4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Artykuł o jego powrocie w najnowszym Świecie seriali.

użytkownik usunięty

Fajnie by było gdyby teraz do Majki ruszył Artur.Co o tym myślisz?Paweł to historia,Kinga ma go w dupie ten wątek byłby ciekawy.

ocenił(a) serial na 4

Polecam ci obejrzeć ten filmik :) Wszystko to co mowisz
https://www.facebook.com/photo.php?v=201742136696333

użytkownik usunięty

Kinga i tak miała więcej facetów.Majka miała jednego Pawła przez wiele lat,Hubert to też był bardzo długi związek.Zbyszek to była platoniczna znajomość.Stasiak i Szymon któtkie romanse.A Aleks to dopiero początek znajomości.
W Majce to chyba się tylko faceci Kingi oraz Patryk nie kochali.

ocenił(a) serial na 10

Fajna byłaby opcja, że Artur startuje do Majki i nagle Kinga zaczyna rozumieć, że może go stracić i zaczyna walczyć. To science-fiction, bo teraz jest miedzy nimi podobny watek walki o faceta - Aleksa. Myśle, że Artur bedzie prędzej czy pózniej z Kinga albo Beatą. Wiem natomiast, że teraz Kulczyckiego zobaczymy najprawdopodobniej dopiero od marca.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Czemu dopiero od marca?

ocenił(a) serial na 10

Ostatnie zdjęcia do serialu miał w pierwszej połowie października, wrócił na plan 4 stycznia, a teraz nagrywane są ujęcia do "nowego" sezonu od 1 marca.

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

To wynika z tego, że scenarzyści nie mają pomysłu na Artura. Chłop doroslał, posiwiał, sporo w życiu przeszedł - pewne wątki już nie wchodzą w grę. Pałeczkę przejęli Radek, Błażej, Mikser i reszta. Z Kulczyckim albo robią coś porządnego, poważnego, albo znika zupełnie. Niestety, bo uwielbiam tę postać i aktora.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja też gośc jest świetny.Jak przypominam sobie jego teksty to nieraz chce mi się śmiać.Wątek z Majką obecnie nie wchodzi w grę,może jeśli ta pogoniła by Aleksa.

Gdyby on był sam bo związek z Beatą to nie do końca dobra inwestycja w końcu nie trafią się z jej bratem.Chyba już Filip prędzej niż Adam zaakceptował by ich związek.
W sumie śmieszne byłoby gdyby Artur zaczął utrzymywać częsty kontakt z Majką,polubiłby Julkę i stopniowało zaczął by się z wzajemnością zakochiwać w Majce.
Taki związek to byłby Hit w tym serialu,przecież kiedy Patryk był z Emilką też nikt nie wyobrażał sobie Bartka z Emilką a dzisiaj tworzą szczęściwą rodzinę.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Dlatego łączenie go z Majką mogłboby ożywić jego postać na dobre.

ocenił(a) serial na 10

Owszem, ale szczerze mówiąc wątpię, żeby zdecydowano się na taki krok. Jest jej przyjacielem i chyba zbyt wiele lat to już trwa. Musiałby sie najpierw do niej naprawdę zbliżyć, odwiedzać - teraz absolutnie nic na to nie wskazuje. Ciekawie byłoby gdyby po jakimś czasie wrócił Paweł (nowy aktor), a tu taka niespodzianka. Chyba nawet nie zrobiłby mu tego, wiedząc, że to pierwsza miłość itd. To już nie te lata, nie ten szalony Artur - co sam idealnie przedstawił w swym monologu podczas spotkania z Bartkiem. Wszystko się zmieniło i jestem bardzo ciekaw w jaką stronę postać Kulczyckiego pociągną scenarzyści - szkoda tylko, że teraz znów go długo nie będzie.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Artur wogole nie pasuje do Marysi, niech dadzą nowego Pablo

użytkownik usunięty
mateusz815

No Artur chyba zawsze będzie kojarzył się z podrywaczem,a Majka zawsze będzie marzyła o wielkiej miłości.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Tak tylko Bartek też przyjażnił się wiele lat z Patrykiem a teraz jest z Emilką którą jest szczęsliwy.Ale faktycznie mało to prawdopodobne poza tym Artur był za bardzo związany z Kingą.Chodziło mi bardziej że taki sensacyjny romans zwiększyłby akcje i ogladalność.

użytkownik usunięty

Artur się postarzał mocno muszę przyznać. A wcale nie jest stary. Zaś Marysia i Kinga zrobiły się kobiece. Marysia parę lat temu była taka maślana i dziewczynkowata. Teraz nabrała kobiecych i dojrzałych rysów twarzy. Kinga tak samo. Szkoda,że Artura nie będzie długo :(.

użytkownik usunięty

Artur według mnie wygląda bardziej męsko nuż kiedyś.Fakt to trochę zadziwiające że gość po 30 już siwieje ale podobnie jest z serialowym Aleksem.Podobno niektóre kobiety lubią taki trochę siwych.
Kinga owszem ładniejsza niż kiedyś,sporo schudła kiedy zaczynała z Adamem to taka kluska była może wtedy była w ciąży.
Ale zachowanie Kingi tragedia.

ocenił(a) serial na 10

Łukasz Ploszajski zaczął siwieć w wieku 29 lat, ale przez dłuższy czas musiał sie farbować na potrzeby roli. To było widać szczególnie wtedy, gdy przez jakiś czas miał włosy bardziej brązowe niż czarne. Hubert Jarczak (Aleks) ma 29 lat i też ma sporo siwych, ale w sumie dodaje mu to jakiegoś tam uroku, nie dziwie się, że niektóre laski to kręci.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Zakościelny też chyba już posiwiał w Czasie Honoru było to widać.Żebrowski chyba też farbuje włosy bo już wiele lat temu miał siwe a teraz jakby mu pociemniały.W sumie Małaszyński parę lat temu też miał trochę siwych włosów,więc niektórzy aktorzy szybko siwieją.

użytkownik usunięty

Dziwi mnie to siwienie,bo przeciez facet majacy 29 lat i taki po 30 to nie jest stary dziadek przeciez. Jak teraz siwieja to jak beda wygladac w wieku 70 lat?

użytkownik usunięty

Też tego nie rozumiem.Słyszałem za faceci często siwieją po ciężkich chorobach np zawał,udar,wylew itd.A młody,zdrowy facet tak szybko siwiejący to dziwna sprawa.Kiedyś śmiali się ludzie jak facet siwiał mając 50 lat,potem 40 a teraz 30 letni męzczyzni siwieją.
Niedługo dojdzie do sytuacji że licealiści będą siwiec.