Bartek coś ostatnio jakąś metamorfozę przeszedł bo zaczął być strasznie śmieszny,szczególnie w rozmowach z Arturem... Kiedyś sto razy bardziej wolałam Artura, a Barta nie znosiłam, teraz jest odwrotnie co się dzieje z tym serialem ?
To prawda Bartek ostatnio zrobił się śmieszniejszy , w ogóle on z Patrykiem fajnie grają i zawsze coś śmiesznego wtedy się dzieje , a Artur to już powoli zaczyna mnie wkurzać w tym serialu
No fakt, ostatnimi czasy Bartek jest taki fajny, że szok :D Taki ironiczny, mający wszystko i wszystkich w dupie :D spoczko ziomek ;D No i jeżeli do tego siedzi z Patrykiem (bo zazwyczaj siedzą w chacie, nie oszukujmy sie ;D), to już jest idealnie :D
A artur? oO Luudu, jego wątki są tak nudne, że jak go widzę, to automatycznie przełączam...
to wynika ze zgryzoty, jego postępowanie obecne można streścić w kilku słowach, mianowicie: "jestem sam, nie mam dziewczyny, i jest mi niedobrze".
To mnie wzrusza.
Jak Bartek na początku podrywał Marysie to taka dupa była z niego, a teraz się wyrobił i gada najśmieszniejsze teksty z serialu np. dzisiaj jak gadał przez telefon.
Bo do Artura dzwonił jakiś producent a telefon odebrał Bartek i coś tam firma kondon coś tam (nie pamiętam dokładnie) a Bartek "Kondon? To ja ten wielki penis" hehe to moja ulubiona postać, albo dzisiaj jak opieprzył tego siłacza co go potrącił.
Ja też już go normalnie uwielbiam, a i specjalnie obejrzałam powtórkę o 14 i oczywiście nowiutki odcinek o 18 był świetny ten serial robi się coraz lepszy... :D
Ale ten Bartek to całkiem inny niż 4 lata temu, nie tylko z wyglądu (broda inna i fryzura), ale i charakteru.
Co fakt to fakt ... Teraz nie ugania się tak za dziewczynami... Na całe szczęście, lecz dziś no musiał spotkać tą Włodarczyk... :(
Hehe ale związek z Tereską przekroczył wszelkie granice. Taki jakiś spokojniejszy mi się wydaje, ale z wyglądu teraz zupełnie inny jest ;).
A wiesz może kiedy Bartek i Paweł się pogodzili? Bo jeżeli dobrze pamiętam, to Paweł z powodu Majki chciał uderzyć Bartka, ale on zrobił bokserski unik, potem przyszedł Artur i wszyscy się szarpali na podłodze- wtedy byłem strasznie wkurzony i kibicowałem z całego serca Bartkowi w walce o serce Majki (nie kibicowałbym gdyby grał Mateusz Janicki, a nie ten cały Krawczyk). A Bartas teraz najbardziej zainteresował się Pawłem jak był w depresji i pewnie każdy chciałby mieć takiego przyjaciela jak on. A on był w związku z Teresą? Czy tylko on ją kochał, ale nie byli razem bo nie pamiętam?
A Paweł wkurwił mnie strasznie. Dzisiaj przy szlabanie dzieciak do niego podszedł i powiedział mu pan "Co pan przeskrobał, że pan dostał szalaban" a on "spieprzaj gówniarzu!", albo do pana Karola Wekslera odzywał się jak cham nawet bez średniego wykształcenia (hehe, bo tak jest). A Bartek cudownie dzisiaj grał jak miał te zakwasy, a na scenie jak Marek go niósł do łazienki to myślałem że jajo zniosę ze śmiechu.
Zgadzam się i nie odpisałam na poprzednią odpowiedź bo jestem na weekend po za miastem... więc teraza odpisuje że nie bardzo pamiętam co się wtedy działo...:)
A Krawczyk nie umie grać- coś duka po nosem i myśli że jest najlepszym aktorem, odwrotnie niż Kwietniewski ;).
Ta nominacja do telekamery nie wiem za co, i że on zagrał w Jeszcze raz, powinni w filmach obsadzać Rafała Kwietniewskiego... a nie te beztalencie :)
Rafał to chłop ze Śląska, a tam jeszcze się tacy rodzą............... Ragał zagrał jeszcze w filmie "O czym są moje oczy?". A Krawczyk to nie ma ani urody, ani talentu (chyba że dla 13 letnich fanek), a Kwietniewski nie chodzi do solarium, nie ćwiczy po 3 godziny dziennie i nie robi sobie dziwnych fryzur a i tak lepiej wygląda- nie to że jestem gejem, ale chcę to powiedzieć do tych 13 letnich fanek co w "Jak Oni Śpiewają?" wysyłali mu filmiki. A występ jego i Zająca to totalna porażka- obaj nie umieją śpiewać, ale Ola Zienkiewicz owszem ;). A Marysia powinna wtedy wybrać Bartka, ale i tak jak na niego to nie za ładna, miał potem ładniejsze np. Włodarczyk (Ania) i Margulewicz (Stephani) ;).
A jeszcze zapytam czy pamiętasz te odcinki jak był z tą Tatianą??? A i przypomniało mi się co było z Tereską. On bardzo wtedy nie miał gdzie mieszkać i się tam do niej wprowadził, pożyczył od niej jakieś pieniądze, potem ich nie oddawał ale mimo że był spłukany to codziennie kupował Teresce kwiaty a ona do niego z tekstem żeby jej dawał pieniądze to ona sobie będzie te kwiaty sama kupowała i że wolałaby jakby dawał jej zamiast kwiatów pieniądze za które je kupuje... i były jakieś awantury i się roztarli i potem zamieszkał z Arturem ... i chyba jakoś tak to było... To się napisałam ... :)
Urodziłem się w Śląsku ale w Dolnym ;), ale mieszkam na Lubuszczyźnie. A co do Bartka to wtedy Tatiana go oszukiwała że już nie sprzedaje się, a potem miała jakieś problemy i nie chciała w nie mieszać Bartka i wyjechała na Białoruś, a Bartek wpadł w depresję. A co do związku z Teresą, to pamiętam jak raz go spoliczkowała i od tej chwili się w niej zakochał, ale wtedy nie za bardzo lubiłem go bo był taki sztywniak, ale teraz to normalnie wymiata! A co do gry Krawczyka to już w jednym odcinku Daniel Wieleba co kojarzony jest głównie z czytaniem numerków w Lotto zagrał lepiej od niego. A Kwietniewskiemu życzę udanej kariery i dużo filmów na koncie.
Zgadzam się ponownie... ;) ALE Śląsk to Śląsk, a mam jeszcze jedno pytanie jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale z tego co wywnioskowałam to ten serial oglądają w większości takie trochę dzieciaki w wieku ok. 10 lat zakochane w krawczyku bądź zając... A ty ile masz lat ? Pytam tak czysto naukowo...
CZEMU randkowy, po prostu ciekawa jestem po ile lat mają osoby na tym forum... ;)
Może wystarczy Ci jak Ci powiem, że gimnazjum napewno ukończyłem ;)? A Krawczyk to nudiarz i gdyby nie Bartek Patryk i może jeszcze Kinga (chociaż też ostatnio mnie wkurza) nie oglądałbym.
No, a najlepsze było wczoraj jak chciał żeby Paweł go uderzył, ale on nie chciał, więc Bartek go szturchał, a Paweł mówił "Nie tyrpaj mnie, nie tyrpaj mnie!", a Bartek z taką zadowoloną miną dalej go tyrpał. Potem była scena jak Paweł podaje mu lód bo Bartek miał podbite oko i krzyczał na niego "Musiałeś tak mocno? Trzeba było mnie w ogóle nie bić!" i weszła Marysia a on powiedział że chciał przyjść do Pawła, ale potknął się na schodach, hehe. Apropo Artura to wyczytałem streszczenie "Medyk nie ma litości dla Artura i Artur z zimną krwią zostaje zamordowany".
Mnie to też rozwaliło, ja na szczęście byłam sama w domu i nikt nie słyszał jak się śmiałam na całe miasto :D
Ale Paweł niewyżyty jest, ma szczęście że pomógł Bartkowi, hehe. A co do Bartka to rzeczywiście niezły z niego jajcarz, ja też się śmiałem szczególnie z jego miny.
Na początku Bartek to taki typowy podrywacz był, taki amant a Artur gadał fajne teskty i był super, teraz to oni chyba zamienili się rolami. Ale z tą Stefani to chyba z litości był- w końcu jaki lekarz chciałby być z taką głupią dziewczyną, ale trzeba przyznać że była ładna nawet ;). Pozdrawiam ;).
A ja też się śmiałem na całe miasto. A w której scenie wybuchłaś? Ja w tej jak Bartek miał taką zadowoloną minę ;).
Jak wybuchłam jak spojrzał na Pawła i mu się oczka zaświeciły... :) Wtedy już nie wytrzymałam ... :D
Co do Pawłów to pan Mateusz Janicki 100 razy lepiej zagrał.
On stworzył postać skromnego Pawła, dla którego najważniejszy był młodszy brat, był taki skromny chciał stworzyć Mariuszowi dobre warunki i wynagrodzić to że matka się ich wyrzekła. Dla Marysi był w stanie zrobić nawet najgorsze szaleństwo i najlepsze wrażenie, był naturalny z charakteru i wyglądu, w przeciwieństwie do Pawła nr 2 to zależało mu na prawdziwych uczuciach Marysi a nie na seksie z nią. Paweł nr 2 jest bardzo nudny, od 4 lat gra tak samo, jest sztuczny, duka coś pod nosem i połowę nie rozumiem, zależy mu tylko na seksie z Majką i na udowodnieniu Arturowi że jest od niego dużo lepszy bo jest pzystojniejszy i ma Majkę a ich przyjaźni nie traktuje na poważnie a swojego kupla Bartka leje po twarzy tylko dlatego że ten go lekko szarpie, a młodszego brata traktuje tylko jako mediatora w jego sprawach z Marysią. A najciekawsze wątki w historii serialu należały do Mateusza Janiciekgo.
Porównanie:
-Paweł nr 1 sromny, a Paweł nr 2 zbyt pewny siebie,
-Paweł nr 1 kulturalny, a Paweł nr 2 chamski,
-Paweł nr 1 naturalny, a Paweł nr 2 sztuczny,
-Paweł nr 1 miły, Paweł nr 2 drażliwy,
-Paweł nr 1 wrażliwy, Paweł nr 2 bez uczuć,
-Paweł nr 1 przyjacielski, Paweł nr 2 nieprzyjacielski,
-Paweł nr 1 ciekawa postać, Paweł nr 2 brzydka postać,
Mam nadzieję że Mateusz Janicki wróci do serialu, ale to nierealne ;(. Nie wiem Dziemidoka też pod inną postacią przywrócili. Wystarczy że zmienią tylko mu wygląd (np. dłuższe włosy, broda i okulary) i nie będzie tak mocno widać. Ale wiadomo że jego rola Pawła była genialna i nie zagra raczej już lepszej. Dla niego to oglądałem jak napalony 5 lat temu bo naprawdę ciekawie grał.