PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122282
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Stefan i przyjaciele

ocenił(a) serial na 6

T:45

44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910

Marta wróć do nas!

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Jakie brawo?! Masakra jak dla mnie :D
Ja jakiś czas temu zaczęłam to stosować i powiem, że bardzo fajna opcja, wrzuciłam też odcinki na kokpit i od razu widzę (oczywiście z tych, które oglądam) ile mam w plecy, bo oczywiście pokazuje mi też inne teraz bieżące, na które czekam, to niektóre liczby są... duże... :D Ale wszystko w swoim czasie :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

xD
Z tymi odcinkami na kokpicie to fajna sprawa, ale często zawodna niestety. Bo mi np czasem pokazuje, że mam zaległe odcinki, które jeszcze nie wyszły. Magia filmwebu... raz są w "zaplanowanych", a raz w tych, które mam "zaległe". Chyba zależy od humoru XD
Chociaż teraz dobrze pokazuje. Może naprawili jak zepsuli kolorystykę :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Mi dobrze pokazuje, za bardzo nie wiem o czym mówisz, dla mnie jedyny minus to to, że czasami nie są jeszcze dodane odcinki i wtedy robi się bałagan, no ale to trzeba czekać aż poakceptują... :/

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Nie robili Ci tak nigdy? Bo mi się swego czasu zdarzało notorycznie, że w zaległych miałam zaplanowane i potem przestałam korzystać z tej opcji, bo się tylko niepotrzebnie irytowałam ;D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Może to było wtedy jak jeszcze nie korzystałam, bo dopiero od kilku dobrych tygodni z tego korzystam :p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Ja krótko korzystałam, bo mnie właśnie wkurzało i tylko wiecznie w błąd wprowadzało ;P Później to w ogóle o tym zapomniałam. No, ale skoro teraz działa dobrze to może znowu ogarnę te odcinki, bo mi się już miesza kiedy co jest :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Polecam :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Może dzisiaj pozaznaczam obejrzane odcinki i zobaczę jak działa :P Jedyny problem, który już widzę, to że pojawiają się seriale zaznaczone jako "chcę obejrzeć". Na cholerę mi to? I wyskakuje mi jakieś kilkaset zaległych odcinków -,- xD

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

No to ja właśnie o tym mówiłam :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Wiem xD Wkurzające. Czy to tylko ja robię problemy gdzie ich nie ma? :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Ja już się przyzwyczaiłam. Wiesz... ja mam i tak tylko 3 bieżące, więc i tak mam je zawsze na wierzchu + te "inne" co dopiero mam w planach :p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Masz tylko 3 bieżące? Mi się ostatnio bieżących namnożyło. Jak na mnie 6 bieżących to bardzo dużo xD
Dobra, uciekam. Papa ;*

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

3 to i tak wystarczająco, co się będę zawalać :D
Pa :*

rose_fw

Świetna jest ta opcja, nie trzeba się zastanawiać i szukać kiedy dany odcinek wychodzi ;) Teraz już działa bez zarzutu, ale miało swoje humory, dłuższy czas nawet...

ocenił(a) serial na 5
Malaga_13

Ciekawe jak długo tak podziała bez zarzutu.. :D

rose_fw

Pewnie coś jeszcze wyskoczy. Jeny...co ja się kiedyś z tym naszarpałam... Potrafiło dojść do tego, że nie wszystkie seriale mi wyświetlało, albo odcinki specjalne wyskakiwały... to dopiero był burdel.. wkurzyłam się i nie korzystałam z tego kilka dni, potem jakoś wróciło do normy.

ocenił(a) serial na 5
Malaga_13

No mi właśnie też jakieś cuda wyskakiwały. Teraz mnie już na starcie denerwuje to, że wyskakują seriale, które mam zaznaczone do obejrzenia. No co za bezsens. Powinny się pojawiać tylko te, które "oglądam" obecnie.

rose_fw

No są właśnie wszystkie, ja sobie nawet jeszcze dołożyłam zakończone. Ale mam zaznaczone różne ilości oczek "chcę obejrzeć" i mi się ładnie układa :P

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ja tak samo xD

anulka88

Anula ;) Albo mi się wydaję, albo Cię tutaj dawno nie było :)
Takie zaległości?! Nie poznaję koleżanki ;P
Co tam w ogóle u Ciebie? :)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No tak trochę... Jeny zakręcona jestem cały czas... :D
Dzisiaj mam zamiar nadrobić do końca zaległości, ale planuję też do mamy podjechać pod wieczór, więc nie wiem jak ostatecznie wyjdzie...
Znowu imprezowałam, ale tym razem wszystko wyszło wręcz bardzo dobrze :D Dosyć spora impreza, 11 osób, przez jakiś czas 12 :D :o ostatni goście wyszli o 9:30, fajnie, wesoło, bez szkód :D
Jutro ostatni dzień do szkoły i znowu wolne na majówkę, haha :D

A jak u Ciebie? Co oglądasz teraz, co czytasz? Opowiadaj, plany na weekend są?

anulka88

To co oglądałam, oglądam nadal + Salem ;D
W sumie to nawet na bieżąco jestem ;)
HIMYM już 7 sezon zaczęłam :P
Nie mam jakiś dużych planów na weekend, trochę w pracy, trochę wolnego, tak w kratkę raczej, więc wyjazd odpada. Na pewno jadę na grilla do znajomych, pewnie rower, ewentualnie jakiś jednodniowy wyjazd gdzieś niedaleko ;) Wszystko jeszcze od pogody zależy.

A Ty jakie plany na majówkę? ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Zaczęłaś! :PP
To w sumie niedługo koniec... jenyyy... :D
W czwartek ma znajomy przyjechać, w piątek Mój do pracy idzie... a weekend to jeszcze daleko, póki co nic nie ma :D

anulka88

Ano zaczęłam ;D W maju prawie wszystko się pokończy, więc zrobi się luźniej akurat na ten czas ;)
Nom :P Miałam w planach skończyć go do końca kwietnia, ale nie ma bata. I tak szybko oglądam ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No to w maju będziesz miała duuużo czasu... :D :D :D
No ciężko, wręcz bez szans :D Ale i tak szacun :D

anulka88

Z jednej strony mi szkoda, że niektóre seriale się kończą, OUAT i SN przede wszystkim, ale z drugiej będzie więcej czasu na zakończone ;)
Jak by się udało skończyć do niedzieli, czyli do 4, to wtedy byłby równy miesiąc ;D Marzenie ;PP

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No wiadomo, zawsze szkoda jak fajny, ale jeżeli to przerwa wakacyjna to pół biedy, gorzej jak się serial kończy, to jest dopiero pustka...
Ehhh... Czy jest jakaś szansa, żebyś wcisnęła w najbliższym "wakacyjnym" że tak powiem czasie "Buffy..."?? :D
Ale te odcinki są krótkie, więc w miarę sę szybko ogląda, do niedzieli jednak jest parę dni :))

anulka88

Nie ma na to szans na razie :) To jest w sumie ostatni serial z listy (zakończonych) jaki chcę obejrzeć, nawet się zastanawiałam czy w ogóle oglądać.. No nie wiem, póki co jest w planach, ale dalekich :P
W ogóle też pousuwałam sporo seriali z listy, miałam dużo zaznaczonych, ale doszłam do wniosku że wielu i tak nie obejrzę, poza tym po bliższym zapoznaniu okazały się mało ciekawe. Mam wiele lepszych i nawet nie wiem czy je zdążę obejrzeć ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

:(( No ale to Twoja decyzja...
Ja tam pomału będę się posuwać wg planu :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

http://www.serialowa. pl/73393/

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Jestem na bieżąco - do jutra :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

http://www.filmweb.pl/serial/Mozart+in+the+Jungle-2014-704202/photos ale ma fryzurę... OMG... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie tak żle;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

No może nie wiadomo jakiej tragedii nie ma, ale... śmiesznie... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jak to Mozart...chociaż więcej się słyszy o fryzie typu "Wkurzony Szopen";P

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

W sumie racja... Ehhh... czekam na mojego Gaelka :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Znaczy Bernala?;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Si <3

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Też lubię:)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 6
anulka88

http://31.media.tumblr.com/0f2cd7ec6b412715854846bcf5e00f7b/tumblr_mmae55oeaE1s5 yzmso1_500.gif

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

O jenyyy... nie żebym go nie lubiła, ale strasznie pedalski ten gif :D <aterazuciekambomnieukamienujesz> :D

Nie, no i tak muszę spadać, jeszcze książkę poczytam, bo udało mi się dzisiaj w końcu zacząć! :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

pedalski..JA CI DAM PEDALSKI!!!XD
Nie no spoczko, jestem w tak dobrym humorze że ihihihi, dobranoc i miłej lekturki:*

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BAYERN ROZJECHANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! CRISIU REKORD W LM 16 BRAMECZEK <333333333333
Kużwa chyba dziś nie zasnę;)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

http://static.fangol.pl/content/5/8/9/58915a70acc23ac703d68ce2e0f2b97e-full.gif
ihihi, no jak dziecko małe się cieszy, normalka &lt;333

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

dobrze, że za dużo czasu nie pisałyście, bo przez wszechobecne pijaństwo nie mam ostatnio mocy ogarniać XD

Kejt__

Też to chciałam napisać :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Co to się dzieje? Chyba majówka udana :D

Jestem na bieżąco :D

Slutty:
zaczęłam znowu A6W :D 3 dzień za mną :D Do tego dorzuciłam jeszcze rozciąganie, bo znowu chcę móc zrobić szpagat :D i przysiady :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja dopiero dzisiaj usiadłam i nadrabiam, dopiero 2x Hart of Dixie i 2 x Arrow za mną, zaraz Glee i Gra o tron, wykończę się xD Jak można takich zaległości sobie narobić ;x

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No można, można, przy sporej ilości bieżących to nie problem :p
Ja od jutra planuję znowu przysiąść do "Soprano", co prawda wróciłam już, ale tak przerywane bieżącymi było ale teraz już mogę śmiało oglądać tylko ten :) tzn. do środy :D