Wybieszcie jedną z tych postaci i napiszcie co lubicie w niej. Tej, której nie wybraliście,to napiszcie co Was irytuje w niej. ;)
A nie 'wybeRZcie'? xD
Doris - jedyna znośna postać żeńska w tym serialu xd Siostra B, chwilowo dziewczyna Kowalszczaka xD
Nie znoszę Marleny, bo jest gupia, ma gupi głos i gupio wygląda i gupio ją parują xD
Hehe, a nie czasem pisze się "głupia"? xD
Ja do Marlenki nic nie mam, tylko do tej pier*olnientej Doris -.-
"Dorcia"? O.o No bo tak! Diaspro mówiła, że nie ma nic do Doris, a jak z nią pisałam, to tak ją zwyzywała, że maskara... Czyli nie jestem sama^^ Nie chce mi się pisać dlaczego jej nienawidze. Diaspro za mnie to zrobi xD
A co wy tak nie lubicie Marlenusi? xD
Takie se kucza zdrobnienie xd
Bo ma ten swój mongolski głos i jest głupia jak cegła zatopiona w oceanie xD
Jak cegła zatopiona w... Hahahahahahahaha! Oj, dostaje głupawki xD
Marlencia (xD) ma fajny głos, a Doris ma wkurzający! Chyba że... Chyba że...! Ha, wiem! Zazdrościsz jej fajnego głosu! xD
Widać? xd
Mongolski :P A Doris słuchałem tylko w oryginale. Taaa, w sumie ma głos bardziej brzmiący jak chłop, a nie dziewczyna xd Kto może zazdrościć takiego głosu? Masochista? xD
Doris ma piździelkowaty głos xD No, ale podbno Marlencie i Doris dobrze sie dabbinguje :P
Zagraniczna Marlencia ma głos taki dziwny.
Coś ty za temat założył o jakiś... zgonie O.o *odsuwam się trochę od monitora*. Boje sie Ciebie.
ch*jowy, nie oszukujmy się
Jeszcze nie poznałaś się na mnie? xD Przemoc jest piękna xD
Czy ty jesteś taki sam dziwny jak Diaspro?! Ona tez tak mowila! O.o Hehe, ja uwielbiam stosobać przemoc wobec zwierząt xD
Nie. Ja jestem dziwniejszy. Powiedzmy, że tak porównywalnie z ywo xD Ja wolę nieuzasadnioną przemoc w formie karykaturalnie brutalnej.
Nie. Diaspro jest dziwniejsza. Nie pisałeś z nią pewnie! Ona poda Ci tysiąc dziwnych zgonów! Popisz sobie z nią o zgonach.
Powiedział bym ci o efektach rozmów między mną, a ywo, ale obiecałem, że tego nie zrobię xD
To, że zna się 1000 sposób na rozwalenie kogoś, to jeszcze nie jest wyznacznikiem bycia dziwnym :P
Nie słuchaj jej! Ja wcale nie podałam 1000 zgonów! No, może ich troche było, ale to było dawno i nie prawda! : P
Dobrze wiedzieć xD Myślę, że z ywo dałoby się wykoncypować i więcej, gdyby trzeba było xd
Widać,że uwielbiasz przepmoc xD Widać to po pisaniu bloga i jeszcze po takim temacie o jakimś zgonie... Heh, nie jestem jedyna! Też jestem trochę.. taka teges xD
Ja jak się przestrasze na horrorze, to się śmieje! Nadia ma rację chyba, że jestem gorsza od Ciebie (Bez obrazy) ; )
Heh, nie mówiłam?! Ha! Ty, ale powiedz mi, bo nie kumam. Jak tyś to zrobiła, że zabiłaś wróbla? O.o
Nie oglądasz horrorów!? To co ty oglądasz? xD
Ja się najczęściej śmieje z horrorów na Pulsie. Jakaś kurde "Piranioconda" O.o A wypatrzyłam na necie, że będzie "Sharknado" xD
Jakieś fajne filmy xD Nie lubię horrorów xd Bez urazy dla nikogo, ale dla mnie bać się dla przyjemności, podchodzi pod masochizm xD
To na pulsie to raczej komedyjki są :3 W sam raz na bękę z kumplami xD
To się zabij. Jednego człowieka mniej na świecie. -.-
A tak na poważnie to zwierzęta też dokonują mordów i czasami w sposób bardzo okrutny.
Kiedyś świat był piękny.
Ale ludzie, w odróżnieniu od zwierząt, doprowadzili do wyginięcia wielu zwierząt.
Do tego zanieczyszczają rzeki, a lasy zamieniają w wysypiska śmieci.
Uznasz mnie za tępego dresiarza-ekologa.
Ale prawda jest taka, jaka jest.
A słyszałeś o tym, że samce lwa zabijają nie swoje młode? Ot, tak po prostu. To bardzo okrutne zachowanie, nie sądzisz?
Może i przez ludzi wyginęło kilka gatunków. A nie wiedziałeś, że teraz ludzie starają się je wskrzesić? Prace nad tym już trwają.
Niektórzy zanieczyszczają rzeki, a inni sadzą drzewa.
Nie, skarbie. Nie uznaję Cię za dresiarza-ekologa. Uznaję Cię za chłopczyka w moim wieku lub niewiele starszego, który chce udawać w internecie kogoś, kim w rzeczywistości nie jest.
Ludzie są jacy są. Kradną, mordują i nie wiadomo jakie tam jeszcze rzeczy robią. Ale i tak zawsze będą stać wyżej niż zwierzęta, bo posiadamy coś czego one nie mają:inteligencję. Więc możemy je i zjadać i zabijać i robić z nich piękne futerka. ;>
A ludzi, którzy stawiają dobro zwierząt nad ludzkie są po prostu idiotami, skarbie.
No to na co czekasz? Krówki już na Ciebie czekają. Na pewno świetnie się dogadacie. Życzę szczęścia.
Normalnie jak w 5 odcinku 13 posterunku, jak przyprowadzono osła zamiast psa na posterunek...