Dynia udziela pozwolenia na dalszą dyskusję.
T: 38
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2368532
haha nie kazałaś lajkować, ale staram się teraz bardziej śledzić co soulmates oglądają, pozmieniałam sobie trochę na kokpicie, żeby widzieć od razu xD
Nie przepraszaj, nie masz za co ;*
Zresztą może jak tak będzie do mnie pisał ktoś kogo lubię to chociaż się oswoję z tym zdrobnieniem i będę je pozytywnie traktować ;p
Bo ta Różyczka mi się też jakoś z tym Dariuszem kojarzy, to dlatego tak mówię :D
Ale będę unikała tego zdrobnienia ;) ;*
Naprawdę nie musisz ;p U Ciebie mi to nawet nie przeszkadza, bo mi się ze zdrobnieniami kojarzysz (to tym razem dobre skojarzenie! :D), więc w miarę naturalnie wyszło ;*
Nie, możesz jak chcesz, naprawdę ;D
Nie przeszkadza mi to, ale to mimo wszystko to jest dziwne uczucie, nie złe, ale dziwne ;D
Chyba rozumiem :D
To w takim razie jak obie opcje OK, to w zależności od... nie wiem... będę pisać :D
A co byś ode mnie obejrzała? ;D
W nocy nie mogłam się oderwać od BB i standardowy opieprz dostałam o 3.40 <3
Ale dała pospać chociaż do 10 xD
A wiesz, że chyba tę Gattacę obejrzę w końcu... Nie lubię Ethana, ale w sumie Jude - wersja 17 lat mniej mnie przekonał ;P
Ja to oglądałam bardzo dawno temu i pewnie nigdy nie powtórzę, żeby sobie nie zepsuć wrażenia, haha. Wtedy byłam zachwycona ;D
Myślę, że byś jednak nie zepsuła ;)
Mnie się spodobał, nawet bardzo bym powiedziała, jak na tematykę za którą nie przepadam.
Mam alergię na takich "Orwellów i Huxleyów" ;D, a jednak film mnie ujął.
Uspokoiła mnie Twoja ocena :D Więc pewnie powtórzę kiedyś ;) Muzyka była naprawdę piękna. I podobało mi się, że to sci fi bez efektów ;)
I naprawdę przyjemnie zagrany, fajna narracja ;) I też podobał mi się taki minimalizm w ukazaniu tej antyutopii, że już tak to ujmę - spodobało mi się, że skupili się na dążeniach głównego bohatera do osiągnięcia marzeń, jego walce z przeciwnościami itd. Bo to dużo ciekawsze ;) I to zestawienie postaci Ethana z Judem też bardzo wymowne ;)
Też mi się to spodobało, że najważniejsze w tym wszystkim było to marzenie właśnie. I zakończenie ;)
JAK KTOŚ ZOBACZY MARTĘ ONLINE TO PROSZĘ MI DONOSIĆ. Jak się nie będzie uczyła to ma kosę między żebra, więc muszę kontrolowac sytuację :>
Chwila przerwy?? :((
http://cdn.blogosfere.it/pellicolerovinate/images/Puss-in-Boots-puss-in-boots-sh rek-1024x600.jpg
Głowa mnie już boli od tej analizy! Całki krzywoliniowe, powierzchniowe, jakieś transformaty LaPlace'a! Daj żyć :(
NIC MNIE TO NIE OBCHODZI. Jutro mi podziękujesz! Zasuwaj do nauki bo dzwonię do Anki!
No już idę, idę :(
http://images.rapgenius.com/34cplnaotqr6l7k051oavvo99.500x250x12.gif
Pan każe, sługa musi...
Dokładnie tak. Jak sługa się nauczy to będzie taki mądry jak pan i porozmawiamy inaczej ;*
Już dawno ;D Nadrobiłam wszystkie bieżące w piątek ;P Cały weekend nie nie obejrzałam, bo praca.
Zaczęłam TO ;D Jestem na 3 odc ;)
A ja w sobotę mało obejrzałam, ze 3 może... Wczoraj 7 :D, ale też późno wstałam i później a to obiad, a to internet, trochę kinecta i wyszło tak, że wyrobiłam się akurat, jak bym miała jeszcze z 1 odcinek, to nie wiem czy bym obejrzała :PP
No to ja teraz filmy i za tydzień/dwa kolejny serial (jaki? - niżej piszę i pytam :D)
Jednak... :D I już masz jakąś opinię? :)
Jednak, jednak ;D
Wiesz jak na razie trochę nuda jak na Pierwotnych, wierzę że się rozkręci ;)
Ale jak cały sezon będzie polegał na sztyletowaniu rodzeństwa przez Klausa to chyba sobie daruję ;D Już to się przejadło ;P
Nie, nie, nie, nie porzucaj :D
Nie jest zły, mi jednak ten się lepiej podoba, ale Pierwotni i spóła też ciekawy, na razie wydusili 8 ode mnie :D
Nie porzucę sezonu w trakcie ;P Ale jak będą ciągle odgrzewać te same kotlety, to ja podziękuję grzecznie po 1 sezonie ;)
Liczę na na prawdę niezły popis ich możliwości, w TVD ustawili poprzeczkę bardzo wysoko, mam nadzieje że w TO jeszczeee bardziej rozwiną skrzydła ;D W końcu są głównymi bohaterami ;P