T:43
42: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2409626
No wiesz co, chciałam z Tobą pogadać o serialu, ale już powoli zapominam, emocje opadły, więc bez sensu ;D
Nie wiem dokładnie, jestem na 2 odc dopiero. Ale w pierwszym odc OUATIW jest scena w Storybrooke, czyli miejsce akcji OUAT. Zresztą to tylko takie wprowadzenie chyba. Jak obejrzę więcej to dam znać ;P
A masz zamiar oglądać?
no widzę,że na razie jest pierwszy sezon ;) jak widzę,że serial ma milion sezonów to już mi przechodzi ochota na oglądanie ;)
nooo ;p
chociaż zaraz...seriale z jednym sezonem też średnio do mnie przemawiają ;p ale zobaczę jeszcze :)
już niedługo wraca Awkward i Orphan Black,na który bardzo czekam więc się cieszę ;P
Tobie dogodzić ;P
Ja to oglądam tylko przez powiązanie z OUAT, poza tym wydawało się nawet ciekawe, ale po tych 2 odc na razie średnio.
no wiem haha ;p
ja jestem wymagająca,kurde,sama wiesz jak się patrzy na seriale po takiej bombie jak BB.
No wiem właśnie, ale staram się o tym nie myśleć ;P
Chociaż to z drugiej strony pokazuje jak BB jest zajebiste i nic się z nim nie może równać ;D
no dokladnie,serial niby prosty,nie ma dup na widok ktorych ślinka cieknie,praktycznie zero wątków miłosnych,laski przeciętne(albo poniżej przeciętnej ;p),zero nadnaturalnych stworzeń a serial mimo to wbija w fotel i po zakończeniu nie możesz się pozbierać :P
laski,zabójcza ilość,Marie i Skyler i przez moment Jane :P
lecę spać,siekło mnie dosłownie teraz ;p
Dobranoc ;)
Mam to w "chcę zobaczyć", ale wydaje mi się takie średnie dosyć. Na ile oceniłaś?
Woah, wysoko. No, ale Dynia ma 8, więc może ocenię podobnie jak obejrzę :D
Uwielbiam Kate od czasu jej roli w Glee (jakoś wcześniej nigdzie mnie jej gra nie porwała, ale w Glee była rewelacyjna), więc chętnie zobaczę ją tutaj :P
Uważam, że całkiem dobrze zagrała, Gael tak słodko wypadł, drugoplanowe role też fajne :) Ja polecam! :))
:p
Ja ostatnio nie mam w ogóle głowy do książek... przestój... :/ Zaczęłam czytać "Amerykański przekręt", ale dzisiaj chciałam dalej, a na hamsterze z którego czytałam zostało założone dodatkowe hasło na folder gdzie był ten e-book... :/ i dupa... w sumie to nawet nie wiem czy nie lepiej, bo przeczytałam niewiele i z tydzień temu ostatni raz miałam w rękach, szczerze to średnio pamiętam, więc tymczasowo odkładam :p
Jak miło, że zdanie Dyni ma znaczenie ;*
Dynia chyba zmieni na 7 ;P Nawet wczoraj miała to zrobić, ale jeszcze się waha co zrobić ;D
Wczoraj oglądałam 50/50 i oceniłam na 7 mimo, że film był bardzo przyjemny. No i nie wiem jak Wy, ale ja zawsze tak mam, że jak oglądam film o jakiejś takiej tematyce mocno określonej, to potem go mimowolnie porównuje do innych podobnych filmów.
I stąd wczoraj obniżyłam też ocenę "Now is good" mimo że Dakota bardzo fajnie tam zagrała. (Ooo teraz mamy tak samo ocenione ;P)
No i na następny ogień miała iść "Odrobina Nieba", bo to też raczej takie 7,5 ;) Sympatyczny film, ale żadne według mnie arcydzieło czy coś.
Zostawiłam to 8, bo film ma najniższą średnią z tych 3 pozycji - zresztą teraz patrzę, że w komentarzu dodałam, że trochę naciągana ta 8 ;D
Za scene z Peterem Dinklage naciągnęłam - teraz pamiętam ;P
Jakoś mnie "Now is good" nie porwało. Chyba się zmęczyłam takimi filmami, może to dlatego. No i "takim" filmom zmieniam strasznie często oceny :D Już pozmieniałam tym ostatnio oglądanym xD
Tak Btw, właśnie przeglądam Twoje komedie romantyczne i romanse, bo ostatnio mam o dziwo jakąś ochotę na takie filmy ;)
Pójdę do Kejt teraz ;D
NOWY TEMAT: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496
http://www.filmweb.pl/news/%22Truman+Show%22+zmierza+na+ma%C5%82e+ekrany-104044
Co myślicie? Zainteresowane? Ja bardzo lubię film...
Do tej pory mam po nim lekkie odbicia i miałam nawet taką fazę straszenia się z koleżanką, że mieszkamy w takim świecie xD
Źle mi się potem spało ;D
Nie pamiętam dokładnie, ale nie byłam pod wrażeniem, poza tym nie lubię Carrey'a :D Więc wisi i powiewa mi ten news :PP
A według mnie własnie w tym filmie jest bardzo fajny. Myślę, że on ogółem jest dobrym aktorem, ale niestety w opinii ogółu za mocno się kojarzy z rolami komediowymi i dosyć mocno został do nich przyspawany.
Z tego co widziałam z nim to ""Bruce..." mi się nawet podobał :p Kilka pozycji przede mną jeszcze, więc może czymś mnie zaskoczy... :D No w takich chyba się najlepiej sprawdza :p
Jak sweetXDD Crisiu tuli Lewego, heh.
http://fangol.pl/view/47137/cristiano-ronaldo-pociesza
no,nie przepadam za Ronaldo z tego względu,że nie podobają mi się jego teatrzyki na boisku,zresztą,sorry Batory- piłkarze Realu lubią dramatyzować,że juz nie wspomnę o ich pitbullu Pepe-ale szanuje go za działalność charytatywną i to trzeba mu przyznać,że ma chłopina dobre serce jak chyba żaden inny piłkarz ;)