Bartek coś ostatnio jakąś metamorfozę przeszedł bo zaczął być strasznie śmieszny,szczególnie w rozmowach z Arturem... Kiedyś sto razy bardziej wolałam Artura, a Barta nie znosiłam, teraz jest odwrotnie co się dzieje z tym serialem ?
Hehehe, nie ja mam 7 pał, ale przesz to że nie było mnie w szkole i mi nikt nie mówił o kartkówkach z kolegów, a nauczyciele kazali pisać ;(.
Mnie też z 2 tygodnie nie było ... no ale nie jest aż tak źle... :)A w
szkole nikt ci nie powie o kartkówkach, nie ma co na klasę liczyć...
No jak co komu się podoba, moim zdaniem nawet nieźle... :) http://www.youtube.com/watch?v=auNcj7kIYfw
No nie ma. Mnie prawie nikt nie lubi. Taki chłopak z klasy i jego dziewczyna, która się mizia na każdej przerwie z nim mnie nie lubią i wyzywają- a ja niczym nie zawiniłem. Najgorzej jest to, że ona zna moją mamę i lubi, a mnie wyzywa ;(. A mój przyjaciel przyjaźni się ze mną tylko po to żeby mieć z tego jakiś interes, wykorzystije mnie.
To Ci powiem, że masz przechlapane... a co to jest za przyjaciel...
Ciekawe czemu cię nie lubią? A w gimnazjum, podstawówce?
Ja zawsze byłem skazany na niepowodzenie wśród kolegów. Apropo Mikołaja to wolę go zdecydowanie jako miłego, spokojnego, kulturalnego, nieśmiałego i skromnego Asłana. Ale śpiewa napewno lepiej od Krawczyka.
To sobie może lepiej dziewczynę znajdź... mówię ci to pomaga :) A co do Mikołaja W. to pokazał w tej piosence chociaż, że naprawdę potrafi grać :D
Podoba mi się ta piosenka, chociaż takich nie słucham ... Ale coś w niej jest ... ;D
Mikołaj W gra dużo lepiej od Mikołaja K. A u mnie wszyskie dziewczyny mają chłopaków, lub są zakochane w innych
Co ty gadasz... na miasto nie wychodzisz? Wyjdź choćby do sklepu i się rozejrzyj... nie wiem dlaczego chłopaki teraz nie mają w ogóle odwagi...
Tak Justyno, ale ja się boję że mnie będą wyśmiewały, bo ja twierdzę że mam kwadratowy łeb- po ojcu i po dziadku. Kiedyś napewno znajdę dziewczynę, ale jak się wyprowadzę z domu to zacznę szukać.
A Rafał i Mikołaj fajnie grają w szpitalu, Bartek super podpuszczał Asłana jak ten się w Majce zakochał hehe. A chciałbym zobaczyć obu panów w "Jak Oni Śpiewają?".
Jestem, jestem tylko ktoś na nieznajomy mi przed chwilą na naszej klasie powiedział że jestem bardzo ładna, no i teraz się śmieję... :D
Aha. Dawno nie gadaliśmy. Ten wątek z pogrzebem był genialny. Ale ta piersiówka to już po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A śmieję się, bo ten ktoś jest chyba ślepy... :D A co do tego wątku z pogrzebem to jest świetny... :D
No naprawdę, a nie jaki9ś amatorów dają ... A ta piersiówka to było coś... jak chcesz zobaczyć to w n-k wpisz sobie justyna bonio... :)
Jakoś tak ja w ogóle jakaś taka radosna jestem... bo wiesz w ogóle mam świetne życie... no i rodzinkę radosną... A to że taka radosna jestem to mi wszyscy mówią...
Ja Cię nie widziałem więc nie wiem, a większej głupoty niż piersiówka w kieszeni, to ja w życiu nie widziałem hehe.
Nie mam na myśli Ciebie. CIEBIE!!!!!!! Na tym zdjęciu co jesteś sama. I lubię dziewczyny co się tak uśmiechają.
Człowieku ty nie widziałeś jak ja się naprawdę uśmiecham, to jest moja normalna mina... :) Ja jak się uśmiecham to na twarzy mam rogala od uch do ucha :D
No i bardzo dobrze, ja to jestem tak naprawdę takim chodzącym skeczem, bo nie wiem dlaczego moja rodzina ciągle się śmieje w moim towarzystwie :D A ja ci powiem, że za to jaka jestem bardzo i to bardzo dziękuję mojej rodzinie ... tylko i wyłącznie :D
A najbardziej kocham i podziwiam moich rodziców za to, że 24 lata temu zaadoptowali moją siostrę (tą ze zdjęcia)... przez to mam tak wielki do nich szacunek, jakiego nigdy w życiu nie miałam i mieć nie będę do nikogo... :)
A ja swoich nie szanuję, bo oni mnie nie szanują i nie doceniają. Jak robię coś dobrze to dla nich obojętne, ale jak mi się coś nie powiedzie to 3 lata o tym gadają.
Pewnie przesadzasz ... ja też tak kiedyś myślałam, ale na szczęście zobaczyłam coś innego w rodzince i teraz jest super... np. jutro jadę z tatinkiem na wioskę do rodziny na tydzień, mamy tam własny domek itd. tam jest najlepsza rodzina ta od strony taty i będziemy przez tydzień się wylegiwać na słoneczku i będzie świetnie :D A i dodam że tam mam tak samo zakręconą kuzynkę Agatę :D jak ja ... to jest tak którą mam w znajomych na n k jak chcesz to sobie zobacz :D
No... to bądź, co bądź ale w jakiś tam sposób ojciec jednak uratował mu życie... :)
Hehe chodzący skecz. Fajnie że się poznaliśmy bo ja też jestem taki radosny jak Ty. I fajnie że oglądasz Pierwszą Miłość bo dostrzegasz ukryty talent Rafała, a nie jak te 10 latki piszczące na widok Mikołaja. Hehe a co do Mikołaja W to rzeczywiście umie grać i opanował taki trudny tekst z tej piosenki.
No tak, Mikołaj chodzący ideał... ;/ A ja ostatnio mam strasznego świra, bo sama sobie jeżdżę tramwajem na miasto i chodzę i słucham, co ludzie śmiesznego gadają, a potem się z tego śmieję ... a ludzie się na mnie patrzą potem w tramwaju i się pytają z czego się tak śmieję no i ja wszystko opowiadam i cały tramwaj się śmieje i w ogóle fajnie jest :D :D :D