T:45
44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910
Marta wróć do nas!
Wiesz, już jesteśmy na takim etapie, że patrzenie sobie w oczka i romantyczne spacery za rączkę się już skończyły ;D
A to z miesiąc temu chyba filmweba pogięło i postanowił zerżnąć barwy od IMDB, chociaż idzie się przyzwyczaić do osy.
Lornetki bodajże to wyznacznik tego czy daną osobę obserwujesz czy nie... ale w praktyce nie wiem co to znaczy, bo nie odznaczyłam nigdy nikogo. Nie wiem w ogóle jaki w tym sens, chyba jak odznaczysz, to aktywność tej osoby Ci się nie wyświetla.
A zaległości tylko na FW czy w serialach też? :D
Ta strona zmierza chyba ku facebookowi i innym. Już mamy lubię to, kwestia czasu, gdy taka opcja znajdzie się na forach pod wypowiedziami.
Mało, co oglądam przyznaję :) Obecnie GoT, Vikings, TO i od połowy sezonu, albo i później Glee. Filmy być może jakieś widziałam, po prostu nie pamiętam :)
No na to wygląda, zresztą nieraz padały tu żarty o tym, że opcja z lubieniem postów by się przydała.
Aaa czyli nie jest tak źle, myślałam że pełen odwyk od seriali też zaliczyłaś :) Z wymienionych tylko Vikings nie oglądam, bo zaczęłam, ale uznałam że GoT mi już zaspokaja potrzeby oglądania mieczy itd.
Żarty żartami, są jakieś granice.
Oj w porównaniu z dawnymi czasami to z moja serialowa forma drastycznie spadła :) Nie oglądasz Vikings? Polecam. Ragnar. Mmmm.
Oj, nie było Cię długo. Tutaj ostatnio jest mało granic, ale faktycznie by się przydały.
Obejrzałam pilota w zeszłym roku jak serial wychodził, a potem ściągnęłam parę odcinków, ale się za nie nie wzięłam już. Ja się znowu staram trochę ograniczyć...
Draculę pewnie oglądałaś? :)
Mało granic? Brzmi ciekawie. To jak się ograniczasz, to w takim razie nie namawiam do złego.
Draculę, tak oglądałam i rewelacji nie było ;)
Jedyna porządna. Reszta to nie zna umiaru...
Tak słyszałam właśnie i nie zaczęłam nawet. Już sam look Meyersa mnie nie powalił na wstępnie. Eh, parszywa powierzchowność.
Fakt, Meyers ostatnimi czasy nie prezentuje się dobrze. Marnie wygląda, ale magia tv zakryła te mankamenty. Uwierz mi, że było przyzwoicie.
Poza tym nikt nie jest wiecznie młody niestety ;/
No to może kiedyś jeszcze się skuszę. Latem jakoś pewnie, jak reszta dziadostwa się pokończy. Chociaż nawet nie wiem czy w końcu mają ten 2 sezon czy koniec.
Młodość młodością, ale to czy ktoś jest szczęśliwy czy nie to widać od razu po twarzy. Nawet takie vipy nie ukryją pewnych faktów.
Wątpię by był drugi sezon.
Prawda, ale jak ktoś młody i piękny, to nawet ze smutkiem do twarzy.
To tym bardziej można na szybko obejrzeć.
Widzę, że z powiadomieniami odnośnie odpowiedzi nic się nie zmieniło. Dalej trzeba latać po stronach.
Oj wcale nie takie dobre... Ale jak kto woli i czuje.
Nope. To była aluzja do naszych, jakże zgodnych, gleekowych opinii xD
Mogę cofnąć, jak źle odebrałaś ;*
Anulka :) Cześć. Czy nadal mieszkasz w Niemczech, palisz papierochy i malujesz paznokcie na oczojebny kolor?:D
Oj... były mega huśtawki zyciowo/emocjonalne :D Ale póki co do przodu :D
A Ty gdzie byłaś jak Cię nie było taaak długo :p
http://unshurtugal.tumblr.com/post/65194193125/gendryslady-i-feel-like-ive-reall y-earnt-my już nie pamiętam czemu ale sobie dodałam do zakładek dawno temu, żeby Ci wysłać xD
Pewne sprawy w życiu ulegają zmianom, jednak jak tak spojrzę na to http://31.media.tumblr.com/79a6ba6d392de4dc063f9e34812704f6/tumblr_mugk09kTrY1qe lp6po2_250.png skłamałabym pisząc, że nic nie drgnęło :)
Tylko ten Daario taki denny. Istny Zdzichu spod Żabki do tego foliowy. Nie mogę przeżyć że go podmienili, takie chamstwo.
MADAMEEEEEEEEEEEEEEEEE NAPISAŁAM CI NA PRIVA ALE CO TAM POWTÓRZĘ MYYY GOOOOD JAK DOOOBRZE ŻE JESTEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ :******
Mam nadzieję że nie zabrzmiało jakoś histerycznie;P
Daario taki jakiś, jest bo jest. Dziwne, że wizualnie nie dali kogoś podobnego.
Jakbym wiedziała, że tu takie powitanie to zajrzałabym wcześniej! :)
Ile my Cię tutaj próbowałyśmy wywołać telepatycznie!
Dario taka pipeczka, gdzie ta bezczelność.