Oby:) i w końcu pojmie, że jest o niego zazdrosna, a to z koleji doprowadzi ją do oczywistego wniosku... :)))
ujjj chyba to nie będzie tylko sen... Stefan miał taką minę pod koniec odcinka, jakby miał kilo w portkach :D mam nadzieję, że następny odcinek nie będzie rozczarowaniem....
Mam takie samo nastawienie, jestem skrajnie Delenowa i rozwiązania kompromisowe mnie nie interesują:P
Ja tak samo :P Nie chcę żeby Damon żył w celibacie do końca życia bo Elena kocha Stefana. Tylko po prostu nie podoba mi się, że będzie coś między nim i Katherine.
wydaje mi się, że nawet jeśli coś tam między nimi będzie, to tylko buzi buzi, intensywne, jak to na nich przystało, ale jednak tylko. Damon głupi nie jest, nie zaufa całkowicie Kath. A nawet jak wyląduują w łóżku, no cóż.... ani on dla niej, ani ona dla niego, nie jest tym z kim tak naprawdę chcieliby to zrobić...a zgadzam się też, że na fikołki nie będzie czasu bo Elena w niebezpieczeństwie...:)
ja również :))
Wiem, że to mało prawdopodobne, ale może Kath chce w pewien sposób pomóc Damonowi? Pocałuje go... potem powie to Elenie, która się stanie zazdrosna i zda sobie sprawę, że go .. kocha?
I wtedy Kath weźmie się za Stefana :D. Okej, mam świadomość, że to tylko moje marzenia, ale byłabym szczęśliwa gdyby się spełniły :D
Cieszę, się z jej powrotu, ale niech trzyma się z dala od Damona.. A raczej od jego ust.
Rewelacyjna teoria, teraz ciągle będę o niej myśleć, choć Kathy nigdy nie należała do ludzi (wampirów:) bezinteresownych...
Ostatni wers całkowicie popieram<3
:D
No i właśnie to, że nie jest bezinteresowna mnie martwi i burzy mój cudowny plan :D
Ja to jestem ciekawa kto przemieni Elenę w wampira(stawiam ,że Kath- Klaus się wścieknie na nią ,że przez to nie będzie mógł zrobić tej swojej armii i ja kropnie -tak to widzę :D) ? Bo chyba tego nie da się uniknąć ...No chyba,że zjawi się MIki i zrobi totalną rozpierduchę i unicestwi Nicka..
wątpię,żeby to było możliwe no ale może...
bardziej już obstawiam prapraprababkę, może ją sumienie ruszy ;)
A mnie ciekawi to, dlaczego do cholery Kat zabrała naszyjnik i zwiała z Damonem??? Z DAMONEM?!? Przecież ona go zawsze zlewała, wykorzystywała i leciała do Stefcia(chociaż nie mam nic przeciwko, gdyby zabawili się podczas tej podróży w końcu chlopak musi odreagować:D:D - bo w trailerze Damon na pewno nie całował się z Eleną, na ich pocałunek czekam z niecierpliwością od ostatniego odc. I sezonu i do tej pory doczekałam się tylko małego buzi na ,,do widzenia" - umieraj spokojnie Damonku ) A ten naszyjnik? po co on Kat? do czego się możne przydać? Hmmm... Ja obstawiam że to jest jakiś plan Stefana - bo jak by to wyglądało gdyby taki ,,nowy, zły'' Stefan spalił na wstępie swój WIELKI PLAN ocalenia Elenki??? On nas jeszcze zaskoczy;) A Klaus już nie odpuści zdrady Stefcia, nie zostawi go - nie jest tak miłosierny, więc albo Klaus zginie albo zabije Stefana( to drugie niemożliwe więc obstawiam pierwsze).
Tak dzięki za podpowiedź. Btw to Klaus jest wampirem ^^. Chodzi mi o to kim jest gosc ktory sciga najpotezniejszego wampira na świecie.
Ale łowca też musi byc jakąś nadprzyrodzoną istotą bo skoro lata za Klausem kilkaset lat to musi byc nieśmiertelny. Może jest zaczarowany jak Gloria? Myślałam sobie, że skoro wiedźmy chciały zachowac równowagę w przyrodzie to obdarzyły jakiegoś najskuteczniejszego łowcę nieśmiertelnością albo takim właśnie zwolnionym starzeniem żeby ścigał Klausa.
Słusznie. Bo "kimś" bądź "czymś" on na pewno musi być, skoro ściga go te kilkaset lat. I założę się, że nie jest to po prostu zwyczajny człowiek, obdarzony nieśmiertelnością, chyba że naprawdę nic nie mogłoby go zabić. Chociaż z drugiej str. przecież Klausa też podobno nic nie może zabić, i tu nasuwa się pytanie, co takiego Milki ma na mieszańca, że ten ucieka gdzie pieprz rośnie . Ta cała armia hybryd pewnie też miała być stworzona, w celu ochronienia swego seksownego, jak mniemam, Klausowego tyłka przed łowcą .
Myślę, że łowca może miec coś od wiedźm. Nie wiem-jakiś jedyny patyk na świecie którym wystarczy strzelic Klausa w głowę i ten umiera. Myślę, że ten facet będzie miał jednak coś wspólnego z wiedźmami. A mnie jeszcze zastanowiło jak Rebecca powiedziała Klausowi że Stefan pytał o Michaela. To zabrzmiało mi tak jakby dobrze się znali, może kiedyś Klaus się z nim przyjaźnił i ten poznał jego słabą stronę? To będzie ciekawa postac, mam nadzieję że poznamy go jak najszybciej;D
Ale kiedy ostatni a zarazem pierwszy raz widzimy łowcę w retrospekcjach, dzieje się to podczas lat 20. Jestem ciekawa, czy jeszcze później Klaus natknął się na Milkiego, bo jeśli nie- ten raczej nie wie, że jego wampirek już dawno nie jest tylko wampirkiem ale i wilkiem. Jeśli nie wie - to czy ma na niego broń ? :D I ciekawi mnie, jaki cel ma łowca w zabiciu pierwotniaków?
Bo to takie blond-łajzy, kto nie chciałby ich zabic? Chyba tylko WhiteDemon:D
Myślę, że łowca nie chciał dopuścic do tego żeby Klaus zmienił się w hybrydę, ale skoro jednak zmienił się już to może ma jakiś plan. I ja jestem ciekawa czy on jest skupiony tylko na Pierwotniakach czy po drodze może będzie chciał zabic inne wampiry. Może to jakiś człowieczek z misją i chce wyrżnąc wszystkie wampiry zaczynając od Pierwotnych? Znając Damona to wepchnałby się jako pierwsza ofiara łowcy bo on nigdy nie myśli nad tym co robi.
Hej, jak dla mnie te blond-łajzy są całkiem do rzeczy, i niekoniecznie pragnę ich zagłady :D O tak, Damon mnie momentami rozbawia, nieważne czy to najstarszy wampir w historii, czy ojciec Caroline - on zawsze musi być pierwszy w kolejce do walki. Też mi się wydaje, że łowca nie chciał dopuścić do przemiany Klausa i nadal mnie ciekawi czym on jest ? Mam nadzieję, że nie wprowadzą jakiegoś tandetnego wątku z wszechmogącym Michaelem chcącym zagłady wszystkich wampirów na świecie.
Mam nadzieję, że nie zaczną wprowadzac postaci jak w Czystej krwi bo przed chwilą przeczytałam na forum TB że tam w postaciach brakuje tylko Buki:D Dobrze wiedziec, że Klaus się czegoś boi bo za bardzo kozaczy.
oj są fajne blond-łajzy ale serial się skonczy źle jeśli Klaus przeżyje;P Siostra może zostac ale jego trzeba uśmiercic.
Mnie się wydaje, że Michael to ojczym Klausa który wybił całą rodzinę pierwszych wilczków :) I poluje na Klausa bo jak wiadomo Klaus wybił całą rodzinę pierwotnych wampirów hehe :)
http://images5.fanpop.com/image/photos/25700000/delena-damon-and-elena-25790680- 500-252.jpg
To fake czy nie?:P
Może być też tak że ojciec Caroline ma coś wspólnego z tym Michaelem - łowcą. To dość podejrzane że nie można go zauroczyć.
No to fajnie:D
Chociaż nie...nie wiem:P No bo jeśli Damon ma być znów pocieszycielem po nieudanej akcji ze Stefanem...:/
http://www.youtube.com/watch?v=mMeBbxv--s8&feature=feedlik boże jaka ta Elena durna już nie mogę słuchać tych jej tekstów....ile razy jeszcze można to wałkować :/
Ja również uważam że 3 sezon jest wspaniały. Każdy odcinek jest coraz lepszy!!!
Poczytałam sobie wszystkie sugestie i wytoczę własną. Kojarzycie Van Helsinga? Ja myślę że łowca to ktoś taki, tyle że nie nastawiony na zabicie wszystkich wampirów ( chyba że wejdą mu w drogę, to wtedy 'no cóż' ). Rebeka krzywdy Carol nie zrobi, bo ona ma swojego wilkołaczka - pupilka ( ta się umie ustawić ; ))
Co do epizodu Kat/Damon to mam mieszane uczucia, myślę że tym razem to Damon pogrywa z Katherine. Stefcio być może wbije ząbki w swoją Elenkę, chcąc tym samym pozbyć się jej na zawsze, w sensie odtrącić, ale tak mi coś daje do myślenia że to może nie być ona ( Kat?)
To chyba nie jest fake bo kiedys Kevin Williamson powiedział:""
-[Jest] jedyna rzecz, którą chcę zobaczyć nakręconą - i mówię o tym, ponieważ jeszcze do tego nie doszło i może nigdy nie dojdzie" "ale chcę to zobaczyć - i będę mówił to publicznie każdemu fanowi Steleny na świecie - chcę zobaczyć Damona i Elenę przytulających się"."
Tak ogólnie mówiąc, sądzę że Kath i Damon się pocieszają XD Wiem jak to brzmi, no ale Elena nie wykazuję chęci bycia z Damonem, jak powiedziała w poprzednim odc. nie chcę nawet pomyśleć że on może się jej podobać, nom a Stefan też nie chcę Kath, więc zostają sami : D Może samo słowo "pocieszanie" nie jest odpowiednie, ale coś na kształt nagrody pocieszenia.
Ciekawa teoria. Chociaż to byłoby naprawdę dziwne, wbić się w żyły wampirowi ;-) Jednak bardzo możliwe, że Damon i Katherine wpadną na jakże "genialny" plan ponownego oszukania widza, i zamienienia miejscami Elki z Kaśką.
Duża rolę z pewnością odegra ten cały amulet Eleny, który jak się okazuje nie jest zwyczajny i tak też sobie myślę że kluczem do przemiany Stefana ( bo teraz przecież jest potworem, jak sam uważa nie zdolnym już do cofnięcia się przed swoimi czynami bla bla bla) będzie ojciec Caroline, w ogóle jego postać odegra, jak myślę znaczącą rolę, o ile on sam nie jest tym całym łowcą, albo przynajmniej jego dobrym znajomym :P
Mi też wydaje się, że ojciec Caroline nie był jedynie postacią mającą na celu "zapchać" kilka minut w odcinku, ale jeszcze się pojawi i odegra niemałą rolę. Nie bez potrzeby zaciekawili widza tym, że facet jest w stanie uodpronić się na zauroczenia wampirów. I masz racje, możliwe, że będzie jego dobrym znajomym ;-D i ciekawi mnie, czy koleś z restrospekcji z lat 20, grający przez Sebastiana Roshe jest właśnie tym łowcą .
Ja w ogóle mam mega smaczek na ten sezon, ostatnie odcinki dowodzą że serial się rozwija, może poza postacią Eleny, ona wciąż taka sama jest i męczy mnie bardziej od Bonie. Stęskniłam się za Katheriną, dlatego cieszę się że wróciła, sądzę że zaraz po Tylerze i Caroline, będzie moją ulubioną postacią. Damon jest sobą, a jaki jest to wiadomo, nie przestaje mnie nudzić nawet na chwile, nikt tak jak on nie ma skrupułów żeby skręcić kark Alaricowi a później zwyczajnie go za to przeprosić. Do Stefana ma słabość od początku, teraz podoba mi się jeszcze bardziej heh ; P
Również mam smaczek na sezon trzeci :) Zawsze kiedy pojawia się nowy odcinek staram się odwlekać jak najdłużej jego obejrzenie ponieważ perspektywa ponownego czekania tygodnia na kolejny mnie załamuje. To już chyba psychiczne ;D Mi byłoby ciężko zdecydować się, kto jest moją ulubioną postacią. Jak na razie staram się patrzeć oczami każdego bohatera, aby zrozumieć ich cel ich działań. No i z niecierpliwością czekam na 5 odcinek ;-)