Czy "dowództwo" (wzmianka np. w odcinku "Czerwony wiewiór" i na tym będę się tu opierać)
rzeczywiście istnieje? Bo jeśliby istniało, to oznaczałoby, że gdzieś na świecie jest więcej
grup pingwinów-komandosów. Jak uważacie? Była to tylko przykrywka, by pozbyć się Bucka,
czy tylko wykorzystany fakt?
A mnie tak jakieś robaki pogryzły,że siedziałam cały dzień,drapałam się i płakałam,hehehe.Stare Czasy :D
Hehe :D To ja raz usiadła na pniu gdzie czerwone mrówki zrobiły sobie mrowisko.. Pfuu!
Ooo.. pamiętam jak pojechałam do Stupki :D Taka miejscowość.. i tam w hotelu w którym byłam były takie fajnie stupkowe dywaniki Xd
Chyba celowe : P
Ale bardzo fajnie było, i pamiętam (to było dawno jak miałam około 7 lat) to chciałam ten dywanik buchnąć :D
Haha ; D Uwielbiam latać ! uwielbiam się topić : P
Ale to jego zamiłowanie do stup Juliana mnie przeraża ^^
No i to muszę tyknąć stopę...Masakra!A widziałaś to jak pingwiny ogłupiały(odmóżdżyły się jak to nazwał Kowalski) i tykały Julianowi stopę.Hahahaha(niekontrolowany wybuch śmiechu) ;D
Aaaaaaaaaa!
No pamiętam, pamiętam :D Mort jest dobry, bo nie czuje bólu i mu to wszystko jedno ^ ^
No tak
I tekst Kowalskiego:Miałem wgląd w umysł Rico.Brrr,to straszne miejsce.A Rico,taka zdziwiona mina typu:O co kaman???Hehe :D
Haha ; P
No to było dobre ; D
A mi by prawie zupa wykipiała, bo tak się zajęłam pisaniem z Tb ^ ^
Aaa no tak,bo ją wstawiłaś.Ja robiłam chyba 3 podejścia,aby zrobić ten chleb,ale w końcu się udało ;P
^ ^ Teraz mi się przypomniało jakie moja babcia robi przepyszne pączki ! OOO mniam !
Pączki,o niewierna czemu mi o tym powiedziałaś...
Ja chcę słodkieeeee :D
Ja chcę Pączka!Angie chce pączka!Daj mi pączka!
Hehehe :D
Haha ^ ^ Nie tu nic słodkiego w tym domu !! AAAAA! chyba zwariuję ! OCH! już wariuje.. bo.. uje sie nie kreskuje hahaahahha
CCUUUUKIER!
O a tam jedzie straż.Najadłem się cukru i nic mi nie jest,hehehe
Szeregowy też jest uzależniony od cukru,tak jak i Kowalski :D
HAHA :d Wszyscy jesteśmy maniakami słodkiego ! Aż chyba pójdę do sklepu, bo już nie wyrabiam nerwowo D:
Głodzą cię ! : OO
O nie! Ooo.. jak myślę o czymś słodkim to.. chce.. mi się.. KA BOOM !
Jest jeszcze placek,ale w nim nie ma czekolady!!!!Ale może mama coś od babci przyniesie :D
Ja też bym sobie coś rozkabumowała ;D
O matko ja też! i to bardziej niż dotychczas ! A teraz ja nawet nie wiem czy jakiś sklep jest otwarty ! aaaaaa
Niech to!!!Na CW,to jest chore...Powiedziałam CW?AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
;D
Z braku cukru :D
A co do rysunku Kowalskiego, to chcesz jakąś scenę z serialu czy mam wymyślić ^ ^ ?
Tą barbie?Julkę?Hehehehe :D
Ja nie umiem rysować lemurów,ale będę musiała,bo będą 2 nowe :P
Yyyyyy powiedziałam za dużoooo!!!!O nie!!!!
Haha ! To już wszystko jasne :D
Uuu! Się będzie działo.. spokojnie, nie wygadam ; P
Nom... i fajnie ^ ^
A ja i tak prędzej czy później bym się wygadała :D Jeszcze nie dobrze nie znasz :P
Ja tam chyba wcale ^ ^ Nie mam nic do ukrycia... może że tą spleśniałą kanapkę w moim plecaku : D
Hahaha ja jestem tak szczera,że szok, :D
Mówię nawet to czego nie powinnam ;>
Hehe ^ ^ Mam podobnie : P Czasem mi to nawet wypominają, ale ja nie potrafię kłamać... a szczególnie w żywe oczy.. BRZYDZĘ SIĘ TYM
No ale lepiej być do bólu szczerym niż kłamać...
Nom,ja tam nie lubię też fałszywości.
Gdy ktoś tobie mówi co innego,a do innych za plecami gada totalne bzdury :-/
To jest okropne. Ja w ogóle nie rozumiem jak można być takim człowiekiem.. Ech.. no ale niestety takich ludzi nie może zabraknąć.. szkoda tylko że przewyższają liczbę tych, którzy są albo starają się być dla innych mili i życzliwi..
No a ja teraz idę sobie zjeść śniadanie bo od rana nic nie jadłam ^^
Hahaha właśnie.Coś ci opowiem.
Przychodzę dzisiaj do szkoły i co robią moje "kochane" dziewczynki???Rzucają się na mnie tak,jakby chciały mnie udusić.A jeszcze niedawno...Szkoda słów ;-/
Chłopacy nie byli tacy wylewni,ale też coś tam powspominali :D
No to się cieszę że cię miło powitano ; )
A ja myślałam że dzisiaj nie wytrzymam.. wyszłam sobie na dwór ze znajomymi. I taki kolega, jak za złość musiał wyprowadzić psa i jeszcze wziął dla niego przysmaki ! Od razu mnie zemdliło... FUU!
I dostałam jako jedyna 5 z Fizy,za te zasady.Ale się cieszę!!! :D
Musisz mi pomóc wybrać wiersz,bo obiecałam pani od Polaka,że na środę przyniosę,dobra??
Ja wchodzę do szkoły,patrzę a tam kartka wisi i wypisani najlepsi uczniowie w gimnazjum.Patrzę,patrzę i co widzę?!Swoje nazwisko!!!Jako 3 w gimnazjach,a jako 1 w klasach drugich.Aż mnie zatkało!!Szok!Ale ja nie lubię takiej sławy...Teraz będę jeszcze większym kujonem,niżeli byłam ;P Ale co tam...Bycie Kowalskim zobowiązuje :D