http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kJmCKY1SR-E#! to jest dopiero prawdziwe WOW ;DDD
I to i to jest "wow" :D Chociaż nie ma nawet jak porównać tych filmików, bo są skrajnie różne ;))
http://a.axnspin.pl/ce/pl/comingsoon/index.html#1425609294001
Zapowiada się ciekawy serial :)
No nie głupi się wydaje, zobaczymy, może jak trochę poleci, moooże się zastanowię nad nim, chociaż trochę "Zagubionymi" mi zalatuje... ;p
No nie głupi się wydaje, zobaczymy, może jak trochę poleci, moooże się zastanowię nad nim, chociaż trochę "Zagubionymi" mi zalatuje... ;p
Hmm,ciekawie sie zapowiada,ale przez ta ściąganie chyba zbankrutuję,muszę sciągnąć BB,tacie jakieś seriale,może SC i jakieś fajne nowe wyszły..
ogladaj jak to sie robi w ameryce.
spodoba Ci sie. no i nutki dobre sa w serialu :))
odcinki krotkie - 30 min. 2 sezony po 8 odcinkow.
Ja tak piąte przez dziesiąte... Że niby jakiś nieszczęśliwy wypadek i ona później coś zrobiła z tym dzieckiem...? Nie chcę jakiejś głupoty rozpowszechnić, idę doczytać...
O kurczę... Jak tak można... I jeszcze całej Polsce kłamać, taki kabaret robić... :/
No ja nawet takich "moich" jeszcze niestety nie mam, a już nie mówiąc o własnych :D
Na pewno :)) Podejrzewam, że bierze się to stąd, że nie mam w ogóle styczności z dziećmi, ja byłam najmłodsza, ciocią nie jestem (przynajmniej taką, żebym miała częsty kontakt z tym dzieckiem) a i z koleżanek takich bliższych żadna nie jest mamą :)
Pewnie tak :)
Między mną a sis jest wyraźna różnica wieku i jak miałam 13 lat to już zostałam ciocią :)
Jeszcze ze 3-4 lata i będziesz siedzieć na offtopie z pociechą na kolanach :))
To z siostrzenicą pewnie masz dobry kontakt, na pewno będzie troszkę luźniejszy, przez mniejszą różnicę wieku, niż np. 30 lat :D
Ohoho... :D Ciekawe kto będzie tu królował za 4 lata :D
Z siostrzeńcami :)
Fajne dzieciaki,na prawdę :)
Bo to między mną a siostrzeńcami jest różnica 13 lat,nie z siostra :)
Hmmmm......? Nie mam pojęcia,ale moze każdy pójdzie w swoją stronę i zapomni o filmjebie :)
Aha, to nie wiedziałam o płci... ;p
Łapię, że między nimi a nie siostrą :)
Zobaczymy... Ciekawe co ja będę robić za 4 lata...? :))
No ciekawe..... przeraża mnie troche przyszłość:D
Może przez ACTA zlikwidują filmweb? :D
Idę się szykować,miłego weekendu :))
W sobotę po południu już będę w domku :)
Pa :*
Oj nie! Tylko nie to!! :D Gdzie ja będę perełek do oglądania szukać? :)
Wzajemnie :*
O masz... Następna :D Chciałabym mieć siostrę w sumie... :D Niestety nie było mi to dane :D
Nie :P
Mam coś lepszego, coś od czego dupa nie rośnie... Ale chyba już wiadomo :D (S... :D)