Bartek coś ostatnio jakąś metamorfozę przeszedł bo zaczął być strasznie śmieszny,szczególnie w rozmowach z Arturem... Kiedyś sto razy bardziej wolałam Artura, a Barta nie znosiłam, teraz jest odwrotnie co się dzieje z tym serialem ?
Ale w tej jednej scenie z tyrpanej to Krawczyk zagrał w miarę. A mam takie pytanie bo widzę że jesteś dziewczyną i bardzo lubisz Bartka- podoba Ci się on? Mi to się podobała najbardziej Kinga- jak miała 19 lat i te czerwone włosy, miała fajny styl ubierania (krótka spódniczka i fajna bluzka)i ładniejszą figurę, ale Ola Zienkiewicz dalej jest ładna.
Widzieć to nie bardzo widzisz ale wiesz... Na początku wyglądała lepiej no a teraz trochę przytyła ale nie jest źle...a jak chodzi o Bartka to jako facet za bardzo mi przypomina mojego kuzyna tak naprawdę to wygląda identycznie... więc sam rozumiesz... :)
No ale potem przyszedł Kwietniewski i do dzisiaj się cieszę.
A Kinga to bardzo biedna dziewczyna oto jej chłopacy:
Artur-nieodpowiedzialny łobuz, który podrywa każdą napotkaną na ulicy dziewczynę.
Przemek-facet pożyczył pieniądze od jej rodziców na operację a potem całował się z lekarką (ale jego lubiłem)
Filip-napakowany maczo, pseudo psycholog, który zdradzał ją jakiś miesiąc z tą całą Edytą (najbardziej nielubiłem go)
Ale za to Kubuś był najlepszy ;)- ale niestety umarł bo przegrał z nałogiem. Ale najbardziej odpowiedzialny, on jedyny kochał Kingę naprawdę, artysta-malarz, pomagał Arturowi w kryzysie i w ogóle szkoda że odszedł z serialu.
Znaczy jakbym był gejem to może by mi się podobał (napewno dużo bardziej niż ten cały Paweł i Artur) ale najlepszy jest jego charakter. To było dobre:
Artur: Po co staruszka ma wchodzić w środku nocy chłopakowi do łóżka?
Bartek: Żeby się ogrzać.
Szkoda że nie oglądałam ostatnio... <rodzinka przyjechała> ......... To musiało być niezłe ... :D
A z tym "widzę" to się pomyliłem, przecież wiem że wiem ;). A Twój kuzyn też ma krótkie włosy i brodę?
wiem że wiem... ja też wiem ... :) A mój kuzyn to jest klon... całkowity... ma tą samą fryzurę, tak samo się ubiera i też ma taką brodę... a i najśmieszniejsze jest to że ze wszystkich postaci w tym serialu najmniej lubi Bartka... :D
Bartosz, ale w 2005 oficjalna strona podała że postać Bartka ma 26 lat, więc zakładając że urodził się w 1979 roku to ma 30 lat. A 28 ma Kwietniewski, ale Kinga była bardzo śliczna kiedyś, a Majka może jest ładna ale zbyt zarozumiała wolę 100 razy bardziej Kingę. A Artur powinien wtedy temu Filipowi przywalić tak żeby popamiętał hehe to był dobre jak go szarpnął a Filip "Chesz się bić? Przy dzieciach?" haha.
No to było zabójcze... A właśnie przed chwilą widziałam tego mojego kuzyna... :)
a pamiętam że w 2005 on zaczynał pracę w szpitalu i pamiętam jak odbierał swój pierwszy poród w życiu... więc nasz rację...
A Paweł go nie lubił bo mu zazdrościł że Marysia dogadywała z nim się bardziej i że skończył najtrudniejsze studia i ma najbardziej oblegany zawód na Świecie. A z tymi dziećmi to wyszło Filipowi.
Cały czas przy każdej scenie zastanawiam się "Ciekawe jakby tu Mateusz Janicki zagrał". Szkoda że Mateusz już nie gra, bo był bardziej realistyczny od Pawła "Podróby" a ten występ Krawczyka w "Jak oni śpiewają" to jedna wielka żenada i kaszana, tylko 2 piosenki mu wyszły jakoś w miarę.
Nosi... jak mu zwróciłam uwagę że wygląda identycznie to się wkurzył ... powiedziałam mu to jakieś 20 minut temu... :)
Coś mi się odpowiedzi nie chcą dodawać więc napisze jeszcze raz... Nosi taką samą bródkę i jak mu to powiedziałam 20 min temu to się wkurzył i powiedział że jak będę mu tak mówić to się ogoli :)
1 odcinek "Miasto budzi się"- udany początek nawet jego głosik mnie nie denerwował i nie robił z siebie barana tak jak potem.
2 odcinek "Z każdym twym oddechem- głos ma tak gruby jak Stachursky i też w miatę było.
7 odcinek "Ona jest ze snu"- trochę przypominało mi oryginał
Teraz najgorsze:
3 odcinek "Livin la vida loka"- w tym odcinku zaczął świrować, tańczyć i kręcić tyłkiem jak nienormalny, a cała piosenka była pod dźwiękiem
8 odcinek "La Bamba"- śmiałem się jak głupi bo to było najgorsze wykonanie tej piosenki jakie kolwiek słyszałem.
9 odcinek (I piosenka) "Twist and show"- głupia interpretacja, biegał dookoła, wariował i darł mordę.
9 odcinek (II piosenka) "Zawsze tam gdzie ty"- marna interpretacja, cieniutkim głosem zaśpiewana ta piosenka "Zawsze tam gdzie ty" ma przesłanie "Kocham Cię i zawszę i wszędzię będę cokolwiek się nie stanie" a on zaśpiewał po prostu jak lecąsłowa. Zaśpiewał pedalskim głosem i Panasowi nie sięga do pięt a ta GOŁA KLATA wszystko przerypała.
Cholera, chyba popełniłem poważny błąd i dodałem aktora, którego widziałem tylko w jednym serialu do ulubionych- zgadnij o kogo chodzi ?
Szkoda że Rafała nie wzięli jeszcze do "Jak Oni Śpiewają", on by napewno fajnie śpiewał, bo słyszałem jak w "Pierwszej Miłości" śpiewał. A to że Krawczyk umie grać na gitarze i jedną piosenkę z Zającówną napisał to nie znaczy że to mistrzostwo świata i że Phil Collins mu do pięt nie dorasta.
A ten Paweł z pierwszych 60 odcinków kochał brata i zawsze mu pomagał (nawet 50 zł, które miał oddać Arturowi zapłacił w domu dziecka za wybryk Mariusza), tylko dla niego wziął pracę w szambiarce. To się nazywa prawdziwa braterska przyjaźń czy nawet miłość. A ten II Paweł to tylko podgaduje Mariusza, zaczepia, szuka powodów do kłótni, a w dniu matury zrobił go w konia bo zamiast mu pomóc, zostawił go w trudnej sytuacji i musiał sam pisać. Paweł blondyn był rewelacyjny a ten nowy Paweł to dla mnie nie Paweł tylko zupełnie inna postać- nawet nie potrafili podobnego z wyglądu aktora wybrać.
A jak ktoś chce się dołączyć do dyskusji to niech się dołączy bo to przecież nie randka ani jakiś osobisty temat.... :)
A Asłan jaki był kulturalny, taktowny, miły, wykształcony, naturalny, nieśmiały i miał biedne życie. To byłby idealny facet dla Marysi, Majka jest głupia że go nie chciała- no ale minus to to że był muzułmaninem.
Hehe ale Kinga to faktycznie ładna jest.
Coś mi się wydaje że się w Kindze trochę podkochujesz... A Asłan był świetny... No ale ona zwieśniaczyła sprawę...
No a Ola Zienkiewicz pięknie śpiewa- a w Kindze to się podkochiwałem jeszcze jak była młoda ;), ale wracając do Jak Oni Śpiewają to jestem chyba za panem Jackiem Borkowskim a i jeszcze pan Daniel Wieleba ładnie śpiewał i nawet przyzwoicie się zachowywał. Mimo że pana Totolotka mam ochotę przez tv w ryj strzelić to lubię go. A tak szczerze to który aktor jako mężczyzna z serialu Ci się najbardziej podoba? Bo ja już powiedziałem która aktorka.
o nie mogę ale ty pytania zadajesz... no więc nie pociągają mnie faceci z filmów, seriali itd. ale skoro już zadałeś do odpowiem że Bartek jest fajny itd... no ale sam wiesz że zwłaszcza mnie nie pociąga z powodu kuzyna :D No to jeszcze sympatycznie wygląda Patryk, ale jak już mówiłam "aktorzy" mnie nie pociągają...
A bo Majka nie patrzyła na wykształcenie Asłana tylko na tę gołą klatę i nieogoloną twarz Pawła (mam nadzieję że kiedyś się na dobre rozstaną bo robią się nudni tak samo jak Brooke i Ridge z Mody na Sukces). Asłan był bardzo mądry, miły, przyjacielski, bezinteresowny i pomocny dla Majki, a ona przerąbała sprawę. A fajnie Asłan jej po tym wszystkim powiedział "Proszę nie spotykajmy się już nigdy więcej" czy coś w tym stylu"- ale to fakt zasługuje na lepszą dziewczynę.
Jeśli chodzi o tego drugiego Pawła, to nie jest on aż taki niedobry dla Mariusza. Pomógł mu kiedy był zadłużony za te płyty pirackie i nawet podjął robotę przy trupach, aby zdobyć dla niego kasę. A pierwszego Pawła to ja niestety nie pamiętam, bo jeszcze tego świetnego serialu nie oglądałem.