PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122090
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Stefan i przyjaciele

ocenił(a) serial na 6

T:45

44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910

Marta wróć do nas!

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nie wiem, on mi jakoś tak romantycznie wygląda niepotrzebnie :D

Kejt__

To prawda, ale co zrobić. Nic nie zrobimy.
Powiedziała Krystyna Czubówna.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

I przeczytałam to jej głosem. xD

Kejt__

Haha :D

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Bo to cholerny Pażdizoch z Muminków, co tylko ziela i kwiatki zbierał i okazy najróżniejsze...

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

PASZCZAK. :DD

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

NO TAK FAKTYCZNIE jaaa on się zwał PASZCZAK!!
Ale ze mnie cieć, co ja z tym PażdziochemXD
Nie no żal dupę ściska, cały czas byłam przekonana że piszę poprawnie. ..

WhiteDemon

Łajcik ja odpiszę na e-list jutro, żeby to tak sklecić porządnie na spokojnie :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Spoczko, ja już jednym okiem to właściwie śpięXD A zaraz drugim także
http://www.swiat-zdrowia.pl/app/webroot/uploads/images/marzec_2010/10.chrapanie_ 300.jpg

WhiteDemon

To słodkich snów i niech ten piękny amerykański bóg Newman się przyśni :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jesteś kochana:* Niestety Pablo skubany nie przyśnił mi się nigdy ani razu, wczoraj tyż nie, zwyczajna złośliwość albo mój pech, bo ja w ogóle bardzo rzadko śnię ( miałam nawet taki okres kilku lat kiedy nie śniło mi się absolutnie nic. Martwiłam się bo gdzieś usłyszałam że jak ktoś nie ma snów przez kilka lat znaczy że szaleniecXD Wiem że ze mną jest źle ale żeby aż tak?..) a jeśli już to kompletne debilizmy bez ładu i składu.

WhiteDemon

Paździoch to z Kiepskich co? ;)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

No, siekłam się;)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Ale z paździochem jeszcze komiczniej wyszło xD

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Mówisz?;)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Kojarzę paździocha w takim berecie zawsze i sobie taką scenkę z nim wyobraziłam :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Mi ten ostatni jakoś niespecjalnie, był dobry ale jednak trochę mnie gryzło kilka rzeczy. Poprzednie świetne ;)

Kejt__

Słuchaj, czy Tommen nie powinien być gruby?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

No taki dziecięcy tłuszczyk powinien mieć, dodali mu lat to i pewnie dlatego się trochę 'rozwinął' :D

Kejt__

Jakiś ładny ten dzieciak i nie tak go sobie wyobraziłam.
Przecież Natalie wygląda przy nim jak jego mama.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

No i tak w sumie było, raczej między nimi nie ma co się spodziewać póki co innej więzi.

Kejt__

Uf ;)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ej bo ja już zapomniałam przez tyle czasu, czytałaś książki czy nie?

Kejt__

Czeka mnie Uczta dla wron drugi tom i to, co leci dalej.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ahhh, no to nie ma co się obawiać, oni będą się razem zajmować kociętami i takie tam xD

Kejt__

Całe szczęście :D
Dobra, czas na mnie. Miło było pogadać. Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Mam nadzieję, że zawitasz jeszcze, dobranoc ;)

Kejt__

Zawitam zawitam, bo ja muszę tu Łajcikowi odpisać, Martę na skypie złapać. Dużo zobowiązań :D

Madame_7

Cześć!!!!!

maIinowa

Hej! :)

Madame_7

kurvva mać :D jak człowiek prawie rok nie wchodzi na forum na którym bywa regularnie to już się myśli o najgorszym :D dobrze,że jesteś :P
rzuciłam okiem na to co pisałaś,dobrze,że jakoś tam leci u Ciebie :)

maIinowa

Pewnie, że umarła? :) A powiem Tobie, że czasem taki tok myślenia wcale nie jest niesłuszny.
Teraz to ja widzę ile tu musiałam czasu spędzić skoro tak już po raz któryś czytam ;)
U Ciebie też wszystko dobrze?

Madame_7

może niekoniecznie,że umarła,ale,że coś się stało niedobrego itp. ;)

u mnie właściwie poza tym,że zaczęłam studia w końcu to nic się nie zmieniło.A,i jeszcze trochę sytuacja rodzinna się pokomplikowała,bo się ojciec wyprowadził.To tak z grubsza :)
A Ty dalej edukacja czy nadal praca?

maIinowa

Przeważnie tak bywa :)
O studia, a jakie? Co wybrałaś w końcu dobrego dla siebie?
Tak, pracuję cały czas. Co jeszcze? :) Ślub, mąż, dziecko - tym Cię nie zaskoczę, jeszcze :)
Malina, 10 kg zgubiłam, jeeee! Choć teraz to nie wiem czy przyczyną jest tylko MŻ i ćwiczenia, mam pietra.
Edukacja będzie, również planuję od października :)

Madame_7

wybrałam sobie angielski ;) hehe,głupia ja ;P ale poki co idę do przodu,jeszcze trochę i zacznę robić w majtki bo sesja niedługo a mnie się na zajęcia chodzić nie chce nawet :)

Ha,tym to Cię chyba za 10 lat nie zaskoczę jeszcze ;P dziecko moze tak,ślub na bank nigdy :p
10 kg,nooo nieźle,nieźle... z Chodakowską ćwiczyłaś? bo ja padłam po 10min i piszę prawdę;p
A co to MŻ?

maIinowa

Jak się język bardzo dobrze zna to naprawdę duży plus. Pamiętaj, że możesz to łączyć ze wszystkim :)
Co tak ludzie z tą Chodakowską? Nie, ona jest dla mnie za mało motywująca. Lepiej ćwicz z Mel B, świetna babeczka. I bieganie, najlepsze. MŻ moja droga to najstarsza i najbardziej skuteczna metoda - mniej żreć. Szczególnie słodyczy. Mogę śmiało stwierdzić, że jestem bez uzależnień :D

Madame_7

wiem,wiem ale kochana dzisiaj to takie czasy,że jeden język to za mało.Angielski jest jak drugi ojczysty a najlepiej znać jakiś kosmos w postaci koreańskiego albo innego 'żółtego' :P

Mniej żreć,haha,no pewka,że znam,ale nigdy się na to nie odważę,choćbym wyglądała jak pączek :P MŻ-pomyślałam o "miłość życia' :D

maIinowa

Ja operuję trzema językami, ale tylko w stopniu komunikatywnym. Nie taki diabeł straszny.
Że co, że miałabym schudnąć przez miłość życia? :) Pewnie pomyślałaś, że formę zaczęłam trzymać, co by tu nikt ode mnie nie uciekł, no dziękuję :D

Madame_7

ha,nie,czasem czytam wizaż i tam wszystkie używają skrótu TŻ-towarzysz życia ,więc tutaj MŻ jako miłość życia ;D
niezłą satysfakcję masz teraz ;) ja się tyle nawpierdalałam w święta,że małe bieganie by nie zaszkodziło.Ale przychodzę taka ściuchrana do domu,że nie mam siły palcem ruszyć.Kwadratura koła.

maIinowa

Rozwiązałaś moją zagadkę życia, co oznacza TŻ na wizażu, ha!

Madame_7

:D do założenia konta to tez była moja zagadka życia,a moj drugi post to było własnie pytanie o skrót :P

Kejt__

Nie obejrzałam dzisiaj żadnego odcinka ;/ Nie wiem co się ze mną stało ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ja też... ale że Ty?? :o

anulka88

Niby miałam dzisiaj wolne, a czuję się jeszcze bardziej padnięta. Jak wyszłam z domu o 11 to wróciłam na chwilę o 15 i dopiero po 21 byłam w domu ;D Już nie mam siły nic oglądać.

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ja musiałam dzisiaj wysprzątać chatę... Nie było to łatwe zważywszy na to, że syf, do tego z każdym pochyleniem lało mi się z nosa i głowa mi pulsowała :D
Do tego dzisiaj Mój mecz oglądał... Jutro już na pewno coś nadrobię :)

anulka88

Znowu chora? ;P
Jutro też nadrobię, bieżące chociaż.. bo przez dzisiejszy dzień mam kaca moralnego ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

W piątek grilla robiliśmy i tak mnie wywiało, myślałam, że dam radę, ale jednak coś owiało... :/ ehhh...

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

ROSE:
http://www.filmweb.pl/film/Anastazja-1997-6

No nie mogę... Kiedy Ci pasuje? (Pominę zgrabnie fakt, że obiecałam sobie, że nigdy więcej nie będę z Tobą oglądać :*)
Dawno nie widziałam i chętnie powtórzę, także jakbyś chciała niebawem to nadrobić, to daj znać :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Mogę nawet teraz xD
Czemu? :<

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie... teraz Ci nie ufam, bo znów się skończy że ja obejrzę, a Ty po 3 dniach dokończysz.
Temu :D