Proponuje posty na temat ulubionych scen i odzywek bohaterów przy czym podawanie odcinka z jakiego pochodzą;)
Fajnie ja jestem za Damonem no i mam nadzieje ze w serialu tak zrobią bo wiedzą ze Delena ma wiecej fanek bo jakby byla ze Stefanem to strasznie przewidywalne w sumie a przeciez tworcy tego serialu lubią nas zaskakiwac ;)
wrócmy do tematu najj scen ; )
Co nie będzie bardzo odkrywcze .... ja bardzo kibicuje Delenie.
I zgadzam sie z domis3, oby nas twórcy zaskoczyli:)
Bo chyba na tym to polega, że ogląda się serial dopóki główna para nie będzie razem:)
Wiecie co? Lubię też scenę z 6. odc. jak Stefan w barze tłumaczy Elenie swoją przeszłość ;) Pierwsze pojawienia się Kath. ;)
Nie wiem czy ktoś zwócił uwagę ale bardzo dobrą sceną jest taniec Eleny z ...Damonem (w zastępstwie).
Nie wiem, w którym to było odc. ale fajny klimat się stworzył:)
OoO taniec Damona i Eleny był cudowny , a w tym czasie Steffcia kusiła krew tej dziewczyny co miala brac udział w konkursie : DD Drapieżny Steffan ; ] haha ;):)
19 ;) Wybory Miss ;)
Ale wiecie co? "Drapieżny Stefan" (hahahaha!!!) mnie nie bawi. Jedynie takie określenie. :P
Bo problem polega na tym, że słodki Damon walczy ze swoją dobrą naturą
a (jak ktoś określił:) "drapieżny" Stefan walczy ze swoją złą naturą.
A właściwie ważne jest ,kto jest jaki naprawdę.:)
ale ważne jest też to, jeżeli ktoś chce się zmienić na lepsze... ;) tym bardziej jeżeli jest w tym poświęcenie i wyrzeczenie się niektórych rzeczy. ;)
Mi się jeszcze podobał w tym odcinku jak Stefan gadał z tą dziewczyną chyba Amber:
S- Czemu nie uciekasz.?
A- Bo tak powiedziałeś
S- no to teraz uciekaj
(ona ucieka Stefan ją dogania)
S- No dobra teraz już nie uciekaj
Nie pamiętam dokładnie jak to było mniej więcej o to chodziło. Śmieszne to było dla mnie.
A propos fajnych tekstów. Zauważyliście, że po tekscie Damona o Kitty w 21 odc.
Kitty serio przyszła do niego w odc. 22.
Widać wie kim jest i potwierdza zdanie Damona. (co do tego jak ją nazwał)
Ale to zupełnie inna historia jeśli ktoś jest zraniony.... też musi odnaleźć siebie.
A dobrymi chęciami to piekło jest wymurowane:)
odc. 18 (jeśli to już było to sorry) Damon i Stefan przybywają na przyjęcie
S: Oh, God. I shouldn't be there./O Boże. Nie powinno mnie tutaj być.
D:Come on. Don't be a downer. It's a party for the founding families. That would be us. It would be rude to skip it./Nie łam się. To przyjęcie dla rodzin założycieli. Czyli nas. Niegrzecznie byłoby nie przyjść.
S:You know, I really liked you a whole lot better when you hated everybody./Wiesz, wolałem o wiele bardziej, kiedy wszystkich nienawidziłeś.
D:Oh, I still do. I just love that they love me. /I nadal nienawidzę. Po prostu uwielbiam być przez nich uwielbiany.
Oglądam ponownie cały serial i przypomniałam sobie, że bardzo podobała mi się scena na początku 7 odc. jak Tyler wychodzi z treningu, a Vicky chce się nim pożywić. :D
Damon: "Dude"? Really? "Dude"? ["Koleś"? Serio? "Koleś"?]
Stefan: Damon, don't. [Damon, nie]
Damon: Oh, come on! No one's gonna miss this idiot. [Daj spokój, nikt nie będzie tęsknił za tym idiotą.]
:D
7 odc gdy Viki zaatakowala Tylera bo byla glodna , pojawili sie bracia Salvatore i Tyler cos tam do Damona dymil i go walnąl w twarz no i byl tam ten dialog ; d
W jakim momencie i w jakim odcinku byla ta scena gdy Damon ze Stefanem nawzajem sie nasladowali ?
hmm a mnie się wydaje ze w 8 po tym jak Damon zabił Lexi, a dokładniej to po tym jak Stefan go zaatakował za zabicie Lexi...
odc. 21, w szkole, jak dowiedzieli się że Isobel przyjechała i Alaric, Stefan i Elena już siedzieli w sali, przychodzi Damon.
pol:
A: Damon. Dzięki, że przyszedłeś.
D: Wybacz, że się spóźniłem. Pies zjadł moje... Nieważne.
ang:
A Damon. Thanks for coming.
D: Sorry, I'm late. The dog ate my, uh... Never mind.
Mi się jeszcze to podobało:
John: Miałem nadzieję, że odzyskam ten wynalazek
Pearl:O, doprawdy? Przy pomocy czego?
John:Mojego gilbertowskiego uroku, wiem, że ma do niego słabość :P
Ale nie pamiętam odcinka : /