro idziemy do kina. Czekam aż mnie najdzie.
Djanog to chyba tylko dla Leo obejrzę, bo mnie w ogóle nie ciągnie. Czemu Lot zaznaczyłam to już nawet nie pamiętam :D
A Bracia jak w końcu ściągnę :P
środkowy akapit - fakt, te filmy są dołujące, ale naprawdę, naprawdę warto... :) Pamiętaj o nich :)
Django - scena z workami - rewelacyjna :D :D :D Obejrzysz to będziesz wiedzieć o co chodzi :D
Lot - ciekawy, oglądałam parę dni temu :)
To ściągnij, jeju, jeju :D
Nie mogę za dużo mówić, żeby nie spoilerować... :D
Na koniach...worki...na głowie...dyskusje... Świta? :D
Domyślam się, że warto, po prostu wiem że będzie mi ciężko po tych filmach i póki co nie mam ochoty, może z kimś obejrzę ;)
Dobra, teraz nawet włączę ściąganie.
Ze mną! Skoro byłam świnią i zapomniałam o naszej umowie z Pulp fiction, to coś innego wybierzemy :* <3
Już w tamtym roku bilety kupiłam :D
Poza tym mamy teraz bezpośrednie połączenie do siebie z Polskiego Busa, więc możemy za grosze podróżować <3
Kilka słów na temat Glee,
Kończę już 4 sezon prawie a Rachel jak mnie denerwowała tak teraz jest nie do zniesienia... Mówiłyście że będzie lepiej, tzn. kiedy? W piątym sezonie? Finn w czwartym sezonie to ideał faceta, seriously <3 Po za tym gdzie do cholery jest Klaine? :( Lubię Jake`a, ale ta Marley czy jak jej tam trochę mnie drażni. Fajnie że nadal występuje Santana :)))) Czwarty sezon jak dla mnie najsłabszy, póki co bo zostało mi jeszcze 5 odcinków :P
Haha xD No właśnie Rachel w czwartym sezonie zaczyna być fajna i dalej się to utrzymuje w piątym :D
A Finn w czwartym ma jakieś mega creepy zachowania jak 'trzymaj się z daleka od mojej przyszłej żony' albo 'my jesteśmy endgame' kiedy oni nawet nie są razem ;o
4 sezon ma swoje upadki i wzloty powiedziałabym, ja osobiście nie cierpię Jake'a i całej storyline Jarley, które niestety było zbyt eksponowane, Lima bywała nudna, Will Shuester jest okropny itd. ale znowu sceny z NY i większa dorosłość bohaterów wniosły fajną świeżość. Finał 4 sezonu jest okropny :D
Co do 5, no cóż, początek sezonu taki średni? Ani źle ani dobrze. Dwa ostatnie odcinki za to nadają się do anulowania xD
Podzielam Twoją opinię. Właściwie zgadzam się z całym postem ;p
Rachel zaczęłam naprawdę lubić już w trzecim sezonie, a w czwartym jest fantastyczna, według mnie. Finn miał może takie creepy zachowania, ale mi się tam to wydawało urocze.. ;p
Jake jest okropny. Marley nudna jak flaki z olejem. A Shue śpiewa z dzieciakami Blured Lines i nie ma już zupełnie życia poza szkołą, jest źle.
Finał 4 był fatalny, a Regionalne to już w ogóle tragedia xDDD
Początek, początek nie był taki zły. 1 odcinek mi się podobał ; )
Ja w Finnie widziałam niestety człowieka, który ewoluuje tylko po to, żeby zamienić się w drugiego Willa Shuestera xD Ale chociaż zaczęli go lepiej ubierać (albo podkradał ubrania Willowi i jemu lepiej pasowały). No i jak odnalazł w sobie jakąś tam pasję, prowadzenie glee, studia, to już był całkiem w porządku.
Szczerze mówiąc to chętnie bym zastąpiła Willa Finnem.
Btw, we wszystkich fickach Klaine'owych (no, w większości) Finn jest taki kochany.. :(
Oczywiście, że tak. I taki miał być chyba plan ;p Nawet Finna wolałam z Emmą niż Willa xD
Ja Wemmę bardzo lubiłam, ale od kiedy jestem zażenowana już po samym pojawieniu się Willa na ekranie ten ship stracił urok :( Emmę dalej kocham ^^
No właśnie, ja tak samo. I szkoda mi że Emma nie jest autonomiczną postacią ;c
Podobno ma niedługo zupełnie zniknąć :C
Co to za Glee będzie bez Finna, Emmy, Britt, Quinn i Pucka? ;(
Jest fajna jak paraduje dumna jak paw myśląc że jest lepsza od innych i walczy z najlepszym przyjacielem? ugh. To że nie są razem to nie znaczy że nie mogliby być endgame ;)
To fakt Shuester strasznie irytujący :D Oglądam do finału chodź wolno mi to idzie bo nauki maj w ch uj
KOMENTUJĘ, żeby nie było znowu, że nie komentuję ;D
Ja lubiłam Rachel praktycznie cały czas - nigdy aż tak mnie nie wnerwiała ;D
Jake to porażka niemalże od samego pojawienia się. Jedynym plusem z początku było to, że "ściągał" Puck'a ;P
Marley na początku mi się podobała (szczególnie wątek z matką), ale potem to już porażka... Nie cierpię jej xD
Z nowych bohaterów później znośna się robi Kitty, chociaż w ostatnich odcinkach nawet ona mnie wkurza ;D
Czytam żeby nie było znowu że nie czytam :D
Rachel w pierwszych dwóch sezonach była do zniesienia, ale teraz jest okropna, chociaż wygląda o niebo lepiej :D
aaa ja tam Jaka trawię :D Już bardziej nie lubię tego footbolowca <nie pamiętam imion tych nowych zbytnio>
http://doppel-vision.tumblr.com/post/72510643414/hilar-why-we-love-him :D
Tak, już wróciłam. Ocenić film w sumie. Ale jak już dałam sobie spokój z odwykiem to chwilę jeszcze posiedzę, nadrobię zaległości na tumblru itd... xDDD
Btw, pierwszy raz to widzę: http://itcomes-andgoes.tumblr.com/post/72511566330 ahahah.
Nie chce mi się nadrabiać, ale doczytałam się na tej stronie, że Dynia oddaje krew.
I'm proud of you, honey (ale musisz o siebie zadbać!) :*