Pierwotnie serial miał sie nazywac "Król Julian z Madagaskaru" jakis glupi czlowiek musial perfidnie zmienic tutul umieszczajac w nim te glupie pingwiny. Nie zmienia to faktu ze serial jest arcysmieszny i pouczajacy dzieki wspanialej postaci w nim grajacej, czyli mnie.
Czemu?
Za co?!
Hmhmh,przecież miał wyrzuty sumienia...
Był wtedy przesłodki,a potem wszystko naprawił.
Nie jesteś geniuszem,więc nie zrozumiesz :P
Przestałabym wtedy oglądać...
Z resztą,każdy ma swoje zdanie.
Według mnie Kowalski jest najbardziej wrażliwy z całego oddziału.
Ty możesz uważać inaczej,ale nie wiem jakie masz argumenty,by tak sądzić.
Hmhm,do kwasu?!
Co to za odcinek,bo nie kojarzę?
Mi się śmiać chciało,jak Król Szczurów zgniótł Kowalskiego i ten zaczął gadać od rzeczy!
Hehehe : )
Uuuu super....
Faktycznie świetny argument,na to,że Kowalski jest,tu cytuję 'bezdusznym potworem'.
POWIEDZ ŻESZ W KOŃCU, DLACZEGO GO TAK NAPRAWDĘ NIE LUBISZ, BO NIE ŹDZIERŻĘ!!! Wytłumacz! Obrażasz go bezpodstawnie!
No cóż.
Niektóre osoby,zmieniają swe nastawienie do bohatera,po jednym głupim odcinku...
Naprawdę są wielkimi fanami :O
(Sorki za sarkazmy,ale nie mogłam się powstrzymać ;P)
To jest głupie. No a co, Kowalski nie może spełniać swoich marzeń? Masz rację, tacy to normalnie fani, że pożal się boże...
Hehehe,weź...
Przecież potem chciał mu oddać tą głupią płytkę.
Prawie się tam popłakał i sam wyzywał.
Jak można go znienawidzić za coś takiego. Przecież każdy z nas popełnia błędy...
To autentyczny przypadek niezrozumienia intencji bohatera ; /
Możliwe, i to tylko MOŻLIWE, że bym go znienawidził (no dobra, szansa na to byłaby równa 1%), gdyby nie oddał, ale skoro oddał... Zrozumiał, że Mort płakał za "przyjacielem" i zrozumiał, że nie może ot tak sobie zostawić tej "płytki". I to mi się właśnie podoba. Twórcy pokazali, że zwierzęta też potrafią myśleć i żałują popełnionych błędów, i próbują się jakoś odpłacić. Bo tak robią. (kolejny przykład tekstu, który uważam, za bezsensowny. Czyżbym zaczynał się robić bezmyślny? XD)
Angela, kolejny raz mówisz prawdę. Nic dodać, nic ująć.
Hehe,chyba jestem, zbyt prawdomówna ;P
Spoko,rozumiem o co ci chodzi.
I ten tekst:"Jestem samolubnym,kradnącym dzieciom zabawki potworem!'
Po prostu szok-jaka szczerość ;D
No właśnie! Poza tym, to serial (niby) dla dzieci. Mają się uczyć pozytywnym wzorców, a ten odcinek uczy, że nie można dochodzić do celu po trupach ;P
Nom...
W "Ptak zamknięty-ptak szalony" też powiedział coś podobnego.
To szło jakoś tak.
"Kowalski,przecież jesteś nieokazującym uczuć naukowcem.Niepotrzebne ci INVEXPO,by zachować poczytalność".
I co?Guzik prawda....i tak zgłupiał :P
No widzisz...
Oceniasz go na podstawie jednego odcinka.
A było wiele innych,gdzie zupełnie inaczej,go przedstawiono.
Przecież w "Maurice idzie spać"jako jedyny z pingwinów(a nawet lemurów) płakał po rzekomej śmierci Maurice.