Bartek coś ostatnio jakąś metamorfozę przeszedł bo zaczął być strasznie śmieszny,szczególnie w rozmowach z Arturem... Kiedyś sto razy bardziej wolałam Artura, a Barta nie znosiłam, teraz jest odwrotnie co się dzieje z tym serialem ?
Podobno ma powstać wersja kinowa słynnego musicalu "Metro". O główną rolę walczyć będą Górniakowa i Urbańska. Wciąż jednak nie wiadomo co z Robertem Janowskim. Fajnie byłoby gdyby Janowski zagrał bo jego postać w musicalu była kultowa. Szczególnie gdy śpiewał "A ja nie".
No a ja Górniakowej nie lubię bo jest zarozumiała. Ale jak ona nie zagra to Robert chyba też nie ;(.
A słyszałaś że nasz "ukochany" Pawełek ma mieć romans z Wekslerową? No, no, no myślałem że dla niego ta cała Majeczka jest najpiękniejsza na Świecie i że Świata całego poza nią nie widzi, a tu proszę......
A co Ty powiesz na ten tekst:
Bartek: To była najdroższa kolacja w moim życiu.
Artur: A co zamówiliście?
Bartek: Trzy wozy strażackie.
Artur: A to jakieś nowe drinki?
A ten Patryk to świnia! Chce swojemu najlepszemu kumplowi odbić dziewczynę! Ja też raz z kolegą zakochaliśmy się w jednej dziewczynie jednocześnie i to była największa próba na którą się wystawiliśmy- nikogo z nas nie wybrała i dalej jest dobrze ;).
Do dzisiaj wspominam jak jej pierwszy powiedziałem i zazdrościłem mu jak jeszcze dalej miał szanse, a potem on sam zrezygnował bo zakochał się w innej :D. Wtedy czułem NIENAWIŚĆ do niego, wiadomo że sobie mówiliśmy że się dalej lubimy. Ale po jakimś czasie znowu go polubiłem i dalej się lubimy.
Patryk przecież nie wiedział, że to jest ta dziewczyna Bartka, ale mam nadzieję, że ona nie będzie z nim .... No a ja jestem chwilowo u kuzynki i dlatego tak wolno odpisuję... :D:D:D
A Patryk i Emilka byli najlepszą parą pod słońcem, a wszyscy zachwycają się Marysią i Pawłem. A Ci scenarzyści to debile bo imie Maria i Majka to dwa osobne imiona..........
A ja wciąż mam dosyć tego jego ciągle smutnego głosu, ciągłego mamrotania jaki to On jest nieszcześliwy, coś strasznego, męska mimoza!
Ale dzięki temu też jest fajny. Ogólnie się wyrobił. Wolę już słuchać jego mamrotnego głosu niż oglądać Pawła i Majkę jak się ciągle miziają, słodzą sobie, przekomarzają się. Jak był Mateusz Janicki, to wtedy była akcja, on starał się zdobyć jej względy na wszystkie sposoby- udało mu się w końcu wtedy jak uratował dziadka Antoniego. A teraz to tylko siedzą na kanapie, całują się, robią sztuczne miny, sztuczne dialogi, leżą w łóżku, głaskają coś, mruczą, ale dzięki takim absurdom jak pogrzeb Artura, Sonia morderczyni, krwiak Pawła czy chociażby ciąża Teresy serial ma na tyle wysoką oglądalność że jeszcze przez kilka lat będziemy mogli pooglądać na Polsacie go ;>.
Justyna, a Ty nie uważasz że jestem dziwny? Bo znamy się na tyle dobrze, że możesz to ocenić. Nie wiem dlaczego, ale też znałem taką przez internet dziewczynę i mówiła że jestem dziwny.
Pamiętam jak była scenka jak Asłan wszedł do baru Kingi i spotkał tam Pawła i Marysię. Ten cham Paweł chciał go wkurwić i obejmował, obmacywał Majkę przy nim. Ten Paweł jest jakiś niewyżyty i pojebany kurwa, Asłan przez niego cierpiał. Ja to bym mu od razu na miejscu Asłana w ryj dał albo poszedł.
A najlepsza była ostatnia rozmowa Marysi i Asłana przed szpitalem. Asłan powiedział "Nie mów nic, nie dzwoń do mnie, omijaj mnie szroki łuk" jakoś tak to leciało. Chciało mi się płakać wtedy, nie wiem dlaczego, ale Asłan mnie wzruszył. Ja pierdziele Asłan jest taki miły, kulturalny i przystojniejszy od Pawła i w przeciwieństwie do niego wykształcony. On skończył medycynę w Paryżu, a Paweł nawet matury nie zdał <hahaha>. Ta Majka okazała się pustą lalunią co patrzy tylko na wygląd i jest z chłopakiem z przyzwyczajenia. Mam nadzieję, że wątek Asłana się jeszcze kiedyś rozwinie...........
Musiałeś napisać coś głupiego... gdybym widziała tą rozmowę to bym Ci
napisała, co robisz nie tak, a w tym momencie nie wiem :)
Nie wiem co złego, ale poczułem się urażony. Hehe apropo to ja w ogóle jestem wiecznie nieszczęśliwy ale na ostatniej imprezie to miałem spore powodzenie u dziewczyn :D.
Ja sama wiem po sobie, że dziewczyny nie są jakieś wybredne itd..., ale
chodzi o to by samemu podejść i porozmawiać, a nie czekać na cud (ja
nigdy nie podchodzę) :] Jak będziesz więcej chodził na imprezy,
koncerty, do parku, do centrum, "kościoła" itd... to na pewno znajdziesz
kogoś... życzę powodzenia :)
Niestety ostatnio w ogóle nie oglądam tv, bo teraz prowadzę życie
towarzyskie =D
A co sądzisz o tej scenie z Asłanem i Majką i Pawłem w barBarianie? Ja się mocno wkurzyłem na Majkę i Pawła, ale za to Asłan jak zwykle zachował klasę ;).
Bartek jest za miekki, by ogolnie byc facetem :P
Ania powinna byc z Patrykiem :)
A ja w ogóle nie chcę żeby ta Anka była w tym serialu, bo co chwilę
strzela jakieś fochy... :]
Ja jej nie cierpię. Wolę ją jako Agnieszkę Włodarczyk. Ta rola to niewypał, nie to co w "13 poserunku" czy w "Sarze".
Możliwe, ale ogólnie zabawny jest :D:D. A ta Anka jakaś dziwna rzeczywiście jest. Wolałem już jak był z tą głupią Stephanie.
A wreszcie Marysi zaczęło się dostawać, nawet Paweł stanął w obronie Stasiaka- była to jedyna sytuacja, w której Paweł się zachował rozważnie i mi zaimponował.