4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Według mnie nie mógł znieść napiecia ze stratą małego igorka Juniora i sam popełnił
samobójstwo , upozorował je potem na zabójstwo

ocenił(a) serial na 2
santini24

Rusz głową zanim coś napiszesz. Niby jak sam się walnął w łeb? Może młotkiem i w ostatniej chwili wyrzucił go przez okno :DJakby się chciał zabić, to by się powiesił i strzelił sobie w łeb. Chyba, ze był taki wredny, że zlecił własne zabójstwo, żeby było na Grażynę :D

ocenił(a) serial na 4
nick2008

Znając scenarzystów wszystko jest możliwe ... ;-)

santini24

Zabił się, a potem upozorował własne morderstwo :D to ma sens!

kkarolinkka2

Ten wątek już nie jest dla większosci brany pod uwage,już nie przesadzajmy z takimi absurdami(pytanie w jaki sposób by to zrobił..a gdzie dowody na podłodze? itp,)

ocenił(a) serial na 6
aron312

może wynajął Stolarczyka, by go sprzątnął :D

aron312

To była ironia, wiesz?

kkarolinkka2

Dokładnie , niektórzy nie znaja się na poczuciu humoru.Ale cóż zrobic

ocenił(a) serial na 9
santini24

ja myślę, że Natan :)

ocenił(a) serial na 4
CzarnaKrwinka

Gdyby nie to, że Natan nie ma jaj też obstawiałabym jego.

ocenił(a) serial na 6
santini24

Karol Weksler

użytkownik usunięty
santini24

Piękna Nikola

ocenił(a) serial na 4

zgadzam się - jest tak piękna, że poraziła go swoją urodą i padł nieżywy

marajka

mi się wydaje że to jego ojciec go zabił

ocenił(a) serial na 5
virginia_virgi

Radek :)

dziubek1991

Wydaje mi sie ze nie zabil go ani radek ani Grzegorz to byloby za latwe.grzegorz byl pewnie u niego doszlo do jakiejs klutni moze szarpaniny a radek byc moze widzial juz martwego Igora i uciekl z mieszkania a zabil go ktos trzeci

ocenił(a) serial na 4
NEO250

serio to stawiam na ojca Sabiny ale nie wykluczam jego własnego. Grzegorz jest zbyt szlachetny i honorowy a Radek też nie byłby do tego zdolny. niemniej w tym serialu wszystko jest możliwe...

marajka

radek i Grzegorz odpadaja na poczatku dlatego ze zbyt dosadnie bylo pokazane ze obaj mieli motyw wiec odpadaja za smiercia igora stoi ojciec Sabiny lub ktos zupelnie inny kto sie ujawni pozniej

NEO250

jestem pewna,że ktoś z dawnych wrogów śledził Igora i wiedział, że pobił Sabinę i właśnie żeby zatrzeć ślady to w tym momencie zabił go, żeby policja myślała, że to ktoś z jej otoczenia go zabił. Zbyt dobitnie pokazali tych trzech głównie podejrzanych.

ocenił(a) serial na 3
marajka

piękna Nikola wespół z nową psiapsiółką Patrycją

ocenił(a) serial na 4
marajka

Albo kłaki Olki...

ocenił(a) serial na 4
santini24

Kaśka przyniósł mu bułki, Igor chciał go wyrzucić zaczęli się szarpać Kaśka pchnął go na szafki i zabił. Tak to widzę :)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Robert831231

heheh najlepsza teoria :D moze kaska sie zakochal i byl tak bardzo zazdrosny :D

ocenił(a) serial na 4

Ewentualnie jeszcze Kaśka mógł zapytać, czy planują mieć dzieci i wtedy zaczęli się szarpać.

użytkownik usunięty
santini24

To jest strasznie dziwne, bo i Grzegorz i Radziu zachowują się jakby zabili więc wkuxwię się jeśli okaże się że to żaden z nich bo ewidentnie zachowują się jakby to oni to zrobili ale gdziee tam, przecież takich postaci nie mogą wsadzić do paki. ; d

To Dajka zaebała Igorka "The Liść" Kaczmara. Maskuje się aferą z niepamiętną nocą, żeby nie było, że to ona jest morderczynią. XD Sprytne, ale Detektyw Toster już jest na tropie, ja bym uważał.

ocenił(a) serial na 4
SuperDean

Detektyw Toster kontra Malanowski -Nowy serial.

maciejewskigostynin

Nie obrażaj Gofera, Malanowski nie jest nawet godzien by mu własnoustnie obgryzać haluksy.

użytkownik usunięty

tak sie zachowuja bo to serial...... a teraz to najwieksza afera w historii pm wiec wiesz. musi byc pewna zagadka :D kto zabil :D a to ta myszka to zrobila jak jej nie bylo jak arturk zarywal kingusie :D mogl ja tam ruchnac swobodnie ale jednak sie powstrzymal :D jakie to romantyczne!!!!!!

użytkownik usunięty
santini24

wg mnie to ta myszka z mieszkania kingusi. nadepnal na nia jak schodzil po schodach i spadl na web :D

użytkownik usunięty

co wy kogos z tych swietoszkow podejrzewacie? co nawet muchy by sie bali zabic.... bo to niemoralne!!!!!! :D

santini24

Na wstępie odrzucam:
1. Króla- honorowy facet, gdyby puściły mu nerwy i by go zabił, to na pewno by się od razu przyznał.
2. Radek, Błażej itd. - za mięccy...
3. Ferdka Kiepskiego- to by było za proste ;)

Raczej nie zrobił tego ten doktorek co leczył Sabinę, bo on chyba odegra tu rolę nowego faceta Sabin, ale pewności nie ma...

Mam 3 typy:

1. Weksler- wiadomo, ten to jest do wszystkiego zdolny. Osobiście tego nie zrobił, ale jak najbardziej mógł dać komuś zlecenie.
2. Ten bandzior co wbił jakiś czas temu nóż Igorowi może wyszedł na wolność.
3. Izabela- teraz taka cichutka, milutka, niepozorna, ale mścić się ona doskonale potrafi, a powodów by nienawidzieć Igora miała wiele. Przyszła, pokłócili się i nieszczęście gotowe.

A może połączenie 1 z 2, czyli Karol jakoś dzięki swoim wpływom zwolnił tamtego z więzienia?

Ja jednak najbardziej typuję Izabelę, bo to by było wielkie zaskoczenie.

Taka moja teoria spiskowa, ale kto wie, w tym serialu na pewno zakończenie będzie bardzo zaskakujące.

ocenił(a) serial na 6
kindybal

Król raczej nie zrobil tego ale Radek? byc moze zabil go w wyniku szarpaniny i dostanie zawiasy za nieumyslne spowodowanie smierci i bedzie dalej gral w serialu

co do Ferdka i mojego mistrza z Familiady to szanse sa rowne

nie zdziwilbym sie gdyby to zrobil Pawel ktoremu cos odbilo i wrocil do polski, od razu by sie go oficjalnie pozbylo z serialu

ja mam swoja toerie, Kinga zlapala mysz i wypuscila ja w mieszkaniu Igora w wyniku czego wystraszyl sie na smierc i uderzyl sie sam :)

ile postaci tyle mozliwosci, zycze milego ogladania

ocenił(a) serial na 3
yowle93

nie Ferdka nie Ferdka tylko Gebelsa

ocenił(a) serial na 6
TKH

dlaczego Gebels?

ocenił(a) serial na 4
yowle93

Pitbull...

ocenił(a) serial na 6
Lukaczek

wybacz ale nie ogladalem tego serialu, probowalem sie za niego za brac ale czasu brak ;p

ocenił(a) serial na 2
TKH

Gebels zabiłby Nielata? xD

ocenił(a) serial na 4
yowle93

Nawet jak by Radzio zabił, to sprawa będzie umorzona. Radzio i ten jego jeb... urok z oblesną mordą

santini24

Gdyby Paweł nie wyjechał to bym podejrzewał jego- on zawsze jest głównym bohaterem najbardziej absurdalnych i chorych wątków tego serialu, poza tym często puszczają mu emocje :D A tak na serio to trudno stwierdzić to mógł być ktoś po kim się tego NAJMNIEJ spodziewamy... gdyby to był Grzesiek, Radek, Weksler lub Pierdek to by było za proste i zbyt mało emocjonujące...

Hitek

Rajmund go sprzątnął i tyle xD

ocenił(a) serial na 4
santini24

To Mirek i Tosia go zabili

alka893

pies Sołtys go szarpnął za nogawkę, Igor się wywrócił i walnął głową o podłogę

Hitek

Wciąż to duchy są jednak bardziej prawdopodobne. Przecież Sołtys by mu łeb odgryzł, jakby się zaczęli pojedynkować, a widzieliśmy Kaczmara z całą głową...

SuperDean

Już wiem! To Norbert z Klanu zabił Kaczmarczyka :)

ocenił(a) serial na 4
Hitek

Malanowski!!!
Zemsta za bronienie zabojcy!!!

ocenił(a) serial na 4
santini24

Pewnie zabiła go Mafia z Wadlewa.
Czyli wielcy nieobecni:
Śmiałek, Mirek, Malwina, Badura -pod przywództwem Łazanka ;-)

maciejewskigostynin

Co do Radosława to po prostu mam wrażenie że był w mieszkaniu Igora, zobaczył jak umiera, wystraszył się i uciekł a teraz ma wyrzuty sumienia że nie pomógł konającemu "człowiekowi" i strach że ktoś go widział i że podejrzenia padną na niego.

ocenił(a) serial na 4
Hitek

mozliwe

ocenił(a) serial na 1
santini24

Wibrator Sabiny. Potknął sie na schodach i spadl.