T:45
44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910
Marta wróć do nas!
Mi się nie zdarza w takim stopniu, a już na pewno jak wolne jest :D Za bardzo zaszalałam w realu xD
Taaaa... udana. Dzisiaj 2 stopnie były i lało, także super. I jeszcze mnie głowa potwornie boli, bo jestem już chyba stara i pić nie mogę, bo chwili mnie mroczy. I mi niedobrze, ciągle.
Poza tym cierpię chyba na bezsenność, no ale przynajmniej obejrzałam sobie po nocach filmy z dysku xD
Jutro może spróbuje seriale nadrobić. O TS mi nic nie pisz nawet;)
O ćwiczeniach nic mi nie mów. W zeszłym tygodniu chciałam trochę wrócić do formy i skończyło się na tym, że jestem poobijana.
Ale z pozytywów - po wejściu na wagę zauważyłam, że do "mojej absurdalnej, wymyślonej wagi idealnej" (W skrócie: MAWWI) brakuje mi 3 kilogramów. Tzn. zrzucić... rzecz jasna ;)
Z tym snem to też mam ostatnio trochę problemy... ale niestety nie wykorzystuję tego tak pozytywnie jak Ty... :/
Teraz miałaś tyle czasu, żeby mnie dogonić... :p A tak znowu zacznę Ci "uciekać" :D no ale cały czas czekam na Ciebie :D
To co takiego robiłaś? :D
Ohoho, dobre, chyba ukradnę sobie skrót :D Ja ostatnio weszłam na wagę i aż się zszokowałam, bo 1,5 kg. brakowało, ale to chyba jakiś jednorazowy wyskok był, bo normalnie to 2,5-3,5 kg. mi brakuje... ale mam nadzieję teraz tego dokonać :D
Czy ja wiem czy tak pozytywnie :) Zawsze wolałabym spać, chociaż jak już mi się w końcu udaje zasnąć, to mi się takie realne i głupie rzeczy śnią, że autentycznie boję się, że jakbym zaczęła mówić przez sen przy kimś, to jestem skończona xD
Miałam ograniczone możliwości - akurat filmy to z dysku, także w nocy można sobie było oglądać. Może te bieżące jutro nadgonię, chociaż mi się nie chce. Chyba sobie przerwę robię od kultury. Dochamię się trochę, zacznę oglądać tv i słuchać znajomych xD
A nie ważne xD
Mi 1,5 kg to chyba brakowało chyba zaraz po liceum jak schudłam bardzo, ale potem już się tak nigdy nie zbliżyłam do tego stanu.
Aż tyle masz na sumieniu? :D
Na nic ostatnio nie mam czasu, ze skrajności w skrajność...
Ostatnio mam też problemy z jedzeniem, więc mam nadzieję, że też mi to trochę pomoże, bo również muszę przestać być takim obrzydliwym żarłokiem...
Obawiam się, że niestety tak.
W takim razie życzę żeby Ci się znalazł;)
Dzisiaj w akcie desperacji odgryzłam uszy zajączkowi wielkanocnemu. Głupio mi było za siebie. Także wszyscy miewamy gorsze dni :)
Uhuhu, jedziesz :D i tak nikogo tu nie ma :D
Nie zapowiada się... maj będzie...imprezowy... :D
Wczoraj późna kolacja była moim pierwszy mposiłkiem :D
Oj, nie... Spasuję. Nie powierzyłabym tego nawet gdybyś była ostatnią żywą duszą :D
Eeee, no to fajnie przecież. Chrzanić seriale w takim razie :P
Ja mam tak często i to niekoniecznie po imprezie, po prostu czasem zapominam, że trzeba coś zjeść i przypomina mi dopiero ból głowy jak już się kładę xD
Dobry dzień ;D
Po tym jak wczoraj zjadłam zająca czekoladowego (to był zły dzień dla zajęcy!) dzisiaj od nowa dieta :D
Co tam piękna? :*
Z mojego została tylko jedna nóżka, a raczej stópka... [*]
Jeszcze go dzisiaj nad ranem wykańczałam.
Och jak mnie witasz uroczo :D Z mojego nic nie zostało, rip zając.
Mieszkanie ogarniam, zaraz się muszę spakować i wracam do siebie po majówce, ale się nie chce ;P
A u Ciebie jak tam?
Cała ja <3
Obecnie próbuję się trochę sama ogarnąć, ale stanęło na internetach i zagapianiu się na pulpit, także brak postępów w tej kwestii. Wcześniej trochę odsypiałam, także jestem na wpół przytomna i wyglądam tragicznie.
No i został mi do obejrzenia GoT jeszcze, ale nie chce mi się wybitnie.
Ja wstałam koło 8 i mówię dobra jeszcze na sekundę oczy zamknę, a tu prawie 11 :D Wczoraj miałam Got obejrzeć, ale coś mi innego wypadło i w sumie teraz nie wiem, może dzisiaj wieczorem.
Czyli reszta obejrzana? ;p Kurcze wzruszyłam się na hod, na tym przedostatnim, bardzo mi żal Wade'a było, nie spodziewałam się że taka su.ka z Vivian wyjdzie :/
Ja wstałam o 5 i gdzieś koło 10 położyłam się "na chwilę" i trochę przysnęłam.
No właśnie jak się dzisiaj wcześnie obudziłam, to wszystko oprócz GoT'a udało mi się obejrzeć.
HoD mnie przyznam szczerze denerwuje. Ostatnio czytałam, że jest chyba "likely to be canceled" i mam nadzieję, że tak będzie, bo niektóre motywy to porażka.
Nie widziałaś pewnie jeszcze ostatniego odcinka, ale takie głupoty były, że szok. A Wade'a to chciałam uderzyć za jeden tekst do Zoe i to obwinianie jej za rozpad jego związku. Sam już zdążył zapomnieć, jak on ją skrzywdził.
No i Zoerge już na 100% nigdy nie będzie, także jakoś tak oglądam bez większej pasji.
Jakoś o 5 to ja spać poszłam :D
To że obwiniał Zoe też mnie wkurzyło bardzo, ale i tak jakoś dopiero w tym momencie zauważyłam, że się zmienił, a tu taka lipa wyszła. I denerwował mnie okropnie ten dzieciak cały czas...
Nie widziałam najnowszego, ale widziałam jakieś tam gify i też tak już w sumie pomyślałam.
Lipa straszna.
Lubię dalej ten serial, ale jakby był ten cancel to bym nie płakała specjalnie ;p
Mnie się wczoraj pierwszy raz udało usnąć wcześnie, no ale niestety są tego skutki w postaci wczesnej pobudki.
A co? Marta Ci powiedziała, czy sama zauważyłaś? :*
Ja prawdę mówiąc na to liczę, bo przerywać strasznie nie lubię. Właściwie raz na kilka odcinków mnie coś bardziej zaciekawi, a i tak im się to uda odcinek później spieprzyć.
Dzieciak był straszny, ale pewnie jaki by nie był, to bym go nie lubiła :D
Jak się pojawia Tansy lub jej bracia, to spokojnie mogę nie oglądać xD
Nic mi Marta nie mówiła :D Po prostu sobie zdałam sprawę. I jakoś tak nawet może bym dała drugą szansę Zoe/Wade. Zobaczymy :D
A TVD oglądasz dalej?
Dla mnie ten wątek jest spalony. To, że będą razem wiadomo było w zasadzie na 100% od końca 2 sezonu już i epickiej rozmowy z jakąś uroczą staruszką w samolocie, także nic ciekawego w tym wątku nie widzę. To wszystko zawsze było na siłę. I ten magiczny zbieg okoliczności, że oboje nagle w tym samym czasie są wolni. Pod koniec ostatniego odcinka nawet już nie byli subtelni w tej kwestii. Teraz tylko liczę, że dla Georga szykują coś ciekawszego, bo jak nagle znikąd na ostatni sezon wróci Tansy, to ja dziękuję.
Oczywiście, że oglądam :P Od rana mi zresztą te głupoty poprawiły humor.
Steroline jest bardzo ładne (tzn, nie dla mnie, ale no wiesz... z czasem nauczyłam się akceptować Twoje wady :D)
Widziałam jakieś gify ze Steroline, ale już mnie to nie rusza, bo mi się nie chce na youtube nawet zobaczyć xD
Podejrzewam, że Tansy pewnie wróci... Ja teraz czekam tylko na zejście się Lavona i AB jeśli chodzi o jakieś pary. A ogólnie to ciekawa jestem cały czas właściwie wątków Lemon i chciałabym, żeby George miał coś do roboty poza babami :D
O, od razu się wydajesz ciekawsza <3
Dla mnie Tansy to już tak hejt porównywalny do Caro, także lepiej nie. Zresztą po rozmowie George/Zoe z ostatniego odcinka nie wiem czy jednak George nadal czegoś do Lemon nie czuje. Chyba, że przysnęłam i zmyśliłam sobie te rozmowę xD
Patrząc po ostatnich odcinkach to chyba czuje xD Nie mam pojęcia co myśleć o tym połączeniu, nawet bym nie podejrzewała, że coś jeszcze będzie na linii Lemon/George.
Ja nie słyszałam nic, żeby się kończył, ale Dynia coś widziała :D Seriale CW się raczej ciągną nawet jak oglądalność fatalna także nie wróżę tego jednak ;)
Chyba trzeba pochować ten ship :<
No tak, to prawda..
Cholera. To już zupełnie mi się nie chce nadrabiać skoro nie ma szans na Zoe/George :(
Już w sumie od dawna nie było, tylko nadzieja taka pusta :D ale kto wie, po tym co zrobili w himym chyba trzeba wierzyć w swoje szipy do końca ;)
Wydaje mi się, że mogą już pomału się zwijać, gdzieś o tym czytałam.
Już i tak zaraz im może dojdą 2 spin offy (SPN i Arrow chyba też ma mieć...) Chociaż trudno faktycznie przewidzieć...
Nikita zaraz się kończy, Carrie Diaries i Beauty & Beast chyba skasują, poza tym jeszcze Star Crossed ponoć dupy nie urywa. Także może HoD się wywinie. Zawsze mogą przecież zrobić też krótszy sezon i cześć.
Miałam kiedyś Nikitę oglądać, ale jakoś mnie nie porwało i przerwałam po dwóch odcinkach xd
Carrie Diaries jeszcze leci? O Star Crossed nawet nie słyszałam. Ale Ty dobrze poinformowana :D
Jak nie skasują i wam się będą podobały te najnowsze odcinki (przynajmniej na tyle żeby oglądać dalej... chociaż może to złe kryterium, skoro ciągle oglądasz TVD XD) to może nadrobię :P
Nie, to są takie rzeczy które czasem sobie na zajęciach poczytuję albo w nocy jak już mi się spać chce, to na telefonie jeszcze przeglądam xD
No chyba nie...
Jak Ci się nie chce spać to dla zabicia czasu czytasz o emisji seriali, których nie oglądasz?... okej
:D
Nie no... Lepiej czytać Fanfiction! I na tumblrze życie marnować! :D
Czytam o wszystkim, wyskoczy mi jakiś artykuł o oglądalności seriali, to czytam cały, a nie tylko akapit o tych co oglądam. Stąd potem wiem takie rzeczy :D
Nie czytam ostatnio (jestem z siebie dumna :D). I na tumblrze już parę dni nie byłam xD (ale planuję wejść...)
Ja bym omijała i czytała tylko o tym co oglądam xd
Arrow ma Flasha i jeszcze prawdopodobnie dostanie jeden spin off :D
Chciałam kiedyś obejrzeć Carie Diaries, taka ładna para gejów tam jest <3 okropna jestem ;d
Tylko, że nie wiem czy dobrze widzę do czego to jest podpięte, bo przed chwilą mi się wydawało że do czegoś innego :D
Lemon i George, myślałam że to już dawno zamknięty rozdział, a tutaj zaskoczyli ;)
Dobra już mi Dynia powiedziała do czego to było xD
W Carrie Diaries jest taka para gdzie są dwaj bardzo przystojni panowie i miło się na nich patrzy więc moje pustactwo wychodzi na jaw :D
Kręcą mnie mężczyźni :D a jak są gejami to jest ich dwóch, więc jeszcze lepiej.