Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573

Slutty_Pumpkin

Oo proszę, fw mnie nie przestanie zadziwiać :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Brawo Forum :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Matko, ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego XD

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Kejt...

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Przepraszam, poniosło mnie wczoraj ;(
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-tZl1ctdZYmCE9nOcBSkHnKKN FYaS8R46tEsdYuNZwAuSTa2m ;*

Chociaż nie ukrywam, że to też jest fajne ;D
http://th02.deviantart.net/fs71/200H/i/2013/206/a/2/the_fox_and_the_pear_by_pixe lpear-d6f1h7n.png

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Zajebiste xD hahahaha

Ok, rozejm :*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Zły lis <3 ;D

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 1
maIinowa

"Lśnienie" mam na 2 miejscu w rekomendacjach, zaraz po "Ojcu..."
Czekam aż FW mi zacznie polecać filmy o których w życiu nie słyszałam ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To albo zalicz te 2 pozycje, albo suwak w bok :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

"Ojca" odłożyłam na specjalną okazję ;)
Praktycznie nie korzystam z rekomendacji i tak mi nigdy nie brakuje pomysłu co obejrzeć, raczej mam ten inny problem - na co się zdecydować, bo tyle tego ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Też bym chciała jednak przeczytać najpierw i obejrzec całą serię, bo tylko 1 cz. widziałam...
Ja rekomendacje mam w planach, ale to... parę punktów po drodze muszę zaliczyć... :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Masz 300 filmów zaznaczonych :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Tak? ;) Na to też szczególnie nie zwracam uwagi. Czasem tam tylko dorzucam coś o czym w innym wypadku nie będę pamiętać ;)
No i ogarnęłam to trochę i teraz pod "2 oczkami" mam bajki które teraz mam w planach jeszcze, a pod 1 też filmy "na wylocie" ;P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To idę patrzeć co masz na wylocie :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Oscarowe nominacje ;)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

"Złodziejka książek" jedynie, ale to u mnie jeszcze nie teraz... ;p Także nawet nie proszę, żebyś czekała :D\
A reszta oczek ma jakieś szczególne znaczenie czy adekwatne do opisu oczek? :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Zazwyczaj daje 3 oczka, bo one w niektórych miejscach się wstawiają automatycznie - edytować można dopiero na profilu danego filmu, no to często już tego nie zmieniam ;) Chyba, że serio coś jest ważne to dam te 4-5 oczek ;)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

"Złodziejka...", "Ratując..." i "Nebraska" to pewniaki ;) Do tego jeszcze "Co jest grane, Davis" i obie części Gatsby'ego ;D
Moje plany na 3 dni xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To tak spokojnie w sumie :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja wiem... Jutro mnie pół dnia nie będzie, bo wyjeżdżam parę spraw załatwić, ale może wezmę laptopa to po drodze sobie w słuchawkach coś obejrzę ;D
Pojutrze się umówiłam ze znajomą, to też nie wiem na ile przyjedzie, a nie wygonię jej "bo mam filmy do obejrzenia" ;D
Popojutrze też już mam plany + na imieniny miałam iść ;)
No a w niedzielę już miałam jechać do znajomych. Także nie wiem czy się uda wszystko co chciałam ;P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Mhm, no ale mam nadzieję, że dasz radę i pooglądasz sobie ;))

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Kilkugodzinny odwyk się udał :D
Wróciłam :PP

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

A jak Wam się podoba:
1. Nasza piłkarska grupa na Mistrzostwa? :)
2. Nasz reprezentant na Eurowizję? :) (właśnie przeczytałam o tym... :o nie znam tej piosenki, ale mogę sobie wyobrazić... :D)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

1) Śmiejemy się, że Polska przejdzie do historii piłki nożnej na Gibraltarze, bo będzie pierwszą drużyną którą ogra Gibraltar xD
2) A kto jest? xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

1. :p Ja mimo wszystko na pewno będę oglądać :) Lewandowskiego co raz bardziej nie lubię, ale cóż... Nie on jeden w reprezentacji...
2. Donatan...? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

1) Też pewnie obejrzę ;) Ja za nim nigdy nie przepadałam, do tego nie podoba mi się za bardzo ;)
2) Ło matko... ja nie śledzę Eurowizji.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

1. Ja też go nigdy wybitnie nie lubiłam, na początku wiadomo, fajnie, dobry, super i w ogóle, ale o wiele bardziej lubię Błaszczykowskiego a już w ogóle moim Mężem (niedoszłym) jest Wasilewski :D
2. Ja też nie, ale wiesz... fejsbuk mnie informuje :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

1) Lubiłam Błaszczykowskiego do niedawna, ostatnio też był zgrzyt mały... ;D
2) No tak, pewnie gdybym weszła, to też bym się skądś dowiedziała ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jaki? :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A nie ważne ;)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Znowu coś dla Was, takie 2w1 :))
http://www.serialowa. pl/69790/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Kogoś w wielu przypadkach poniosło... Nie lubiłam Ariel, ale żeby tak ją "skrzywdzić" ;D
Z Bellą bym się zgodziła ;)
I Elsą <3333 ;D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Chociaż jedynym kryterium chyba był kolor włosów po prostu xD Ewentualnie potem jakieś cechy charakteru ;D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/02/29410179bebb83df6456cd3d36d7a5bf_o riginal.jpg?1393411526 omommmmommmom :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Właśnie... ;D

maIinowa

hej :)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Hej i pa :*
Uciekam czytać :D

anulka88

oj :(
miłego czytania:)
;**

maIinowa

Kejt,gdzieś mi mignęło,że ogladasz Arrow i wklejałaś gify jak ten główny bohater z jakąś laską jest,a on nie powinien być z tą całą Laurel?

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Sylwunia wklejała :P On nie jest z tą dziewczyną z gifów i nie zanosi się na to póki co, ale ich szipujemy razem, bo są dla siebie stworzeni ;) Laurel i jej siostra Sara to dwie jego główne love interest, że tak to ujmę :P

Kejt__

aaa takie buty...bo ja widziałam kilka odc i właśnie zaczęłam im kibicować,jedna pozniej porzuciłam serial na rzecz innego który pewnie też porzuciłam :)

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Szkoda, bo im dalej tym coraz fajniejszy :D ja się trochę męczyłam na początku, ale jakoś w okolicach 13 odcinka się zakochałam na amen ;)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

O zgrozo... :D up! :p

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Film zaznaczony, czekam i jestem ciekawa, ale ten teledysk... Nie wiem... może to i śmieszne miało być, ale ja nie ogarniam... :| http://mowianamiescie.pl/mister-d-klipem-hajs/

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

http://lubimyczytac.pl/aktualnosci/varia/3616/literackie-slodycze ojej... :)) Moje nędzne pączki się chowają... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Fantastyczne :D

Jak mi dzisiaj ciężko na diecie, nie dość, że tłusty czwartek to jeszcze koleżanka ma urodziny :P

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Biedna, no ale 1 pączka możesz zjeść ;)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Haha, jakby jeden to było coś dietetycznego xD