Trwały castingi na nowego Pawła. Prawdopodobnie będzie go grał Mikołaj Roznerski. Aktor jest znany z M jak miłość i Na Wspólnej.
W tych serialach Roznerski gra drugorzędne postacie. W Pierwszą Miłość grałby jedną z głównych postaci, legendę tego serialu, więc gażę miałby znacznie większą, co pozwoliłoby mu na rezygnację z jednego z seriali. Rola Pawła byłaby dla niego największym osiągnięciem i prestiżem w karierze.
Z MjM na pewno by nie zrezygnował, jego postać jest tam ważna i uwielbiana, a MjM jest nieporównywanie bardziej popularna niż wrocławska produkcja. Zagrać Pawła w PM to bez wątpienia spore wyróżnienie :) Cóż, zobaczymy.
Mi szczerze mówiąc Krawczyk nie podoba się jako aktor. Fakt jako Paweł budził emocje w scenach walki, w akcjach itd. ale jego rozmowy sam na sam z Marysią czy kimkolwiek innym były po prostu drętwę, on był niemrawy, sztywny i spięty. Nie wiem czy w tej szkole aktorskiej ktoś go nauczył dykcji. Roznerski wydaje mi się lepszy aktorsko, Krawczyk nadrabiał dynamicznością.
Mikołaj Roznerski czysto aktorsko jest oceniany znacznie lepiej niż jego imiennik Krawczyk, ale szczerze mówiąc, mi Krawczyk jako Paweł się podobał (w Misji Afganistan też niczego sobie) i summa summarum mam nadzieję, że to on dalej będzie kreował postać Krzyżanowskiego. Co do drętwości czy sztuczności w dialogach sam na sam "mistrzem" jest serialowy Hubert :)
Co do aktorów to Krawczyk wypadał kiepsko przy wielu aktorach. Lepsi są od niego: Rafał Mohr (Igor Kaczmarczyk), Rafał Kwietniewski (Bartek), Łukasz Płoszajski (Artur). Co do młodszych to drętwiakiem jest Błażej, chociaż Mikser też zbyt ciekawy nie jest.
Błażej nie wydaje mi się drętwy chociaż czasami jego postać jest po prostu wkurzająca. wracając do Krawczyka to jak dla mnie mogą go podmienić. chociaż i tak po tylu latach w tym serialu i tak się wyrobił ;p może Włodarczyk go rozkręciła haha
A co najbardziej irytujące było? Te jego mruczenie pod nosem, udawanie złości było totalnie sztuczne, sceny w których był sam na sam z Marysią. Niby byli razem w realu a w serialu nawet sceny miłosne odgrywał sztucznie. A Włodarczyk zniszczyła jego życie prywatne i karierę aktorską.
Ja pamiętam jak Paweł na początku serialu był strasznie chamski i agresywny. Jak ktoś źle spojrzał na Marysię to on jak pies ogrodnika w obronie swojej własności budził w sobie najdziksze instynkty obronne i rzucał się niczym drapieżnik z kłami na intruza z innego stada :D
Ale pamietam też, że ojciec Maryśki raz mu dał po mordzie. Już nie pamiętam za co ale było coś takiego, że Paweł znienacka oberwał przy wszystkich w Wadlewie :D
Kurde ale głupie gadanie... co mu zniszczyła? Kariera średnia, była i jest, także nie jest ani lepiej ani gorzej. A życie prywatne, chyba uratowała od stagnacji i brodzenia w związku bez przyszłości i osranych pieluchach :/ Co komu do tego? Dla mnie ważne ze u boku Agnieszki wygląda na zakochanego i szczęśliwego. Przy Zając, no cóż wyglądali razem jak dwa pajace będące ze soba z przyzwyczajenia. Durne gadanie i tyle.
Związek bez przyszłości? A budowanie szczęścia na nieszczęściu porzuconej matki z bliźniakami to związek z przyszłością? Czy Krawczyk może być szczęśliwy z apodyktyczną Włodarczyk, która zabrania mu kontaktowania się z byłą partnerką i dziećmi? Która wymusiła na nim by zrezygnował ze swojej roli życia, dzięki której zarabiał przyzwoite pieniądze?
a gdzie to wyczytałeś? na pudelku? haha czy znasz osobiście tych ludzi że masz takie informacje?nie wierz we wszystko co przeczytasz. Włącz myślenie, to nie boli:) wiele tu zaściankiem i ciemnotą :/
Równie dobrze mogę zapytać Ciebie: skąd wiesz że u nich wszystko dobrze i rzygają tęczą? Znasz ich osobiście, że masz takie informacje? Rusz głową, to nie boli :)
tak jak pisałam - ciemnota:)
gdyby nie było im ze sobą dobrze to by się rozstali, nie sa powiązani łańcuchami. tak się robi w cywilizowanym swiecie - kiedy ludziom zle ze soba to się rozstają. Skoro nie rozumiesz nadal to już twój problem. Dobranoc.
Ps. Mikołaju i Agnieszko - świetna z Was para. Trzymam kciuki i wyczekuję rychłego ślubu i potomstwa:)
I rozumiem, że gdy zajdziesz w ciążę, urodzisz dziecko a Twój facet uzna, że nudno mu wychowywać dziecko i gnić w małżeństwie to pochwalisz go za decyzję i będziesz się cieszyć z wyboru..
w małżeństwie? wolne żarty:D Krawczyk i Zając żyli w konkubinacie. trzeba mieć nierowno pod sufitem żeby wierzyć że coś takiego może przetrwać kiedy jedna strona ma już dość a druga zaczyna kombinować mając nadzieję ze dzieci coś zmienią. poza tym ty się wczoraj urodziłeś czy tylko udajesz naiwnego?ileż doookoła jest ludzi ktorzy byli w związkach, małżeństwach, mają wspóle dzieci, rozstali się i jakoś żyją. Gloryfikowanie Zając tylko dlatego ze urodziła bliźniaki i facet ją zostawił (lub się rozstali, bo tego nie wiemy) jest równie zenujace co jej gra "aktorska". Teraz to już dobranoc. a Mikołaj był najlepszy w roli Pawła. Lepszy od tego wymoczka na poczatku i powinien wrócić do serialu. Basta! :D
Krawczyk to bardziej celebryta i lanser niż aktor. Mam nadzieję, że mało medialny, ale prawdziwy aktor Mikołaj Roznerski obejmie tę rolę :)
Przynajmniej umie wykreować barwną, dynamiczną i zabawną postać a nie mruczenie pod nosem ;p Wg mnie Krawczyka np. do takiego Rafała Mohra, ktory świetnie zagrał Kaczmarczyka nie ma co porównywać.
Ty się na mnie i na Zając (która i tak została wystarczająco pokrzywdzona) wyżywasz z tego co widzę. Oglądam serial i mam prawo porównywać aktorów. Zresztą Krawczyk po tym co zrobił powinien liczyć się z tym, że jako osoba publiczna może być krytykowany.
W tym całym trójkącie najbardziej przekichane ma Włodarczyk, od której niemal wszyscy się już odwrócili i nigdzie jej nie chcą. Wizerunkowo Zając wzbiła się na szczyty (zawodowo nic się nie ruszyło, bo umiejętności raczej kiepskie), a kariera Krawczyka jest chyba na podobnym poziomie co była, a jakby nie patrzeć to on najbardziej dał dupy.
nie no, dupy dał kto inny i został z niczym haha. Nie liczac wspomnianych przeze mnie wyzej obesranych pielluch:D
taka niestety mentalnosc polskiego narodu. sami zyja w patologiach a jezeli maja okazje ulzyc sobie krytykowaniem kogos to jazda:D
Krawczyk wroc do serialu bo juz na te kluchy sie patrzec nie da. zrob porzadek! jestes fajter!:D
Nie wiem w czym tu Zając dała dupy. Normalna kobieta chce mieć dziecko a jak urodzi to kocha, ale jak widać jestes zbyt cyniczna i przemądrzała by to zrozumieć.
otóż to. czytam tę wymianę zdań i smutno mi się zrobiło... to już nie chodzi o to kto jest pokrzywdzony, kto nie jest, ani kto jest jakim aktorem (fakt ani Zając, ani Krawczyk i Włodarczyk super w tym fachu nie są;p). mniejsza o trójkąt - takie rzeczy się zdarzają i trudno jednoznacznie ocenić skoro nie znamy ludzi (chociaż mi Włodarczyk wygląda na zdzirkę a Krawczyk na mega pajaca, ale to tylko mój prywatny osąd i mogę się mylić). do rzeczy - smutno mi kiedy czytam, że dzieci = obsrane pieluchy i stagnacja;/ rzeczywiście przebija z tego cynizm... prosta jakaś ta ocena ludzkiego życia i bezduszna.
ech śmieszni jesteście, jak łatwo nazwać kogoś zdzirą... żalicie się czy zazdrościcie?
Tak - właśnie obesrane pieluchy, stagnacja i nuda, tylko to mogło go czekać gdyby dalej tkwił w tym konkubinacie. Jak widać chłop sie opmaiętał i chwała mu za to. Szczęścia młodej parze. Zamykam temat!
zamykasz już po raz 100... czytaj ze zrozumieniem - nie nazwałam jej zdzirą lecz napisałam, że wygląda na taką = laskę, która lubi sobie udowadniać jaka jest fajna poprzez rozbijanie cudzych związków (przykładów poza krawczykiem więcej). jednak dodałam, że mogę się mylić bo nie znam tych ludzi i nie przypisuję sobie zdolności paranormalnych. ty jednak chyba owszem skoro na okrągło drążysz temat brudnych pieluch i stagnacji ;p no nic - wg twojej teorii, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć włodarczyk żeby ją krawczyk zostawił jeśki zdarzy się dziewczynie ciąża... w końcu ich dzieci również będą walić w pieluchy.
Czyli Zając powinna wtedy była usunąć ciążę żeby ten super Desperado w kozaczkach jej nie zostawił, tak?
ciąża to nie choroba. ja miesiąc temu urodziłam dziecko też ma 'obesrane pieluchy' ale mój facet nie uciekł i nie zasłania się nudą i stagnacją, więc to chyba świadczy tylko o tym jakim typem człowieka jest szanowny pan Krawczyk?
no bo pewnie nie wyglądasz jak świnka z ciosanymi raciczkami:D gratuluję potomstwa i faceta bohatera. wszyscy jestescie cudni:*
może jeszcze mam mu pomnik postawić? to jego 'obesrany' obowiązek być przy nas. zalać umiał to i bawić teraz ma umieć. i właśnie za to szacunku do niego mieć nie będę, wiedział jak zając wyglądała więc argument, że wygląda jak 'świnka' do mnie nie trafia - przepraszam bardzo. jak dzieci się robi to i jakaś odpowiedzialność musi być. a co jak zrobi dzieci włodarczykowej i ona się roztyje? nie wiadomo różnie bywa, też ją zostawi i zakocha się w nowej serialowej partnerce?
skoro dla niektórych jedynym powodem bycia z kimś jest wygląd to raczej kiepskie mają takie osoby pojęcie o związkach międzyludzkich. akurat "bycie świnką" to tylko dodatek do całości. jak się kogoś nie kocha i nie da się naprawić relacji to się taki związek kończy i tyle. Chociaż tu same świętoszki kryształowe którym się wszystko pięknie układa... albo po prostu dusza się w toksycznych związkach z obawy przed samotnością :D to się nazywa desperacja. taka postawę zaprezentowała jedna z osób uczestniczących w omawianej przez nas historii :D Niestety jej się to nie opłaciło. Wsiowy spryt zawiódł i wyszło jak wyszło. Ja jej współczuję z całego serca :(
A pozostałej dwójce życzę wszystkiego dobrego
mi się tam wszystko pięknie nie układa ;] ale jakbym miała faceta który zrobiłby mi dziecko i nagle zdał sobie sprawę, że się ze mną dusi to też bym sobie współczuła. szkoda, że się nie dusił jak te dzieci robił :D niech robią co chcą, niech się schodzą rozchodzą i prują z kim popadnie, ale ja osobiście nie związałabym się z facetem który zostawia dla mnie dom, rodzinę i wieloletnią partnerkę. jak ten astralny szał minie a pojawi się szara rzeczywistość i pieluchy, ten alvaro może znaleźć sobie nową astralną miłość a kto wie może i ich koty się polubią :D nie zyczę jej tego ale specjalnie żal mi jej też nie będzie.
Chyba lepiej nie dyskutować z nią bo jej posty to prowokacje... Że też człowiek wcześniej się nie zorientował...
a co żal ci bo twoje jedyne zycie to obsarowywanie obcyh ludzi w necie? znalazl sie bohater! brawa dla niego! buahaha