PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127570
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Doris czy Marlenka?

ocenił(a) serial na 10

Wybieszcie jedną z tych postaci i napiszcie co lubicie w niej. Tej, której nie wybraliście,to napiszcie co Was irytuje w niej. ;)

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Dobry stek z krówki nie jest zły :D

ocenił(a) serial na 7
dawidking2

Czyli rozumiem, nie jadasz mięsa? :>

n00bers

Okazjonalnie.

ocenił(a) serial na 7
dawidking2

Okazjonalnie jadasz? xd

n00bers

No.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

MORDUJESZ BIEDNE KRÓWKI!! :<

Merkura

I nagła przemiana.

ocenił(a) serial na 10
naala

Dooooriiiiiis.

naala

Kitka.

ocenił(a) serial na 8
naala

Dorissssss :3

użytkownik usunięty
naala

Marlenka.

ocenił(a) serial na 10

No :3

ocenił(a) serial na 8
naala

Doris jeszcze jakoś zniosę, gdyby jeszcze zmieniła kilka(21)drobnych rzeczy byłaby idealna. Marlenki nienawidzę i jedyne co by mnie ucieszyło to jej zgon.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

A jaki ten zgon? :3
Oblanie ją naftą i podpalenie? xD

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Jest mi to całkowicie obojętne, ale skutek ma być taki, żeby była rozerwana na tyle kawałków, że już nikt by jej nie zdążył uratować.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Aha :)
Podpalić ją, oblać wodą i poprzecinać ją piłą motorową jak Rico :) Nie no, zaczynam się zachowywać jak Diaspro xD

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Nie no, wszystko spoko, ale czemu mamy ją oblać wodą? ;O

użytkownik usunięty
Merkura

Strzelić do niej kilka razy, pociachać ją piłą i spalić. Ujdzie? xD

ocenił(a) serial na 8

Nie. Za mało brutalne. :<

użytkownik usunięty
Merkura

Torturować ją, powiesić, pociachać piłą, spalić i na samym końcu wysadzić. Właścieiwe to nie wiem po co wysadzić... :/

ocenił(a) serial na 8

Dodałabym coś jeszcze, ale jestem kulturalna i nie napiszę tego publicznie. ;O

użytkownik usunięty
Merkura

Heh, spoko ; )
Ja bym jeszcze coś dodała przed tymi torturami, ale tego raczej nie napisze. xD Przesadziłabym. : D

ocenił(a) serial na 8

Napisz, jestem ciekawa. Jak nie chcesz tak to możesz w prywatnej wiadomości. xD

użytkownik usunięty
Merkura

Wiesz, uznałbyś, że jestem porąbana na maxa i byś już w ogóle ze mną nie pisała : P Mogłabym Ci napisać wiadomością, ale... może lepiej nie będe tego pisać.

ocenił(a) serial na 8

Napisz. Lubię zboczone i dziwne rzeczy. xD

użytkownik usunięty
Merkura

Heh : D No nie wiem... Wstydze się! xD
Dobra, to zrubmy tak, że... Ja Ci napiszę wiadomością co mam na myśli, a ty co chciałaś dodać, ale nie napiszesz tego publicznie. Ok?

ocenił(a) serial na 8

Dobra, umowa stoi. ^^

użytkownik usunięty
Merkura

No to zabieraj się do pisania, bo za chwilę idę sobie poćwiczyć : D Już Ci napisze.

ocenił(a) serial na 8

Mam napisać pierwsza? ^^

użytkownik usunięty
Merkura

Ja już napisałam.. Teraz ty!

ocenił(a) serial na 8

Jakoś tak nie doszło.

Merkura

E tam, napisz.
Nie przestraszymy się.
A poza tym, jestem wytrzymała.

ocenił(a) serial na 8
Andromeda_Galaxy

Nie, tu nie chodzi o nic obrzydliwego ani strasznego, to jest po prostu niemoralne. :>

Merkura

I tak możesz napisać.
Po jakimś czasie zniknie w tłumie, a ja bardzo chcę wiedzieć.

ocenił(a) serial na 10

Haha :D Słabiutko. Tylko na tyle cie stać? xD

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Otworzyć brzuch tępym nożem kuchennym, uciąć powieki i polać oczęta morską wodą, uciąć to & owo, powywlekać trzewia, polać prawą łapę czymś łatwopalnym [smoła, benzyna, jeden pies], niech pozostałe kończyny powiszą sobie na ścięgnach. W tym miejscu podpalamy łatwopalną kończynę i czekamy, aż dziadyga pięknie się zjara, drąc się resztkami sił i bryzgając na wszystkie strony posoką. Ewentualnie w czasie tzw. operacji, możemy nakłuć jedno oko na igłę.

ocenił(a) serial na 7
n00bers

starczy? xd

ocenił(a) serial na 10
n00bers

I to ma być straszne? -.- Mnie to nawet nie brzydzi... Na tyle Cię stać? O.o

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Kurde, ale mu pojechałaś. xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

To już moje smarki bywają straszniejsze, niż to! xD
Ciebie to w ogóle obrzydziło, Merkuro? Nuda!
n00bers, postaraj się bardziej!!! Dawaj!

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Niee, w ogóle. Co ja co, ale myślałam, że on wymyśli coś fajnego. Rozczarowanie. :/

ocenił(a) serial na 7
Merkura

To bądź kreatywna :P

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Żebym się nie pobeczał xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Nie płacz! xd

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

Powstrzymałem napływające do mych ocząt łzy... Ale łzy przez wiatr i piach podczas koszenia xd

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Nie, nie miało być straszne. Miało być nieprzyjemne dla osoby, której odcina się fragmenty ciała, bla, bla, bla. Kuźwa, mógłbym napisać o tym i całe cholerne opowiadanie z dialogami i szczegółami, o tym, co zrobić z wątrobą, czy okie, wyjętym plastikowym widelcem z oczodołu. Ale to nie o to chodzi.
Z całym szacunkiem, ale lepiej nie odzywaj się, z tymi swoimi pomysłami na wtórne mordowanie zwłok :) Bo tu chodzi o poje*aną radochę, tego, co sprawia ból, a nie o obrzydzenie, czy [pfffff] o to, czy coś jest straszne. Po kiego robić coś, co jest straszne? Wolę radosną przemoc, nie mającą celu.
Dla przykładu - co sprawi ci większy ból, mój sposób, czy wasze, polegające na defragmentacji zwłok? :) Moim subiektywnym zdaniem, wariant numer jeden.
Gdzie pisałem, że ma brzydzić, że ma straszyć? Ma sprawiać ból ofierze. I tutaj to było moim jedynym celem.
Żeby coś było straszne, potrzeba zbudowania klimatu, atmosfery, a na to potrzeba miejsca i czasu. Żeby wzbudzić względne obrzydzenie, potrzeba dokładnych opisów, zdolnych przekazać myśli autora.

ocenił(a) serial na 8
Neli125

A to ty daj coś ciekawego, bo jestem zaintrygowany? :3 Ale nie coś, co jest straszne, czy obrzydliwe, gdyż sztuką jest napisanie tego, przez co cierpieć będzie persona, która jest właśnie katowana, odcinają jej poszczególne części ciała e.t.c :3
Tylko nie wypisuj się, że mam napisać do Diaspro, czy też o defragmentacji zwłok, ponieważ jest to zbyt proste. Jest to może "fantastyczne", ciekawe na swój sposób, jednakowoż pokaż swój kunszt i kreatywność, pisząc właśnie plan (?) działania, jak męczyć ofiarę, aby sprawiać jej ogromny ból psychiczny, jak i, co jest oczywiste, fizyczny.
Obrzydzenie, naturalnie, jeżeli mówimy o obrzydzeniu poprzez tekst, nie film, czy obraz, można wywołać poprzez dokładne opisy, myśli autora. Poza tym, dlaczego z parą sadystycznych pomysłów ma koniecznie iść obrzydzenie czy też strach? Gdyż tak średnio to rozumiem. Strach "troszkę" trudno wywołać, pisząc tak, jak pisał Max. Sadyzm ogólnie jest do zobaczenia/poczucia, a gdy się czyta, lepsze jest pięknie opisane katowanie. Przez czytanie tekstu, strach, naturalnie, można wywołać, oczywiście jest to indywidualne odczucie (niektórzy bywają bardziej strachliwi, inni mniej), aczkolwiek sądzę, że Maxowi nie o to chodziło, pomijając interpretację jego wypowiedzi - biorąc pod uwagę zwyczajnie fakt, iż on wielbi psychopatów i nieuzasadniony ból, krew czy cierpienie. Wracając - obrzydzenie. Tutaj wszystko "oddano" w ręce możliwości autora i jego opisów. I tylko o to tu chodzi.
Kur*e, rozpisałem się xD

użytkownik usunięty
Baantey

Wow, czy ty się tak zawsze rozpisujesz? : D

Heh, ciekawe co na to Nadia : P

ocenił(a) serial na 8

Em… przeważnie? ^^
Ciekawe, ciekawe xP

użytkownik usunięty
Baantey

Coś mi się zdaje, że ją wryje w glebe xD