PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Stanęłam na 5x14, bo nie ma 15 i 17 odcinka, więc zaczęłam oglądać pierwszy sezon jeszcze raz :D

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

o masz i kiedy skończysz? :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

No właśnie nie wiem, nie mogę znaleźć nigdzie z napisami wgranymi... Więc będę musiała oglądać po angielsku te dwa odcinki

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

Ja pamiętam, że jak nie mogłam znaleźć to omijałam te pojedyncze odcinki. Chyba 3 ominęłam.

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Za dużo do omijania i tak 13 ominęłam.. :/ A te obejrzę po angielsku :P

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

Skoro znasz ang. :P

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Jako tako znam, ale zawsze jest coś czego nie zrozumiem.. No ale mówi się trudno :D

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

Lepsze to niż nic :P

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

No właśnie :)

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

http://www.youtube.com/watch?v=xSetULRSYME kocham te czołówki i brakuje mi ich w niektórych sezonach :(

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Już w 5 nie ma :(

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

właśnie

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Ale tą piosenkę słucham cały czas :D

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

Mam ją już od paru lat zagraną na komputer. Jak na TVNie leciało OTH to już ją kochałam :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Ja ją miałam na starym laptopie, który teraz chodzi jakby nie chciał xD Więc o niej zapomniałam, a teraz na nowo się w niej zakochałam :D

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

A oglądałaś OTH wtedy? :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Nom, tylko nie pamiętam czy wtedy miałam ferie, czy wakacje xD
To był 1 i 2 sezon :D

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

To były wakacje :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

A pamiętasz ile to lat temu było ? :P

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

o kurde, z 5 lat :D

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

Pewnie po jego występie w Karen's cafe? :D Nie pamiętam dokładnie :P

ocenił(a) serial na 9

News : "Pokaz MISERY w Klubie Chwila" http://stephenking.pl/roz_aktualnosci_01.html może być ciekawe :D poszłabym, ale za daleko... ;/ A i takiego drinka to bym z chęcią łyknęła :D

ocenił(a) serial na 9

Dobra dziewuszki muszę uciekać, paaa :*

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Pa :*

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 4

halo halo :D

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

http://thereisjustonetreehill.tumblr.com/post/17615927793 :)

ocenił(a) serial na 4
xxAniaxx

i masz jeszcze na walentynki :D
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lzckds2PbD1rn9ftwo1_1280.jpg?AWSA ccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1329334240&Signature=L%2FFADuzUj%2Fzj21Q VMSd5dfl%2BbU8%3D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Śliczne :** :)

ocenił(a) serial na 9

Dobry wieczór w ten czerwony wieczór :D :*

ocenił(a) serial na 4
anulka88

Hej Ania ;*
Na Serialowych ktoś pisał, ze chce z Tobą porozmawiać ;P

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

:*
Taaa? A kto i w jakiej sprawie...?

ocenił(a) serial na 4
anulka88

melly_ na temat Twoich poglądów w sprawie Steleny :D:D

anulka88

Tak to ja,we własnej osobie :)

melly_

Bo tak ogólnie to mnie denerwuje to ze czasami jak czytam twoje wypociny o stefanie to uwazam ze ogladamy zupelnie inny serial. Kurde,dziewczyno czy ty w ogole rozumiesz te wszystkie dialogi miedzy stefanem a elena a damonem a elena? bo mi sie wydaje ze nie. Wysuwasz czesto bledne wnioski i to jest troszke irytujące ;))

ocenił(a) serial na 4
melly_

:D
Każdy ma swoją ulubioną postać w serialu czy nawet parę. Ja np. nie rozumiem takiego uwielbienia do Deleny, Wy nie rozumiecie naszego uwielbienia do Steleny, tyle. Jak Cię wkurza Jej zdanie to go nie czytaj, nie myśl o tym i tyle. Ona tego zdania nie zmieni :)
Rozumiem zapytać, skąd Jej sympatia do tej pary, ale zdania typu "denerwuje mnie to, czy Twoje zdanie jest irytujące" się nie spodziewałam. :D

syllwunia14

Rozumiem że jestes jej osobistym sekretarzem. A skad wiesz ze nie zmieni ? ja np zmienilam :) Bylam za Stelena poprostu ja wielbilam i co? Denerwuje mnie to i mam prawo tak pisac :) a wiesz dlaczego tak napisalam? bo wy we wczesniejszych wypowiedziach wcale nie bylyscie lepsze. Zachecam do przeczytania waszych wypocin jeszcze raz i do glebszego zastanowienia sie dlaczego napisalam "ze to denerwujace" ;P Good luck ;P

ocenił(a) serial na 4
melly_

hahaha, to forum publiczne i mogę wypowiadać się gdzie chcę ;) Po za tym Twoja wypowiedź tak mnie zaciekawiła że aż postanowiłam odpisać, chociaż nie włączam się w "rozmowy" na temat Stalena, Delena. Masz prawo, jasne, to świadczy tylko o Tobie :) Nie uważam że posty Ani to wypociny :) Ma swoje zdanie i dzieli się nim na forum publicznym. Ja mam np. bardzo podobne poglądy co ona i nie wstydzę się tego. No ale cóż, kończę te wypociny bo rozpisywanie się na ten temat jest bez sensu.
Pozdrawiam ;)

syllwunia14

No własnie sie poddałaś :) Poprostu świadczy to o tym ze nie macie argumentow ;P Jezeli tak nie jest to wypisz mi wszystko co przekonuje cie do shippowania stelenie, ale pewnie to nie ma sensu ;p jasne xD

ocenił(a) serial na 4
melly_

hahahah, dziewczyno ja mam Cię przekonywać że jestem ze Steleną? :D Proszę Cię... Po prostu nie mam najmniejszej ochoty po raz kolejny dyskutować na ten temat. Nie samymi Pamiętnikami się żyje. Po za tym sama podobno byłaś za Steleną wiesz powinnaś wiedzieć za co ja ją lubię ;) I nie wmawiaj mi, że nie jestem Stelenowcem bo nie chce mi się teraz z Tobą o niej dyskutować. Nie będę Cię do niczego przekonywać, masz swój rozum... Po za tym dobrze wiem, ze każda taka rozmowa kończy się nie miło, więc nie brnijmy.

syllwunia14

A skąd ja mam wiedziec ? Jestem Bruce Wszechmogący? No sorry ale chyba jak wiesz nie brałam w nich udzialu a jedynie czytalam. Bylam za Stelena w I sezonie do odcinka 11 :D tak wiec bylam jeszcze mloda i glupia :P A czy ja chce cie przekonywac zebys zmienila zdanie? kazdy ma swoje...chce ci jedynie udowodnic ze nie macie argumentow popierajacych wasza racje tylko to ze "stefan kocha elene, elena kocha stefana" :) Ja moge ci powiedziec dlaczego jestem za delena i ci to wymienic, gdybys poprosila od razu bym ci wymienila. i zmierzam do tego ze wy-stelenowcy zamiast normalnie powiedziec ze jestem za stelena bo cos tam to wy od razu ze nie chce dyskutowac i tak was nie przekonam....dobra koncze dobranoc ;p

użytkownik usunięty
melly_

Hahaha no kurvva nie wierzę,zakładasz godzinę temu konto i od razu się przypieprzasz do Ani i Sylwuni?
Weź się kobito ogarnij.

ocenił(a) serial na 9

Ooo proszę... Cóż za zagranie :D Heh... Tym bardziej leje na takie "chęci rozmowy", bo niby gadam z kilkoma "kontami" a w rzeczywistości co? Jedna osoba musi się cudownie rozmnażać co by więcej było? :D :D :D

użytkownik usunięty
anulka88

Hej Ania;*
Takie coś jak dla mnie rozwala system,zresztą,ja takie g**mam gdzieś:D
Obejrzałam sobie Robin Hooda i oko mi się zamknęło :D
A teraz nie chce mi sie spać:P

ocenił(a) serial na 9

:*
Ja już też zaczynam lać na to powoli, widać poziom :D
A ja zaczęłam "Cień anioła" :D

użytkownik usunięty
anulka88

No tak,skoro mówiłaś,że zaczniesz w lutym to jakże inaczej mogłoby być?:D
Muszę chyba iść do okulisty,za dużo czasu spędzam przed kompem,a jak czytam ebooki to już zupełnie wysiada mi wzrok;/

ocenił(a) serial na 9

I tak myślałam, że zacznę sobota/niedziela/poniedziałek najpóźniej! Ale tak mi się poprzesuwało, że dopiero dzisiaj wróciłam na stancję i mogłam zacząć... ;p
Ja wolę "fizyczne" książki :D

użytkownik usunięty
anulka88

Wiem,nie ma to jak normalna książka ze stronami :)
Ale na razie nie mam czasu iść coś wypożyczyć i kasy mam mało :P

ocenił(a) serial na 9

Ja to raczej kupuję, i teraz też cieeenko z kasą... Ale mam tyle książek, że w sumie jeżeli zrobię odpoczynek od księgarni to i tak będę mieć co czytać na bardzo długo :D