PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127222
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Błąd w tytule

ocenił(a) serial na 10

Pierwotnie serial miał sie nazywac "Król Julian z Madagaskaru" jakis glupi czlowiek musial perfidnie zmienic tutul umieszczajac w nim te glupie pingwiny. Nie zmienia to faktu ze serial jest arcysmieszny i pouczajacy dzieki wspanialej postaci w nim grajacej, czyli mnie.

Krul_Julian

ech... Ogoniasty wracaj do swojego "królestwa"!

PS. sry że nie mam nicku Skipper

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Takich użytkowników powinno się banować i wycofywać ich głosy.

użytkownik usunięty

Kurde, to nie do tego wątku... sorry

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Ale tu też odpowiem:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

ocenił(a) serial na 10
Krul_Julian

Odezwał się krÓl Julian pisany przez u zwykłe... hahahhaaha

ocenił(a) serial na 9
Krul_Julian

Moim zdaniem to właśnie pingwiny nadają tej bajce tą ,,magie".. bez nich to by nawet nie miało sensu.. jakie przygody w zoo może mieć sam król Julian ze swoją bandą ? Oczywiście jest on ważną postacią i gra równie ważną i co najważniejsze zabawną rolę, takie dopełnienie.. nadaje też bajce dużo humoru a wiadomo że tego zabraknąć nie może, no i tego jego ,,wtryniania" się w cudze sprawy, ale i tak dla mnie pingwiny są The Best i bez nich nie ma zabawy ;PP a co do tytułu "Król Julian z Madagaskaru".. hmm. wątpię żeby mi się to spodobało... wole jednak pingwiny ;))

Krul_Julian

Krulu Julianie ,wielki i wspaniały władco - SPIEPRZAJ OD PINGWINÓW I WON NA WYBIEG KRĘCIĆ DUPĄ ,WKURZAĆ MAURICE'A I PO-
NIŻAĆ MORTA!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Ja ujmę to może tak...
A więc z moich danych statystycznych wynika,iż w zoo panuje demokracja,co autentycznie i ostatecznie zaprzecza twojej i tak nieudolnej władzy...Jedyną rzeczą,nad którą możesz panować jest twój habitat,tudzież wybieg.
Wystosowuję więc uprzejmą prośbę o udanie się do niego i podporządkowywaniu sobie ludzi będących na twoim poziomie inteligencji...
Z wyrazami Szacunku
Kowalski
A Ja i tak wierzę,że trzeba wierzyć w sprawiedliwość losu i kiedyś wreszcie ci mądrzy będą rządzi :P
Hehehe to tak do hecy :D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Ka - Boom ??

ocenił(a) serial na 10
Christof20

Rico,może spróbujmy przejąć obiekt bez naruszania konwencji Genewskiej...
Przynajmniej na razie ;-)
Zalecam dyplomację,podobno działa :D

Angela1997

Kowalski ,czy wy chcecie wpoić chłopakowi ASEKUTRANCTWO??? Rico ,wasza kolej,pokażcie jak jeździ (lub pisze)prawdziwy pingwin!

ocenił(a) serial na 8
marina1318

Bleheheheheh !!!!! Ble ble ble !! KABOOM !! Hahahaha !!!

Christof20

Rico ,zaskoczę Was,dynamit to nie rozwiązanie wszystkich problemów.

Macie może na składzie czystą nitroglicerynę? (to z jedngo opka o pingwinach ;-))

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Nom czytałam to...
A ja proponuję negocjacje 3 stopnia!

Angela1997

Odtąd ,żołnierzu ,możecie spać ze mną w jednym okopie .

ocenił(a) serial na 10
marina1318

OOO Szefie,to dla mnie nie wymowna przyjemność...
Zaraz się chyba wzruszą ;-)

Angela1997

Eee...zabrakło mi tekstow Skippera,więc pora na własną twórczość ;)
Żołnierzu,przewiduję dla was karę dyscyplinarną za te słone krople - pół kilo wędzonego dymem łosoś...nie ta lista, a więc przewiduję karę w postaci nakazu wymyślenia maszyny przeciwko Bulgotowi .

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Eeee,a może być Generator grawitacji,który przy niewłaściwym użyciu może zniszczyć cały wszechświat?
Bo mam taki na składzie i kontempluję gdzie go wykorzystać.

Angela1997

Proponuję przerobić na znikator rozmiar xxs i wrzucić Krulowi Julianowi do płatków.

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Rozumiem,że mam doprowadzić do natychmiastowego zniknięcia tej ożywionej materii organicznej,tak???

Angela1997

Żołnierzu ,wyjeliście mi to z dzioba.

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Hmhm myślę,że da się to załatwić...
(Do siebie)
Raz kozie śmierć,albo wreszcie się uda,albo przeze mnie zniknie całe miasto...
Dobrze szefie,zaraz przyniosę to urządzenie ;-)

Angela1997

BUAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Szefie mam,to chyba jest to...O ile się nie mylę(Napad śmiechu)Heheheh nie no dobree...A więc teraz wystarczy porazić tym laserem chrupka,któregoż to przekażemy naszemu 'oświeconemu' Julianowi ;-)

Angela1997

Kowalski mjesteście nienormalni ,ale to dobrze ,baardzo dobrze ...;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Taa...Ale przyzna szef,pomysł genialny,prawda?

Angela1997

Tak ,lodzio miodzio ,lodzio miodzio

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Może i genialny,ale jak go wprowadzić w czyn...
Potrzebujemy kogoś na tyle zaufanego by mógł się przedostać do Juliana i mu to dać...Tylko kto?Myśl Kowalski,myśl...

Angela1997

Maurice ,Marlenka,Mort

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Stawiałem na Morta,jest na tyle nie rozważny,że możliwe jest,iż uwierzy w każdą-nawet najbardziej niedorzeczną-historię związaną z Julianem i jego stopami...

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

a moim zdaniem wszyscy są dobrzi i mogą być poruszający nawet Mort.

ocenił(a) serial na 10
lisek696

Przepraszam,ale naruszasz wymianę zdań pomiędzy mną a Skipperem.
(To taka "zabawa"...)

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

bo jestem szeregowy

lisek696

Szeregowy - to ,że macie rację ,nie zmienia faktu ,że przeszkodziłeś nam myśleć!

ocenił(a) serial na 8
marina1318

tak jest ser myślcie dalej.

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Dziękuje Szefie!Czasem Szeregowy jest trochę,eee...rozpraszający.Tak,to dobre słowo.

Angela1997

Istotnie dobre. A więc bierzemy Morta. Sugestie co do sposobu nakłonienia go prosz!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Powiemy mu,że jak nam pomoże to my mu pomożemy 'tyknąć' Juliana w stopę.Tak zwana wymiana,przysługa za przysługę.
Po za tym upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu i oprócz pozbycia się Juliana,jeszcze(w razie jakiś komplikacji,które są wątpliwe,aczkolwiek możliwe)będziemy mogli go podenerwować,wdrażając tym samym "Operacją:Jaja z Juliana",która od jakiegoś czasu zalega na moim biurku i nie mam pojęcia co z nią zrobić...

Angela1997

Kowalski,jesteście genialnym szaleńcem! I wreszcie wymyśliliście coś ,co nie doprowadzi do zagłady świata!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Dziękuję Szefie...Ale tak szczerze to chyba wszyscy wiedzieliśmy,że kiedyś nastanie taki dzień,że mi się to uda.O tak!Ale ze mnie bestia!

Angela1997

Eee ,Kowalski ,cofam poprzednie...

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Sądzę,że kontynuowanie tej wymiany zdań jest bezcelowe...Czy otrzymam zezwolenie,na udanie się do pracowni,gdzie będę poszukiwać nowego,lepszego świata?(czyt.gdzie zbuduję kolejny wynalazek,który będzie zagrażał światu i omal nas wszystkich nie wysadzi w powietrze...Tak z grubsza)

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

KA BOOM !
(sorka że się wtrącam do rozmowy ale nie mogłam się powstrzymać ;D)

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

CO?!Aaa to ty Rico...Znów się zamyśliłem,coś mi się to ostatnio za często zdarza.To penie przez to jonizowanie-wsteczno-przestrzenne...(w myślach,albo przez Doris...)
(Ps.Nie szkodzi,wcale sie nie wtrącasz jak ktoś rozsądnie pisze to nie ma problemu ;D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Hue Hue..
Spoko.
blauch bleuch ;- D
(no to się cieszę :P rozsądnie ? od kiedy Ka boom czy inne teksty związane z Rico mają coś z sobie z rozsądku xd? - dobra już nie piszę w tych nawiasach - to tak dla wyjaśnienia ^^ )

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Ehhh,tu nikt nie rozumie geniuszy...Idę do laboratorium,ratować świat(w domyśle:rozmawiać sam ze sobą ;P)

Angela1997

Kowalski ,mogę dać wam pół godziny na wybiegnięcie z laboratorium i wrzeszczenie ,że wasz wynalazek zaraz unicestwi cały świat. Niezależnie od tego ,co będziecie robili.

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Tak jest Szefie...A nie sądzi Szef,że półgodziny to trochę za dużo???Z resztą sam nie wiem.Idę do laboratorium...

Angela1997

(do Rico i Szeregowego) Ma rację . Daję kwadrans. (do Kowalskiego) Weźcie i zróbcie w końcu tę machinę ,która wyśle pewnego lemura do Gwamateli!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Uuuu katalizator przestrzenny powiadacie.Hhmhm,odpowiada mi ta koncepcja.Zaraz wracam.