PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Cześć wszystkim oglądającym ostatni odcinek przed długaśną przerwą ;)
Jak się podobał ? Dużo zamieszania, śmierci i powracających postaci postaci.
Mnie najbardziej szkoda chyba Jenny i Alarica bo po jawieniu się byłej żony chyba znów Ric będzie miał kłopoty. Oczywiście głupio że Caroline z Matem jak zwykle ma fajne sceny i wszystko jest fajnie dopóki się nie pokićka. No i oczywiście odkryciem odcinka jest Demon który odmawia Katherine niesamowite.... a Was co zaskoczyło?

Madame_7

Nie wiem co by się mogło stać, żeby mnie powstrzymać od obejrzenia odcinka. Chyba by musieli mnie zakuć łańcuchami w piwnicy:P

Rainn

Wiesz jak będzie nowy sezon to nie bedzie problemu z oderwaniem się, bo odcinek raz na tydzien.
Gorzej jak ktoś zaczął oglądać serial, jak sie na tvn pojawiły. Do 14 odc oglądałam w tv, ale potem to już nie mogłam wytrzymać i reszta w internecie. A tam wszystkie jak na tacy podane:D
Lepiej oglądać na bieżąco - nie grozi to wtedy przesiadywaniem przed laptopem ;]

Madame_7

Ja zaczęłam oglądać kilka dni przed premierą "Isobel", pochłonęłam wszystko w weekend, zostały 2 odcinki i wakacyjna przerwa. To było straszne :P

Rainn

To ile tych odcinków przez weekend obejrzałaś???
Nie chcę nic mówić, ale mój 8 letni brat ogląda razem ze mną ;D I muszę mu robić za lektora :/

Madame_7

20 :P Kiedyś w 2 dni potrafiłam obejrzeć cały sezon serialu, teraz mam problem z obejrzeniem jednego odcinka dziennie:)

Rainn

O losie :D
Ja też juz nie oglądam od nowa odcinków. Nie chcę mi się;p. Potrzebuję nowych wrażeń.

użytkownik usunięty
Madame_7

Gdybym miała wszystkie odcinki na tacy to by mnie siłą musieli odrywać od laptopa;d

Znane mi to uczucie ;p