Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://www.youtube.com/watch?v=UCVI9PTPTZY
zapowiada się niesamowicie!

ocenił(a) serial na 4
butterfly24

Widzę, że moje oczekiwania zostaną spełnione. Zapowiada się zajebisty odcinek.

xena_4

Dokładnie w dodatku Damon po raz kolejny może dostać szansę na uratowanie jej, a teraz kiedy ona sama się gubi w swoich uczuciach, końcowa scena może być zaskakująca. Świetnie, właśnie na coś takiego czekałam.

butterfly24

O tak, zapowiada się bardzo interesujaco.

butterfly24

http://www.youtube.com/watch?v=DCKyrNQEel4

ocenił(a) serial na 4
butterfly24

Ten drugi zwiastun jeszcze bardziej podkręcił mój apetyt. Na odcinek. I Klausa :P

butterfly24

Damon się całuje z Kathrine - WTF?

Madame_7

to była moja pierwsza myśl... może chce jej zabrać naszyjnik i odwrócić jej uwagę?;D chociaż pokazali to później to i tak mogli zamieszać

butterfly24

Przecież Kath nie da sobie takim łatwym sposobem zabrać naszyjnika.

Madame_7

Czy ja wiem ostatnio miała dni posuchy ;D Nie no ale serio jeśli nie o to chodziło to nie mam pojęcia jaki sens ma ta scena i cała miłość Damona.

butterfly24

I tym bardziej, że z Kath ;]
Może to Elena? :D

Madame_7

:D teraz akurat takie pomyłki by się przydały i nawet bym się ich nie czepiała ;p

ocenił(a) serial na 6
butterfly24

Hmm może Stefan przemieni Elenie.
Ale to raczej nie możliwe...

Madame_7

Jak dla mnie ten wątek definitywnie zakończył się w 2 sezonie, nawet już pod koniec pierwszego... nie powinni go znów "odkopywać" :]

Madame_7

WTF?! ;

butterfly24

Jaaaaaki odcinek:D Ten sezon jest już najlepszy ze wszystkich a teraz to już w ogóle kosmos:D Zaczęłam marzyc o tym żeby Damon i Katherine byli razem, pasują do siebie. Z tą Eleną to chyba nic nie będzie. I ciekawe co zrobi Stefek:D Szkoda, że to aż tydzień czekania.
Myślę, że jak Elena to przeżyje, Klaus już nie będzie chciał bujac się ze Stefanem więc pewnie zostawi go w Mystic falls. Co to wtedy będzie:D I kto uratuje Elenę jak Damon wyjedzie gdzieś z Katherine?:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Damon wróci żeby uratować swoją Elenę :) bankowo
ja mimo wszystko nie chciałabym żeby wylądował na stałę z Kath - to przypadek beznadziejny, samolubna, przyłazi, jak ma coś do ugrania dla siebie.

nj1987

Ale trochę mogliby poromansowac:D Taka jakaś szybka przygoda w Chicago:D Nie miałabym nic przeciwko;P Damon w końcu nie jest zakonnikiem a ostatnio tak się zachowuje.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

:D o to to tak:D mają moje blogosławieństwo:) wiadomo, facet coś z tego życia mieć musi, ale później niech wraca i dalej pomaga Elenie w kuchni ;p

nj1987

Fajnie razem w kuchni wyglądali tylko oczywiście Alaric poczuł się odpowiedzialny za Elenkę. Nie wiem po co, po jej cnocie i tak nie ma co zbierac;P

ocenił(a) serial na 10
nj1987

" na stałę" - matko kochana, jak ja piszę ;p
oczywiste jest , moim zdaniem, że Stafcio nie wychalpie całej krwi Eleny- coś, lub ktoś ( patrz Damon) mu w tym przeszkodzą, albo sam się jakoś opamięta...nie wiem , nie wiem.... dwoił się i troił biedby Stefcio, żeby trzymać Klausa od MF- no to ma, jak pięknie wykombinował-brawo ;p

nj1987

On zawsze przekombinuje. Nie wiem jaki miał plan ale chyba nie chodziło mu o to;P

ocenił(a) serial na 10
alien_2

pewnie genialny w swej prostocie :D coś nie wyszło - aż się boję jak to się Klaus zdenerwuje - oszukany Klaus to mściwy zły Klaus ;p

nj1987

I ciekawy Klaus:D Niepotrzebnie Stefek go wtajemniczał w techniki znęcania się bo teraz Klaus je wypróbuje na Elenie:D

ocenił(a) serial na 4
butterfly24

o tak tak tak, na ten odcinek czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) serial na 7
butterfly24

Widać że impreza z Klausem będzie trwać w najlepsze,teraz już wiemy kto uratował ten serial przed nudą.

użytkownik usunięty
JackTheRipper82

nareszcie! na taki odcinek czekałam xD w końcu coś mega fajnego! Jestem tylko ciekawa kto się tam całuje... nie pasuje mi na pewno katherine z damonem, ale elena? to by było 'nie w jej stylu'. ciekawe, ciekawe ;D Ale aż tydzień czekania...

ocenił(a) serial na 7
JackTheRipper82

Uratował ten serial? Dla mnie 100 razy bardziej ciekawszymi postaciami, którzy wchodzą w życie tego serialu to "myśliwy" na wampiry :D Podejrzewam, że to ojczym Klausa i ta cała pierwsza Petrova czy coś w tym stylu :) Klaus jest jeszcze małym gówienkiem porównując do tych nowych postaci, które zawitają w najbliższym czasie:D

ocenił(a) serial na 7
stermy

Ale zawitają właśnie dzięki Klausowi więc to on napędza teraz ten serial,a do tego czy jest "małym gówienkiem" to sorry ale on ubił wszystkich "Pierwotniaków" więc aż takim "gówienkiem" nie jest ale wiadomo ze nie mogli z niego zrobic nie wiadomo kogo bo nie miałoby to sensu stąd mamy "myśliwego".

ocenił(a) serial na 6
butterfly24

Kurcze no i jak tu wytrzymać ten tydzień xD chyba mnie potarga xD zapowiada się mega zarąbiście patrząc na urywki Stefan-Elena-Klaus :) ciekawa jestem czy Kath i Damon uratują Elenkę :)

użytkownik usunięty
Sylwinka1991

ja jednak mam nadzieje, że to Stefan coś zrobi żeby Elenka była bezpieczna ;)

butterfly24

Łeee, miałam nadzieję, że Plec i Williamson umilą mi urodziny delenowym kissem w następnym odcinku a tu Damon z Kath? Uwielbiam ich, ale chcę Delenę noo xD

butterfly24

Będzie zajeeeebisty odcinek !!!
Mam nadzieje,że Caroline nic się nie stanie - od przemiany w wampira jest świetna.
Czy Damon całuje Kath :O
I co teraz zrobi Stefan?

użytkownik usunięty
butterfly24

Jak zobaczyłam Damona i Kath :/
Ech.... Pobawi się nim tylko. Mam nadzieję, że zwiastun kłamie.

Ciekawe kto kim się pobawi, myślę że Damon pójdzie z nią do łóżka z frustracji że z Eleną mu nie idzie. I na tym się skończy:D

użytkownik usunięty
alien_2

Raczej Katherine. Damon pewnie będzie miał potem wyrzuty sumienia, jak to on, że się z nią przespał, bo to Katherine.
Szkoda, że ta czarownica nie skończyła z Stefciem bo już mam go dość. Eleny zresztą też, ale rozmowa z Caroline jest obiecująca (tak wiem, gówno z tego wyjdzie...)

Podobała ci się scena jak Damon po du pie dostał?:D Niedługo pobije go wycieczka przedszkolaków:D

użytkownik usunięty
alien_2

Podobało mi się jak dostał po dupie od Caroline :P Należało mu się xD Ale te teksty niech Elenka schowa dla Stefana.

ocenił(a) serial na 10

dokładnie, dobrze jej Damon odpowiedział: po 1 nie jest Stefanem ( dzięki Bogu), po 2 ciągle jest wampirem i to co robi nie jest niczym nadzwyczajnym... szkoda tylko, że Elena nie była tak oburzona kiedy jej Stefcio zabił Andie...jakoś przeszła z tym do porządku dziennego...działa mi na nerwy ta laska. Dlatego godzę się na sex-trip Kath i Damona. Niech sobie użyje:) ;p

użytkownik usunięty
nj1987

No bo Stefcio jest biedny i zagubiony:(

ocenił(a) serial na 10

kurde no tak, teraz wszystko jasne...:)

użytkownik usunięty
nj1987

Jasne jak aureola Stefana :P

Może Nas tym razem mile zaskoczą;)

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

i co nagle Rick też jest Brutusem|? nie pasuje mu Damon przy Elenie? bezsensu..;/

nj1987

To do mnie? Alaric mnie osobiście rozczarował ;{

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

nie, nie do Ciebie. Tak siedzę i myślę i jakoś tak mnie złość naszła na Ricka i tutaj dałam jej upust :D rozczarował i to bardzo;/ :(

użytkownik usunięty
nj1987

Mnie też strasznie rozczarował. Damon zachował się okropnie, ale... nagle się wielki opiekun znalazł: z tego Riczka:/ Wcześniej tylko chlał i miał wszystko w dupie:/

ocenił(a) serial na 10

dokładnie, a jak się coś działo to jak w dym do Damona. A teraz się Rick ocknął, instynkt tatusiowy się odezwał...

Może Elenie się to przyśni :D

Rainn

Nieee no Damon się sfrustruje, pójdzie z nią do łóżka i na tym się skończy. Zakonnikiem nie będzie przecież.

użytkownik usunięty
alien_2

Nie wiem czy tam będzie czas na to żeby poszli do łóżka :P Na pocałunku się skończy i tyle, bo zaraz Damon dowie się o, że Elena jest w niebezpieczeństwie blabla:P I bardzo dobrze, niech śpi z kim chce byle nie z Bonnie i Katherine :P