PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Bartek coś ostatnio jakąś metamorfozę przeszedł bo zaczął być strasznie śmieszny,szczególnie w rozmowach z Arturem... Kiedyś sto razy bardziej wolałam Artura, a Barta nie znosiłam, teraz jest odwrotnie co się dzieje z tym serialem ?

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Ja go zmam już bardzo długo :D A ty się nie zniechęcaj.. :)

ocenił(a) serial na 1
justynabonio

Nie randkowy bo nikt tu się nie umawia :)

justynabonio

To było chamskie wczoraj ;/.

justynabonio

Jeśli dziewczyna się śmieje do chłopaka, to znaczy, że albo ma on śmieszny wygląd i raczej nic z tego nie będzie albo go podrywa i wtedy jest spora szansa. To tak abstrahując od serialu.

justynabonio

Może i tak jest.

justynabonio

http://s25.bitefight.onet.pl/c.php?uid=39236

justynabonio

Napoczątku Bartek był zajebisty.Cały czas żartował i był śmieszny.
Potem jakoś tak zrobił się marudny a teraz znowu jest fajny.

ocenił(a) serial na 1
toray67

No taki on już jest :)

justynabonio

Wesołych Świąt. Pozdrów chłopaka, tate mame siostre fretke i ogólnie całą rodzinę. Pozdrawiam! A co do Bartka to on rzeczywiście taki jest.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Dzięki :)

justynabonio

Od początku sto razy bardziej wolałam Artura.
Ale ostatnimi czasy, po porwaniu zrobił się
taki... monotonny zwykły.
nieśmieszny..
Za to macie rację, u Bartka widać to poczucie humoru,
które pewnie wcześniej przyćmił Artur :P

justynabonio

Bartek zawsze był fajny. To taki skromny bohater.... tak jak to powiedziała Ania. Żal mi go, ponieważ widziałem wzruszenie w jego oczach jak ona to mówiła, a teraz wszystko stracone, ale Bartek zasługuje na lepszą i mądrzejszą.

justynabonio

A ty Justyno pytałaś mnie dlaczego nie mam dziewczyny pamiętam kiedyś. Dlatego że raz się zakochałem, zostałem odrzucony i zamiast zakochać się w konkretnej dziewczynie to ja do każdej puszczam oczka, zaczepiam itd.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

No to życzę powodzenia =)

justynabonio

Nie mogę Ci podziękować, żeby nie zapeszyć ale głupio jest mieć teraz dziewczynę.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Czemu głupio?

justynabonio

Bo koledzy się będą śmiali.

justynabonio

Nie no żonę to ja chcę mieć w przyszłości, ale teraz dziewczyny nie chcę.

justynabonio

Wiesz że ja narazie poniedziałku fantazjuję żeby zgłosić sie do szkoły aktorskiej i spróbować swoich sił?

ocenił(a) serial na 1
Hitek

NO to powodzenia :D

justynabonio

Hehe może zagrałbym w "Pierwszej Miłości" :D:D.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Być może :D:D:D =D

justynabonio

Tylko nie zawsze po studiach aktorskich jest się sławny. Np. Ci aktorzy z teatru z mojego miasta poukończyli szkoły aktorskie ale zamiast w Warszawskim Teatrze czy w serialach to w jakimś nieznanym teatrze pracują. To tak jak lekarze- po medycynie nie zawsze jest się lekarzem takim jest doktor Paweł Lubicz z Klanu czyli prezesem największej prywatnej kliniki w Polsce, można równie dobrze być ubogim wiejskim lekarzem co bada stare babcie za grosze, na wsi jest mało ludzi więc mało roboty- a nie wszyscy są chorzy........

ocenił(a) serial na 1
Hitek

W moim mieście, w moim teatrze gra mp. Renata Dancewicz, Zbigniew Stryj :) Więc nie jest tak źle ... A w teatrze jaki spektakl Ci się najbardziej podobał? :D

justynabonio

W moim mieście wszystkie były do dupy...........;(. Ale Opowieść Wigilijna była niezła.

justynabonio

A Zbigniew Stryj jest fajny.

justynabonio

Jakbym ja występował w moim teatrze to by wszystkie spektakle były ciekawe...... hehe :>.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Ale jesteś skromny :D A co do Stryja to jest przecudny, a moja babcia się z nim zna i jak jestem czasem na mieście z nią i go spotkamy to z 15 minut rozmawiają, w ogóle moja babcia to jest niezła, bo wczoraj TVN kręcił coś na moim osiedlu to babcia z racji tego że ma straszne "parcie na szkło" musiał iść i oczywiście pooglądać z koleżankami :D
A co do ulubionego spektaklu to chyba najbardziej mi się podobały komedie "Shirley" i "Skok z wysokości" Krystyny Jandy, to chyba jest najlepsza aktorka komediowa - teatralna oczywiście =D

justynabonio

To oczywiście była ironia bo ja jestem bardzo skromny. Wiem że jakby się udało to by był dar od Boga i fuks a nie moje zdolności, bo nikt nie jest idealny. A jak słyszę Dode w tv to mi się rzygać chce od jej tych przechwałek. Apropo to ja wolałbym raczej prezenterem radiowym niż aktorem być. Po aktorskie też możesz pracować jako prezenter w telewizji czy w radiu- a radia uwielbiam słuchać a szczyt moich marzeń to zatrudnienie w Polskim Radiu Jedynce lub w Radiu Wawa :D. Ale aktorem to też mógłbym być- zwłaszcza teatralnym.

justynabonio

A co do TVN-u to nie lubię i w życiu nie chciałbym tam pracować- no chyba że gościnnie np. w Dzień Dobry TVN, Rozmowy w Toku. A w Polsacie tak :D.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Czyli lubisz słoneczka :D

justynabonio

A lubisz słuchać radia? Ja tak, ale niestety zabrali z fal Radio Wawe. Pewnie że lubię Polsat, szczególnie ten sprzed wielu lat (lata świetności). A TVN lubiłem, ale tylko na początku.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Lubię, ale słuchać w samochodzie... Tak w domku to słucham ułożonej przez siebie :D

justynabonio

No, kto wie czy może w przyszłości będę taki jak Krzysiu Ibisz :D.

justynabonio

Podobno M jak miłość organizuje casting! Kurcze, jakbym był dorosły to bym się zgłosił :D.

justynabonio

Hehe pamiętasz jak Teresa chciała nazwać Danusie na początku Róża? A Marek: "Równie dobrze moglibyśmy nazwać ją Herbata!" hehehe trochę mi się kojarzy róża z herbatą.
A jak Bartek był na drzewie to masakra. "Nie jestem żadnym cholernym strażakienm!"
A potem Artur: "A co zamówiliście?" a Batrek "3 wozy strażackie", Artur "A to jakieś nowe drinki?" Czy jakoś tak to było.

Hitek

casting do M jak Milosc? phi, ja tam bym wolała zabłysnąć w Pierwszej Miłości :D

ocenił(a) serial na 1
slonko_005

ja tam wolę teatr :D

justynabonio

Ja chciałbym być aktorem np. Teatru Buffo tylko że nie umiem śpiewać.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

a ja teatr polonia uwielbiam :D

justynabonio

Ja lubię aktora z Buffo Artura Chamskiego.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

no świetny aktor :D

justynabonio

Wygrał "Jak Oni Spiewają?" :D. Ale wolę Respondka on też to wygrał :D.

Hitek

Hehe fajnie jest być aktorem.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

ja nie oglądam joś tak w ogóle mało telewizji oglądam :D

justynabonio

Ja tam oglądam tylko Polsat, Polsat 2 i na TVN-ie "Na wspólnej" bo mam karę na kompa i sobie oglądam.

justynabonio

No ale do Pierwszej nie ma :D.

justynabonio

A Patryk jest najspokojniejszy z nich wszystkich bo pamiętam, że jak oni byli u tej babci w pokoju to Artur spytał "Pewnie mnie nienawidzicie?" a Bartek "Tak" a Patryk mówił "Nie no nie jest tak źle, wszystko będzie dobrze" czy coś takiego. Hehe.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Możliwe, tak w ogóle Patryk jest również świetny :D

justynabonio

No, a Artura to ja nigdy nie lubiłem. Pawła tylko przez pierwsze 60 odcinków jak grał go Mateusz Janicki, a potem jak Krawczyk wszedł to ja się obraziłem.