PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Top 3
1. Marysia (majka) znana jako dajka
2.Beatka mniam ją bym mógł schrupać :)
3. Agata ta szajbuska

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

1.Iza
2.Iwona(Ta od Huberta)
3.Sabina(ostatnio bardziej mi się podoba niż kiedyś)
4.Majka(jak była chudsza bardziej mi się podobała)
5.Kaja(ta lesbijska od Artura ale ona już nie gra)
6.Stefani(szkoda że rozum nie szedł w parze z intelektem)
7.Beata

ocenił(a) serial na 10

1. Ilona
2. Nikola
3. Sabina
4. Kinga
5. Agata

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

kim jest Ilona??? poza tym, setny post o tej treści... ale że doszła nowa i jest faktycznie najładniejsza to dodam, że weterynarka. a i Sabina się ostatnio wyrobiła

ocenił(a) serial na 10
marajka

Ilona była młodą dziewczyną chorą na borderline. Spotykała się z Pawłem, zakochała się w nim, ale długo to ukrywała. Po tym gdy on ją odrzucił, wzięła masę leków, zapiła się wódką i umarła w ramionach Krzyżanowskiego. Świetna historia w ogóle. Foto: http://c.wrzuta.pl/wi8344/a6e7a4d40011f2b849c3b824/ilona_pierwsza_milosc <3

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

pamiętam... to wieki temu było. ale ona mi się nie podoba

ocenił(a) serial na 4

Luis 9 / IZA??? no nie wierzę... przecież nie lubisz wysokich ;) a do tego ona jest przeraźliwie chuda.

użytkownik usunięty
marajka

Właśnie z twarzy mi się podobała ale z jej wzrost mnie odpycha ma chyba 176 cm czyli jakieś 11 cm za dużo.Waga też za mała więc może ten mój rankig trochę do poprawy na szybko go pisałem i bardzo się nie zastanawiałem.

ocenił(a) serial na 4

Haha ma plus minus tyle wzrostu Co ja;)ale moj facet jest ode mnie wyzszy 20cm:))

użytkownik usunięty
marajka

To twój facet ma prawie dwa metry?

ocenił(a) serial na 4

ma więcej niż 2 metry. w sumie jest ode mnie 24cm wyższy

użytkownik usunięty
marajka

To Kawał chłopa.Niestety ja jestem sporo niższy więc nic dziwnego że bardziej podobają mi się niskie kobiety.Jakby był wzrostu +2m to pewnie też podobały by mi się wysokie kobiety mające ok 180 cm.W sumie to chyba często tak jest że wysokie kobiety wolą wysokich mężczyzn a niskie trochę niższych.I odwrotnie.

ocenił(a) serial na 4

nie wiem jak z innymi, ale w moim przypadku tak jest :) w sumie to liczy się charakter niemniej dziwnie bym się czuła z facetem typu Wojtuś ;)

użytkownik usunięty
marajka

To fakt są też sytuacje że kobieta ma z180 cm a męzczyzna -170cm.Ale kobieta jest jeszcze większa od męzczyzny.Jednak więcej znam sytuacji że wysoka kobieta,wysoki męzczyzna.niska kobieta,niski męzczyzna itd.
Oczywiście mógłbym się zakochać w wysokiej kobiecie ale jednak zawsze bardziej ciągło mnie do średniego wzrostu.I tak jak napisałem wcześniej gdybym był jeszcze niższy niż jestem wolałbym te jeszcze niższe a gdybym był wyższy to te wyższe niż te z najlepszym wzrostem pode mnie.
Nieraz miałem tak że myślałem sobie ładna dziewczyna ale dla mnie za wysoka gdyby była niższa pewnie spodobała mi się bardziej.I w sumie taka kobieta może pomyśleć sobie odwrotnie o jakimś męzczyznie nawet przystojny ale podobał by się bardziej gdyby był wyższy.

ocenił(a) serial na 4

znam taką parę - ona dobre 1,80 barczysta a on 1,70 drobny. jak ich buciki stoją w korytarzu to wiadomo, że te malutkie są jego;) wygląda zabawnie, ale skoro się kochają to co komu do tego...
jeśli chodzi o wzrost kobiet to powiem szczerze podobają mi się bardziej te wysokie, ale tak do 1,80. a przede wszystkim ważne są proporcje. jeśli babka ma bary, zero talii i do tego wysoka to średnio, albo mała i do tego króciutkie nóżki. ale mając dwie równie śliczne i zgrabne kobiety niską i wysoką to wybiorę wysoką. podobają mi się długie nogi ;) no i na wyższej wszystko leży bardziej elegancko. co do niskich babeczek nie mam nic przeciwko. tez moga wyglądać fajnie, ale do pewnej granicy... ja to zjawisko nazywam "dramatycznie" niska - jak idzie taka babeczka z kolesiem za rękę i przez kilka dobrych minut nie możesz się zorientować czy to jego córeczka dajmy na to 10letnia czy jednak partnerka ;)

użytkownik usunięty
marajka

Pary z za dużą różnicą wzrostu też są niespecjalne.on np 2,05 ona 1,55 i 50 cm różnicy.Ale najważniejsze jest uczucie.Jak jeszcze kobieta ma nawet 176 cm wzrostu to też może mi się podobać,być bardzo kobieca ale w tej sytuacji myślę sobie że lepiej by było gdybym to jak był wyższy albo ona niższa.
W sumie serialowa Iza wysoka ale kobieca,drobna i przy nawet niezbyt wysokim męzczyznie ale dobrze zbudowanym może też wyglądać na dobraną parę.
Choć wiadomo że do serialowej Izy bardzo pasował Artur ale już taki Wojtek czy nawet Kaśka wyglądał bym gorzej.

ocenił(a) serial na 4

Kaśka to chyba tylko ze Stefani wyglądał dobrze;) Iza jest spoko tylko ostatnio ta aktorka za bardzo schudła - nie mi oceniać dlaczego.

użytkownik usunięty
marajka

Chodziło mi o wzrost.Ogólnie Kaśka to jakby maskotka serialu jego nikt nie traktuje poważnie.Kaśka ma ok 1,75 więc wygląda przy Izie gorzej niż mierzący 1,9 m Artur.

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

Ja z mojej strony mogę dodać to tego zestawienia byłą dziewczynę Artura, córkę Franka. Dobra laska i fajne boje miała :D

ocenił(a) serial na 5
Slavic

weterynarz jest wstrętna , a ta dupeczka od Franka to chyba Berenika ? To też fajna świnia była :D

ocenił(a) serial na 4
pawel_mistrz

żeby wszystkie takie wstrętne były... zresztą jakiego gustu oczekiwać od kogoś dla kogo number 1 jest Majka ;/

ocenił(a) serial na 5
marajka

Ładna , niska blondyneczka o zajebistych kształtach i niebieskich oczach , poza tym się lubi dawać . Z wyglądu top1 w całej historii serialu

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

Majka kiedyś bardziej mi się podobała była chudsza i wogóle trochę ładniejsza.

ocenił(a) serial na 4
pawel_mistrz

przeciętna - jak dobrze zrobiona to zaledwie dość miła dla oka, a jak źle wystylizowana to ciotka klotka - laska o kiepskiej figurze, dziwnie wyciętych usteczkach i z marnymi włoskami. bije ją na głowę wiele lasek z serialu - figurę ma 100x lepszą choćby Beata, Wiktoria czy Malwina. z twarzy ładniejsza jest nawet wcale nie najpiękniejsza Kinga.

użytkownik usunięty
marajka

Na początku uroda Kingi to byla tragedia.Wyglądała jak facet z tymi włosami.Majka powinna schudnąć bo w końcu konkurencja ją wyprzedzi.W końcu aktorka grająca Majkę całe życie na wymówce że urodziła dwójkę dzieci nie pojedzie.W końcu chłopcy będą mieli już jakieś 3 lata.

ocenił(a) serial na 5
marajka

Fu Kinga matka polka haha i ten wieczny grymas na twarzy . Dla mnie Dajka zawsze top1 Beatka super , ma fajny tyłek

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

Dajka to niby dlatego że lubi seks?

ocenił(a) serial na 4
pawel_mistrz

napisałam, że z Kingi wcale piękność nie jest a i tak ładniejsza od Dajki

marajka

Tylko że żadna z tych trzech panienek nie ma dwójki dzieci,trzeba wziąsc to pod uwagę jesli piszesz na temat figury,moim zdaniem z twarzy ładniejsza jest Majka od Kingi......ale to moje zdanie z którym to wielu z nas się tutaj zgodzi.

ocenił(a) serial na 4
aron312

ona nigdy nie miała super figury - taki węzełek. a co do aktorki grającej Kingę to owszem, też ma dziecko. Malwina też. twarz kwestia gustu. mojemu też się Majka bardziej podoba. Kinga jest często naburmuszona - na tym traci.

użytkownik usunięty
marajka

Kinga jak się uśmiecha to głównie cynicznie.Postaci negatywne zazwyczaj wydają się mnie atrakcyjne np Sandra,Jowita która miała super figurę,wysoka,duży biust czy Anna.

użytkownik usunięty
aron312

Bzdura.Agnieszka Wielgosz ma dwoje dzieci i jest duża starsza od Zając a figurą wciąga Zając.Kinga też ma dziecko niedawno urodziła.Poza tym serialowa Majka już przed ciążą swoje ważyła bynajmniej za dużo na super laskę więc to bardziej wymówka tym bardziej że nie urodziła pół roku temu.

ocenił(a) serial na 4

to nawet nie chodzi o wagę bo jak ma się fajną, proporcjonalną sylwetkę to lekka bądź średnia nadwaga nie sprawia, że kobieta wygląda źle. ona po prostu zawsze była "węzełkiem", ale u "lżejszej Anety" nie rzucało się to w oczy. np. Kisio grająca Agatę również ostatnio przybrała ( z powodu choroby) i to nawet z 10kg a nadal jej figura wygląda atrakcyjnie - takie jest przynajmniej moje zdanie. nie chodzi o to, że Majka/Aneta jest jakąś pokraką bo daje radę - zwłaszcza ostatnio, ale jeżeli już bawimy się w porównania to słabiej na tle innych kobiet.

pawel_mistrz

"poza tym się lubi dawać"...hehe,,,ta Agatka to chyba żart....upsss...

pawel_mistrz

1. Paulina
2. Malwina
3. Wiktoria
4. Beatka
5. Aurelia

pawel_mistrz

1.Iwona (Dorota Czaja) - najlepsza laska z tego serialu
2. Jowita - z twarzy średniawka, ale figura niezła
3. Agatka - jej tyłek robił robotę :)

użytkownik usunięty
Gibon1991

To prawda zachwyt nad Jowitą trochę przesadzony.Uwagę przykuwały jej wyzywające stroje,zachowanie czy duży biust.

ocenił(a) serial na 4
Gibon1991

Ja też tej Jowitki (Joanna Opozda) jakoś zbytnio nie trawiłem. Za to Dorota Czaja fajniutka :) (strasznie jest podobna z wyglądu, a nawet postury i wzrostu do mojej znajomej)

ocenił(a) serial na 4
pawel_mistrz

1. Marysia
2. Wiktoria
3. Beata
4. Teresa

Nie wiem jak może się komuś podobać Sabina, chyba parę razy wyszła ślicznie na zdjęciu i tyle. Jak dla mnie na maksa kościotrup

użytkownik usunięty
mateusz815

Ogólnie cięzko zrobić ranking piękności bo dużo kobiet przewinęło się w serialu.Prędzej już tylko wybrać wśród konkretnych postaci,albo tylko z tych dziewczyn co aktualnie i regularnie występuje w serialu.

ocenił(a) serial na 5

o kur wa zapomniałem o Jowitce (mniam :D) , wskakuje na top3 razem z Agatą

użytkownik usunięty
pawel_mistrz

Może niezła ale z zachowania porażka.Z niej to taka prostytutka była sypiała z Igorem,Czarkiem i innymi dla forsy.Jeszcze jak swego czasu ją łaczyli w parę z Radkiem co mieli romans i Radek się w niej zakochiwał to już wogóle była tragedia.Dobrze ze ten wątek się urwał,mimo że z natury nie lubię jak wątki się kończą bez zakończenia.

to jest wątek o aktorkach, a nie postaciach z serialu. wszyscy piszą imiona postaci dla uproszczenia. chodzi o wygląd aktorek, a nie zachowanie postaci
mnie się podobała berenika zawsze:) z obecnie grających to wiktoria i paulina

użytkownik usunięty
nie_mam_nicka

Sorki,zapomniałem się.Faktycznie z samej urody Jowita mogła się podobać.

ocenił(a) serial na 4

Jowita bardzo atrakcyjna. Berenika tez bardzo fajna choc w innym stylu. obie 100% lepsze od Majki.

użytkownik usunięty
marajka

A nie przeszkadza ci że Berenika swoje ważyła?

ocenił(a) serial na 4

nieee, bez przesady / poza tym, jakbyś przeczytał/a moją wypowiedź powyżej to tam się wypowiadam na temat...
"to nawet nie chodzi o wagę bo jak ma się fajną, proporcjonalną sylwetkę to lekka bądź średnia nadwaga nie sprawia, że kobieta wygląda źle. ona po prostu zawsze była "węzełkiem", ale u "lżejszej Anety" nie rzucało się to w oczy. np. Kisio grająca Agatę również ostatnio przybrała ( z powodu choroby) i to nawet z 10kg a nadal jej figura wygląda atrakcyjnie - takie jest przynajmniej moje zdanie. nie chodzi o to, że Majka/Aneta jest jakąś pokraką bo daje radę - zwłaszcza ostatnio, ale jeżeli już bawimy się w porównania to słabiej na tle innych kobiet."
no i w przypadku Bereniki też twarz dużo daje bo jest po prostu ładna

użytkownik usunięty
marajka

Przeczytał.W sumie mi się wydawało że Berenika nawet grubsza od Majki ale też nie jakaś wysoka bo miała chyba około 165 cm.poza tym Berenika nie miała takiego powodzenia jak Majka poza Arturem raczej faceci za nią nie szaleli.A on też jakoś za nią nie był strasznie bo najpierw zdradzał ją z Izą a potem z tą laską z butiku.Zresztą relacja Bereniki i Artura była dziwna najpierw jakiś chory ślub i zakład a potem dziwny związek.To tak na marginesie bo temat jest o urodzie.

ocenił(a) serial na 4

no ale to serial, a ktora ma powodzenie w zyciu tego nie wiemy

użytkownik usunięty
marajka

To prawda często serialowych twardzieli grają goście którzy pewnie dostali by łomot od emerytów.