Jakie postaci chcielibyście żeby wróciły do serialu,temat podobny do tego Comeback ale tutaj pytanie nie jest o realne powroty ale kogo byście chcieli z powrotem nawet jak to nierealne u mnie tak:
1-Paweł to wiadomo
2-Któryś z facetów Marysi Aleks lub Hubert najlepiej obu ale chociaż jednym bym nie pogardził
3-Harcerz
4-Filip
5-Andrzej
6-Nicola postać wprawdzie irytująca ale czy powrót nie miałby sensu,przecież w końcu wielka miłość Radka do Jowity narodziła się jak ta go przerobiła,może znowu by zwariował dla niej,przecież już dwa razy to zrobił.
7-Kamil ten co w Wadlewie się pojawiał
8-Jogin może by w końcu pokazał swoje mroczne oblicze
9-Jan-gburowaty,ale jakiś wpływ na fabułę miał
10-Teresa
Pewnie jeszcze kilka postaci by się znalazło ale te chyba tak na pierwszy rzut są wyrażne.
Albo inaczej,pojawia się nowa laska,nawet w stylu Jowity tylko bardziej w pozytywnym znaczeniu.Taka faktycznie z tych z pięknym umysłem,złotymi rękami,co zaradna,zarabia porządne pieniądze,wszystko osiągnęła sama,a nie przez łóżko.I taka z charakterem,a nie jak ta Kasia co ją jeszcze przepraszała,jak nakryła ją z Tedem.
Dziecko właśnie jednak Teda,więc Radek ma wątpliwości,a ta laska obiecuje mu normalny związek na zasadzie,bez dziecko i całej masy żenujących sytuacji,np tak jak Jowita była prostytutka,co nawet jak go zdradzała ma wymówkę.
I się laska nabija z Jowity że to dziadówka.Bo Jowita dalej nie wraca na tron,czyli nie ma kupy forsy,jak wcześniej.
Oczywiście w ostatecznym rozrachunku Radek i tak byłby z Jowita,ale przynajmniej Jowita może trochę przestałaby gwiazdorzyć.
Sabina i tak przerabiała już wszystkie warianty z Radkiem,najpierw jednorazowy seks,na zasadzie bez miłości,potem normalny związek,zdrada jego,potem można powiedzieć niemal odbicie go Jowicie,i przegranie z Jowitą,tutaj już nie będą robic jaj żeby znowu ich łączyć,skoro Nicola nie wraca to zostaje tylko ktoś nowy,no chyba że wedle zasady każdy z każdym połączą go z Olą,Aśką albo Beatą.
I jeszcze zabawny był ten Rysiek-Prostak,mąż tej kumpeli Grażyny,co pociskał Błażejowi,a potem kumplował się z jego ojcem,świetny jako taki nowobogacki prostak,co nie ma kultury i nikogo nie szanuje,niby kilka odcinków ale zabawne jak przyłaził tam codziennie i zachowywał się jak u siebie,a Ola i Błażej mieli go dość,a ojciec się z nimi kłócił.
Najlepsze jak raz buty i chyba skarpetki ściągnął.Szkoda że potem nawet czasami go nie pokazywali.choć przyjazń z Karolem też udana,fajne było jak Karol chodził i go przepraszał,a ten się boczył jak zraniona kobieta.Wyglądało to niemal jakby Karol nie był byłym Grażyny,tylko przede wszystkim ziomkiem Grzesia.
Pojawił się jakiś artykuł o innym serialu tzn Na wspólnej,a na zdjęciu Hubert Jarczak.Dziwne z tego co jest napisane,raczej rola na moment,aktor który olał inny serial,gra zapewne głównie w teatrze,ma wylane,na jakieś reklamy i inne seriale,połasił się na jakąś rolę na moment,naprawdę spore zaskoczenie.Myślałem widząc fotkę,że może jakiś podobny aktor.dopiero po przyjrzeniu się to ten sam co grał tutaj.
specjalnie dzisiaj oglądałem odcinek Na Wspólnej co zagrał Jarczak i potwierdził moje przypuszczenia,że to nie aktor jest drewniany,tylko jego Aleks taki miał być.Rola na jeden odcinek,tak jak w opisie,taksówkarz,taki wyluzowany,uśmiechnięty,teraz pozostaje czekać na to że takie tuzy jak Opozda,Pniewski,Koterski pokażą że umieją zagrać przeciwstawne postaci,do tej z PM.
1.Manuel -świetnie zagrana postać
2.Tatiana prostytutka z Białorusi co pomogla Majce w starciu z łobuzami w parku
3.Matka Pawła Krzyżanowskiego
4.Dr.Turczyk kumpel Marka Żukowskiego z pracy .
5.Zbyszek Kręglicki szef klubu Go-Go
6.Kamila koleżanka Pawła ze straży
7.Andrzej Pałkowski
8 Dj Emas były chłopak Kingi .