A czemu nie tu? Tu już zaczęłyśmy pisać, i tak usuną pewnie to i przy okazji trochę "śmiecia" pójdzie :D
:*********************
Bo ja już się pogubiłam gdzie mam pisać xD
A nic, odebrałam wczoraj prawko :D I powoli moje ferie dobiegają końca.... A dzisiaj się chyba wybiorę na protest xD
A co tam u Ciebie ? :)
:**********************
Nie dziwię Ci się, bo co chwila Nasze tematy znikają :(
To super, że masz już prawo jazdy :D
Ja robię trochę serialowych zapasów dopóki jeszcze można i na razie mam wolne :) Z chęcią zaczęłabym nowy serial, no ale niestety nie ma odcinków necie :(
:******************************
Ja miałam w ferie nadrobić seriale, ale one poznikały, a mi się ściągać nie chce... Więc oglądam na razie Glee. W ogóle to co się dzieje w naszym kraju przechodzi ludzkie pojęcie..
Teraz nawet to już nie ma skąd ściągać. Porażka. Dokładnie. Mogliby się zajmować poważniejszymi sprawami a nie Internetem.
To już nawet nie chodzi tylko o internet.. W Polsce nie ma już wolności słowa... Nasz rząd nie liczy się z ludźmi.. :/
Jakby się tak dobrze zastanowić, to w Polsce nigdy nie było wolności słowa (chyba tylko na papierach rządu). Przez lata widziałam, jak zamykano ludziom usta w mediach. Jak to powiedział kiedyś pewien satyryk "Jak można stracić coś, czego nigdy nie było".
Dokładnie. Ale to co robi PO to już jest naprawdę przesada.. Przykładem mogą być nawet kibice (niekoniecznie kibole), którzy byli aresztowani za to, że krytykowali rząd... Teraz jest to samo, nie można nawet powiedzieć tego co się myśli, a media cały czas głoszą po prostu głupoty...
Oby bardzo długo. Sprawdzam stronę codziennie, więc jeśli coś się zmieni, to będziecie o tym poinformowane. Na 100% :)
Nie tylko Ty... :(
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,11030521,Sejmowa_komisja_wzywa_do_odlozenia_ podpisania_umowy.html