Peacemaker: Sezon 2 Peacemaker sezon 2, odcinek 7
odcinek Peacemaker (2022)

Peacemaker | Like a Keith in the Night

33m
8,8 229  ocen
8,8 10 1 229
Peacemaker
powrót do forum s2e7

Rewelacja!

ocenił(a) serial na 10

Te ostatnie odcinki są znakomite, mnóstwo akcji i dobrego humoru. John Cena zagrał rewelacyjnie aż mi się oczy zaszkliły pod koniec, przyznam że zaskoczyło mnie gdy się okazało że Auggie z tej ziemi był tak naprawdę jednak dobrą osobą i nie był nazistą (w przeciwieństwie do swojej okropnej wersji z ziemi naszego Chrisa), no i Judomaster na duży plus! Zaskoczył też nawet gościnny występ detektywa z 1 sezonu jako jego inna wersja z tego wymiaru, ciekawe czy Sophie (ta detektyw, która mu partnerowała w 1 sezonie) też gdzieś tutaj istnieje i jest zamknięta (jako że jest azjatką). Nie mogę się doczekać finału, Gunn już kilka razy zapowiadał że finał będzie miał znaczący wpływ na dalsze wydarzenia w DCU i że mamy mieć jeszcze jakiś gościnny specjalny występ, więc nie mogę się doczekać co tam się wydarzy.

Rrouge

Ktoś tu zapomniał włączyć opcję "Uwaga Spoiler". No cóż, zdarza się, heh

Rrouge

A właśnie, chciałem jeszcze sie spytać - oglądałeś może serial "Watchmen" (2019)? Ma tylko 1 sezon i odniósł duży sukces. To mój drugi serial DC jaki obejrzałem w całości (pomijając kreskówki). Na minus że robiłem do niego 3 podejścia ale im więcej o nim myślę tym bardziej go lubię

ocenił(a) serial na 9
Rrouge

A Sophie to nie byłaby honorowa Aryjka jako że Japońce byli sojusznikami Malarza?