4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Trwały castingi na nowego Pawła. Prawdopodobnie będzie go grał Mikołaj Roznerski. Aktor jest znany z M jak miłość i Na Wspólnej.

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

"ma"(mieć) oraz "pisze"(pisać) to dwa czasowniki, które użyłam w formie odnoszącej się do trzeciej osoby (zresztą liczby pojedynczej) nie zaś do pierwszej jak sugerujesz. chyba że u was na wsi tak mówią o sobie... to przepraszam, że muszę uświadomić, ale mijacie się z poprawną polszczyzną ;D

marajka

haha i tym wpisem tylko potwierdzilas swoja "inteligencje". dalas sie tak latwo podejsc:D a u nas na wsi piszemy i mowimy poprawnie po polsku od kiedy ty przenioslas sie do innej miejsowosci:D mozliwosci twojego umyslu sa porazajace buahaha idz spac, wypocznij bo ponoc w posredniaku to juz od 4 trzeba stac po numerek:D

marajka

pani polonistko - nie, których użyłam, ale których użyłam:D może użyj mózgu, pożycz od kogoś i zobacz jak to jest choc przez kilka chwil

malafrezja

jezuuu tzn nie które tylko których, juz sie sama zamotałam przez tluka:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
no_bo_co

Tyle że teraz Kundelek donosi że Krawczyk jednak wraca do serialu, więc teraz już nie wiem w co wierzyć !

Kaya1456

No w końcu jakiś sensowny nius. Agnieszka może też wróci:) nie wiem dlaczego on właściwie odszedł z serialu? Wtedy chyba kręcił Misję Afganistan, tak?
Teraz tylko mamy problem co z zającem. Powinni ją wywalić z serialu, niech się w końcu ruszy do roboty, bo będzie Mikołajowi przeszkadzać na planie.

Binula

wiat seriali również podaje że Krawczyk wraca

ocenił(a) serial na 10
ghf

http://pierwszamilosc10.pl/mikolaj-krawczyk-pawel-wraca-do-pierwszej-milosci-bed zie-z-marysia/

A jakże, Krawczyk wraca! Dobrze to sobie wymyślili, nowy sezon na bank będzie miał większą oglądalność - mają być wątki z Pawłem i Majką. No i ciekawe komu przyszło do głowy wypisywać jakieś bzdury o Roznerskim...

Binula

a tobie o co chodzi? nie wiesz jak zaistnieć?

Czarna9922

ty masz obsesje na moim punkcie i tego co napisze. ogarnij sie bo zaczynam sie bac. czy to juz nie zakrawa na stalking? wiesz ze to przestepstwo scigane z urzedu? takze radze przystopowac.

marajka

jezeli masz dystans do siebie to mozesz sie smiac z ulomnosci czyli z siebie samej, chyba ze juz az tak masz we łbie nasrane... no ale coz to juz tragedia twojego otoczenia

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

nie wróci bo nikt ( poza tobą) jej nie lubi. zresztą jest tak "genialną" aktorką, że jej nikt nie zatrudni. chyba że se sama wyprodukuje filmik - najlepiej niegrzeczny bo na tym się chyba dobrze zna. a mikołaj, równie "utalentowany" jak jego kochanica, jakoś nie ma w czym przebierać więc zacisnął poślady i marsz na plan tasiemca.

marajka

w PM sami tacy "genialni" aktorzy/statyści grają więc niczym nie odbiegają od reszty. Paweł to główny bohater serialu, tak więc musi wrócić, jeżeli nie na stałe to przynajmniej po to żeby jakoś wytłumaczyć jego zniknęcie na stałe, o ile takie planują scenarzyści w przyszłości. Daj już spokój tej parze, zwykłą ignorancją, a może nieprzyswojeniem tematu, jest określanie Włodarczyk jako kochanki. Siedzisz 24h w necie to przynajmniej zorientuj się o czym piszesz zanim kogoś obrazisz, nieudolnie zresztą... myślałam że nienawistnych hejterów już wielu widziałam ale ty bijesz ich wszystkich na łeb.

malafrezja

ps. Zasmucę cię, bo troszkę za bardzo żyjesz w jakimś dziwnym urojonym świecie, ale ty nie decydujesz o tym kto gra w tym serialu. Doznałaś szoku?:D

marajka

a nie potrafisz choc slowa od siebie napisac? tylko zrzynasz cudze teksy. nie dosc ze mega kompleks to i bez polotu. i tak odpowiesz na kazdy moj post no bo taki juz jestes przyglup wiec nie udawaj. Nadal bedziesz gnoic krawczyka, bo widac taka juz jestes chamka i tyle.

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

yhmmm masz taki wyrazisty świetny styl, że wszyscy cię kopiują. widzę, że mania wielkości się kłania.... ciekawe co zrzynam. pisałaś mi przypadkiem, że nikt mnie tu nie lubi? że ludzie mi dla beki odpisują? nie przypominam sobie... poza tym, ty odpowiadasz na moje posty, a jeśli zaszczycam cię odpowiedzią to dlatego, że jesteś dla mnie czymś w rodzaju błazna :D załóż nową galerię wlodarze i krawczykowi a najlpiej wyliż im rowy to może zaspokoisz swoją miłość do idoli ;D

marajka

po prostu zakompleksiona chamka z patologii, słownictwo na poziomie rynsztoka. Kto temu dał komputer? Apel do rodziców! Oszczędźcie swemu dziecku robienia z siebie przygłupa i odetnijcie internet. Poza tym zalecam wizytę u specjalisty. Nienawiść do obcych ludzi, powodowana zazdrością o ich lepsze życie, to pierwszy krok do tragedii....

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

OJOJOJ kto tu kogo kopiuje;D wizytę u specjalisty to już ci dawno doradzałam - nie masz swoich tekstów. poza tym, same trafienia kulą w płot... a od rodziców dzieli mnie ponad 1 000km więc raczej będzie ciężko z odcięciem mnie od internetu :D no i wreszcie komu mam zazdrościć i czego? tobie? włodarze i krawczykowi? no chyba nie ma czego... nawet dom mam droższy i w lepszym miejscu niż ta ich super willa za milion :D
a język dopasowałam wreszcie do twojego poziomu bo merytoryczna wymiana zdań z taką personą jak ty nie ma najmniejszego sensu.

marajka

haha to teraz przyznam szczerze ze to chyba apogeum twojej głupoty:D

"nawet dom mam droższy i w lepszym miejscu niż ta ich super willa za milion :D" - a tak w ogole nazywasz sie Julia Roberts, a ze ostatnio cie malo to postanowilas szlifowac polski na forum PM :D
ja juz nie ogarniam jakim trzeba byc imbecylem:D

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

nie musisz wierzy¢.taka jest prawda. zresztą cóż w tym niezwykłego? no jeżeli mieszkasz na jakimś obleśnym blokowisku i nie masz perspektyw na dobrą pracę to może dla ciebie coś takiego to szczyt marzeń, ale wierz mi, że nic w tym ndzwyczajnego nie ma. szczególnie w innych krajach. żeby mieć willę za milion nie trzeba być julią roberts. stuknij się kobieto i żegnam bo już mnie znudziłaś.

marajka

żegnaj sobie. nie dosc ze przygłup to i mitomanka. zanim obrazisz ludzi z blokowisk to zastanow sie ilu tu takich jest. tepa ignorantka

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

myśl sobie co chcesz nie zmienisz mojej rzeczywistosci obelgami. dla mnie jesteś nikim i nie widzę sensu dalszej wymiany zdań. właśnie wybieram się na plażę i szkoda czasu na... wielkie nic.
żegnam i życzę powodzenia w zakładaniu galerii Agusi i Mikołajka :D
PS. nie obrażam nikogo z blokowisk - czytaj ze zrozumieniem...
acha, i willa Julii Roberts zapewne nie kosztuje miliona złotych a raczej z 20milionów :)
także żegnam i nie powiem żeby mi było przykro z tego powodu. nie odzywaj już się do mnie bo i tak nie odpowiem.

marajka

na plaze? na skwarke sie robi buahaha naprawde czuje zazenowanie kiey czytam twoje wypociny :D i pewnie jezdzisz ferrari za 5 mln :D haha co internet robi z ludzmi.

Kaya1456

podobno wróci do barbariana, dajka straci pracę i znów trzeba bedzie szukać sponsora (zaprzyjazni sie z Mirka i patrycja bo to juz znaja dobrze ten fach) :D podobno Paweł ma odebrac dajce julke i wychowywac ja z nowa dziewczyna

malafrezja

nie z Anka, dodałam bo zaraz frustratki by forum rozniosły:D

malafrezja

frustatki, zakompleksione chamki, zazdrośnice i w kółko to samo i te same teksty, Agnieszka ma bardzo ograniczonych znajomych......

Czarna9922

widze ze sie staczacie coraz nizej, wiec i okreslenia na takie jak ty powinny byc inne. Ale zaraz... prawda cie az tak dotyka? aneto daj sobie siana

malafrezja

takie jak ja? czyli jakie? dziewczynko czy ty mnie w ogóle znasz?