Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Dynia udziela pozwolenia na dalszą dyskusję.

T: 38
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2368532

Slutty_Pumpkin

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1186307_16607713026384 8_1533590933_n.jpg

Siostra mi to właśnie wstawiła na fb :D Świetne ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Hahaha <3 ;D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Już tutaj Ci odpiszę - nie no, ja też nie chciałam zaczynać jakiejś dyskusji na ten temat, ale właśnie ja z kolei w życiu nasłuchałam się jak to serca nie mam, uczuć itd, bo mnie nie wzruszają jakieś romanse ;P Dlatego mnie dotknęła ta Twoja uwaga o płaczu ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Oj no co Ty, ta uwaga przecież była taka pół żartem pół serio, na zasadzie 'jak można smarować chleb masłem i nutellą' xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Późno było, a ja jestem przewrażliwiona na punkcie Titanica xD
Dobry wieczór ;*

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Mam nadzieję, że się nie gniewasz ani że nie zabrzmiałam jak jakiś głupek, który tak szasta ocenami na temat ludzkości na podstawie głupiego filmu :D

Dobry wieczór ;*

Jestem na 2 sezonie BB! Obejrzałam 2 albo 3 odcinki. Kocham rozmowę o fasoli <3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Nie gniewam się - jakbym mogła, głupku ;D

Nie pamiętam już tego niestety ;< A myślałam, że dużo pamiętam, a jednak wypadałoby trochę odświeżyć.
2 albo 3 odcinki! Szalona! xD ;*

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jak Walt planował zabicie tego psychola Tuco i przyniósł fasolę, żeby z niej zrobić truciznę, a Jesse zaczął coś tam gadać, czy ją posadzą bo to magiczna fasolka i będą czekać jak im wyrośnie itd, xD

Obejrzałabym więcej nawet, ale u mamy jestem i zaraz mnie nęka :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Hahahaha xD Pamiętam już! ;D Mimo wszystko chyba sobie wyrywkowo powtórzę jakieś lepsze fragmenty nawet na ytb ;) Albo poprzewijam trochę odcinki ;D

Żartuję przecież ;)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wiem przecież :D

A na którym Ty stanęłaś? Po 2 sezonie?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Przecież nie wiem co Ty wiesz ;D

Prawdę mówiąc nie wiem xD Dlatego ja sobie nadrobię chyba jednak cały 2 sezon ;D Ale u mnie to wiesz, jedna nocka ;P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja jak wczoraj oglądałam to aż mi serce zamierało momentami od tego napięcia :D Aż mama musiała się obudzić oczywiście i mnie w środku nocy opieprzyć czemu nie śpię tylko znowu oglądam jakieś głupoty xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Twoja mama usłyszała Twoje palpitacje serca? ;D
Też to znam, ale u mnie się poddali chyba i już nie wnikają o której się kładę póki jestem w swoim pokoju ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja mam właśnie ten problem, że jak jestem u mamy to śpię w salonie i jak wstaje w nocy do toalety czy coś to wpadka, haha ;D Ogólnie to mogłabym oglądać dalej, ale ona mnie wtedy złośliwie budzi z samego rana <3

Tak, myślę że to moje palpitacje ją obudziły :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Jak jestem w domu to śpię w zatyczkach, żeby nie byli w stanie mnie obudzić ;D A jak jestem w tygodniu nieraz, to nawet nie słyszę kiedy wychodzą z domu. Poza tym nigdy nie budzą, chyba że już muszą ;D Po prostu strach ryzykować xD

Z tą toaletę to rzeczywiście problem jest, bo nieraz kończę coś 3-4 nad ranem i zawsze jest dylemat czy nie pobudzę przypadkiem ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Chodziło mi akurat oto, że jak ona wstaje to przechodzi przez salon i widzi, że nie śpię :D Ale w sumie w drugą stronę te jest ryzyko.

Haha, u mnie to nawet zatyczki nic nie pomogą, bo ona mnie budzi z premedytacją, zabiera mi kołdrę i inne takie xD 'Trzeba było spać w nocy, a nie teraz!' itd. :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No mnie by się bali zabrać kołdrę pewnie, bo nie ręczę za siebie ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Haha ja kiedyś ostro walczyłam, teraz już się poddaję szybko :P

Idę oglądać, dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Dobranoc. SŁODKICH snów ;*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja smaruję i masłem i nutellą!! ;D I jeszcze twarożek na to kładę - ten: http://studencik.com.pl/shop/2860-5196-large/serek-wiejski-lux.jpg ;)) żeby za słodko nie było ;P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No ja też smaruję masłem i nutellą (bez twarożku), dlatego podałam taki głupi przykład xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Spróbuj z twarożkiem ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jak już nie będę na diecie to wypróbuję bo o dziwo brzmi ciekawie i smacznie. xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Jeśli miód lubisz, to też polecam tę kombinacje. I z dżemem też nieźle, ale tak to już dawno nie jadłam ;)
No właśnie smakuje dobrze, bo neutralizuje tę słodycz ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

W sensie twarożek z miodem albo dżemem? Jadłam :D Lubię w ogóle jak jest taki do kupienia, że masz w osobnej przegródce jakiś tam owocowy pseudo dżem :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Yhy ;D
No pseudo dżem mi nie leży za bardzo ;) Ale ogólnie ostatnio nie jadam dżemów, chyba że do naleśników ;P Ale u mnie to i tak naleśniki bardziej z twarogiem właśnie, bo za dużo dodatków wpieprzamy i z dżemem są za słodkie...
Ty na diecie... przepraszam, już skończyłam xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja ogólnie za dżemem jakoś nie szaleję, chyba że babcia zrobi. Naleśniki z twarogiem <3 precz szatanie ;<

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

I z owocami, bitą śmietaną, polewą czekoladową i tartą czekoladą <3 Standardzik ;D
Dzisiaj kupiłam twaróg w sumie, bita śmietana jest zawsze w lodówce, jutro się zje może ;DD
Teraz już naprawdę skończyłam, mało dziś jadłam, dlatego na jakieś fantazje o jedzeniu mnie wzięło ;)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nienawidzę Cię w tej chwili :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Kochasz mnie, tylko się droczysz :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Targają mną silne emocje na głodzie :DD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Matko.. sobie wymyśliłam czytanie waszych postów o pierwszej w nocy.. w tej chwili to ja Cię nienawidzę xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

;<
Dobrze, że chociaż Marta mnie kocha <3

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Też się cieszę :D

A nie mówiłam? XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Mówiłaś ;) Tak mnie emocjonalnie wypompował dzisiejszy dzień, że spadam spać ;)
Dobranoc Różo ;*

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Dobranoc ;*
Przy okazji: http://www.filmweb.pl/film/Stan+gry-2009-339949 fajny film, polecam :D Podniosłam ocenę za "gayrage" xDDD Obejrzyj, ze znajomymi koniecznie! Moja koleżanka uznała, że od teraz jak ktoś zadzwoni i zapyta gdzie jej jej narzeczony to będzie opowiadała, że w "gejrażu". Jeszcze mnie nie przestał brzuch boleć ze śmiechu :D
Poczułam się w obowiązku o tym napisać, bo jeszcze nie obejrzałam tego co miałam... jutro to zrobię :)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Dzień dobry ;*
Nie kwalifikuje się do oglądania z kimś ;D Ale rzeczywiście może być ciekawy ;))
Jutro nadeszło ;D
Nie dokładaj mi "9" swoich! ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Co masz na myśli pisząc, że się nie kwalifikujesz? Nie jestem pewna czy dobrze rozumiem ;p
Zaraz planuję włączyć Fight Club. To zresztą bardzo dobry pomysł, bo w tej chwili zajmuje się oglądaniem głupot na youtube i mimo, że są dosyć zabawne jak mam być szczera to jednak ogłupiają xD
Przepraszam :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ze znajomymi oglądam po prostu inne filmy, coś co podchodzi pod dramat nie pasuje mi na wspólne oglądanie, no chyba że w kinie. Raczej dobieram gatunkowo i "lepsze" filmy staram się wieczorkiem sama sobie włączyć, żeby mi nikt nie stopował albo przeszkadzał ;D
Szkoda Fight Clubu na tę godzinę. To jest nocny film! ;D Teraz to jakiś radosny musical, bajeczkę - "niedzielne kino" ^^

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Z tym przeszkadzaniem masz rację, ale czasem trzeba się dostosować. Zresztą to było z z przymusu, bo nie było innej alternatywy. Długo tłumaczyć ;p
Boję się, że jak odłożę na później to nie obejrzę. Musisz mnie o to molestować dzisiaj w takim razie xD
To zaraz obejrzę FG :)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No miałam Ci właśnie podsunąć FG ;) Marta się ucieszy <3

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Jaka kochana <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Staram się ;)
Ale coś mi się średnio widzi, że Rose ogląda, bo podejrzanie dużo linków z tumblra mi się rzuciło xD

Slutty_Pumpkin

Oszukuje skubana :(
Naobiecywała mi tyle i nic nie ogląda :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie przejmuj się.
Ważne, że inni są słowni;)
<---------------------------

Slutty_Pumpkin

Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy;*

I ta strzałeczka hahahaha <3

ocenił(a) serial na 1