"Dreamworks ujawniło również, że w 2015 roku zobaczymy kinowe "Pingwiny z
Madagaskaru""
Jeszcze tylko 3 lata. :D Strasznie się cieszę. A więc to nie były tylko plotki.
Na pewno byłoby to oryginalne. Wpadłabym do niego na sushi. Kiedyś w końcu muszę tego spróbować! No... właściwie to nie muszę. Ale chcę! ;D
Lisek, to było mistrzowskie porównanie!! ;D
Normalnie rączki same się składają do oklasków ;D
Hahahaha, bo to jest MISZCZ!!
Taaa, taaa, wiem, że to błąd, ale na niego nie da się użyć POPRAWNIEJSZEGO słowa.
No chyba, że GENIUS XD
Oj tam, ja mam tyle rzeczy na które będę czekał
My Little Dashie : The Movie, spolszczenie 4 sezonu Adventure Time, Madagaskar 4, Odworld Abe Oddyse w HD.
Te trzy lata miną szybciutko
Już praktycznie nie trzy tylko dwa!!
A ja jeszcze czekam na "Sherlocka Holmesa 3", "Jak wytresować smoka 2" <i chyba 3>, "Niesamowity Spider-Man 2", no i "Madagascar 4"
Będzie filmowa wersja "My little Dashie"?!
Wohohohoho, to będzie niezłe. Ja już na opowiadaniu ryczałam, a co dopiero na ekranizacji ;>
Także czekam na kilka tytułów,chociażby:
-Trzeci sezon MLP<na Mini Mini>
-Madagaskar 4
-No,oczywiście PzM wersja kinowa!
-Potwory i spółka 2
O,holender...Przypomniałam sobie,że obiecałam przeczytać Hobbita...A Przygody Odyseusza,Dziwne losy Jane Eyre i Don Kichote nietknięte...
Ja Hobbita już czytałam. Don Kichote'a chciałam, ale mnie zniechęciła ilość stron...
Napiszę chyba "Przewodnik po PzM".
Z premier czekam w zasadzie tylko na Pingwiny i 24. Bonda. A, no i na Hobbita (pierwszą część muszę obejrzeć w końcu).
Fakt,ilość stron może z lekka odrzucać...
Przewodnik po PzM,powiadasz?Wobec tego zamawiam jeden z pierwszych egzemplarzy po wydaniu!
Ile ich jest? Z 700 na pewno?
Hehe, jak mi się uda, wrzucę na chomyka ;)
BTW, dzisiaj w szkole (zajęcia dodatkowe... mam niby-ferie) zażyłam biolożkę polisyntetycznie-katalizowaną-wieloprzebiegową glukomutogenezą xD
Aha, co do "Przewodnika" - hasłem przewodnim będzie: "Ian Fleming w 1952 roku wymyślił Jamesa Bonda. Bob Schooley w 2008 roku wymyślił Kowalskiego, Rico, Szeregowego i Skippera."
Oj tam, oj tam... W "Madagaskarze" oni są kompletnie bez charakteru, dopiero w serialu zostali naprawdę Pingwinami z Madagaskaru :)
Poza tym - na serio Bob ich wymyślił, czy ktoś inny?
Nie wiem. Można go zapytać na twitterze.
A mogę Ci pomóc w pisaniu tego przewodnika?
To pytaj. Nie mam twittera.
Jasne, to na razie nieoficjalny projekt z dużą ilością ilustracji, schematów itp.
A, spoko. :P To jakbyś chciała) pomocy przy tworzeniu tego przewodnika to jestem do dyspozycji. ^^
Nom, już siadam do Worda ;)
A mogłabyś napisać wstęp, bo ja nie cierpię pisać wstępów -,-
Heh! Ja piszę akuratnio 'historię' pingów - skąd się wzięli, jak się zmieniali itp. itd.
Nooo... nie wiem, ty coś wymyśl.
Nowa koncepcja: hasła poukładane wg liter alfabetu (np. A: Alice, Alex; B: Buck Rockgut), co ty na to?
Może być, tylko moim zdaniem główni bohaterowie powinni być na początku.
Czyli napiszę parę podziękowań, o czym jest ten przewodnik, jakie emocje kierowały nas do napisania jej. Może być? :D
Mam swoje oczekiwania co do filmu, zobaczymy jak się sprawdzą. Byle sie obyło bez zdrad i odejść bo to niepotrzebne. Ciekawe czy Doris sie w nim pojawi. Licze też, że film 'dostanie' piosenke zaśpiewaną specjalnie dla niego. Nie takie śpiewane przez postacie, tylko taką przewodnią owego filmu.