PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127570
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Dowództwo

ocenił(a) serial na 10

Czy "dowództwo" (wzmianka np. w odcinku "Czerwony wiewiór" i na tym będę się tu opierać)
rzeczywiście istnieje? Bo jeśliby istniało, to oznaczałoby, że gdzieś na świecie jest więcej
grup pingwinów-komandosów. Jak uważacie? Była to tylko przykrywka, by pozbyć się Bucka,
czy tylko wykorzystany fakt?

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Nom... dlatego już sobie obiecałam że nigdy się nie będę o nic zakładać ^ ^ Ale teraz nawet mi już przeszło :P Na szczęście moje koty nie jedzą takich przysmaków ;] Ostatnio mama kupiła im coś typu przysmaków, takie w kształcie rybek ^ ^ Słodkie :P Ale obiecałam sobie że nie spróbuję, nawet gdyby mnie bardzo kusiło Xd

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hahaha lepiej faktycznie nie jedź,bo ci zaszkodzi.Choć wiem,że to taaaakie kuszące :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Ooo! nawet mi nie mów Xd
Kiedyś zjadłam przysmak dla myszy ^ ^ biszkopcik mleczny.. PYCHA BYŁ :d

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

A ja kiedyś zjadałam taką czekoladę dla psów i naprawdę była dobraaa!!! :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Hehe :D U nas w zoologicznym takie są : ] I nawet torciki dla psów ^ ^ przesłodkie ! :P

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hahaha jakie my mamy pomysły :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Heh ^ ^ Nie wiem jak ty ale ja wyprawię moim kotą super urodzinki : D

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hahaha :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Teraz będę z bratem oglądać pingwiny więc przez chwilę nie będę odpisywać ^ ^

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Spoko.Może wreszcie dodam ta notkę :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

No.. skończyłam bo brat idzie za chwilę spać a ja muszę pokombinować z tymi napisami ^ ^ A jak wszystko dobrze pójdzie to.. będzie dobrze ; P

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hhahahaha :D
A widzisz ja znowu zasnęłam,ale jak mam siedzieć i czekać do x godziny,to po prostu czasami nie wytrzymuję i zasypiam :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

hehe :D
To ja nawet mogę zasnąć na siedząco ^ ^
A z tymi napisami to nie wiem co będzie bo już takich nerwów dostaje, że chyba oszaleje !
ACH.. !

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Współczuję...
To ja myślałam,że się dzisiaj wścieknę,jak się okazało,że tą notkę,którą miałam już prawie skończoną na blogu,mi skasowało.Musiałam pisać jeszcze raz...Toć to szok! :-/

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Uuu.. jak prowadziłam bloga na onecie to miałam to samo ! Piszę i piszę a nagle mi coś wyskakuję.. no to cofam do poprzedniej strony a tam nie ma nic! Cała godzina pracy poszła na marne : / Na moim koncie na yt jest już filmik, ale napisy albo za bardzo przyspieszają albo spowalniają... Nawet próbowałam z 3 różnymi filmami! I tak nic..
JESTEM TAKA WŚCIEKŁA ! ; ///// ;<

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Biedna :((
Tak się napracowałaś a tu klops.Jak na złość. ;(

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Nom... ; //
Ale będę jeszcze kombinować.. tylko nie dzisiaj bo już dość się nawściekałam tego dnia.

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Dzisiaj czas się odprężyć i zrelaksować ;D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Haha ^ ^ Tylko tak trochę mi głupio, bo jeśli to serio nie wypali.. a ja wam tyle naobiecywałam.. więc zostało mi chyba tylko was przeprosić..

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Przecież to nie twoja wina.To się nazywa złośliwość rzeczy martwych.Jeżeli zrobisz wszystko co będziesz mogła to nie będzie wcale twoja wina.Nie martw się tym :D
Najważniejsze to mieć dobre intencje i robić coś ze szczerości :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Och! Od razu podniosłaś mnie na duchu ^ ^ Jeszcze wszystko się okaże jutro : P

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

To się cieszę.Człowiekowi nie zawsze wszystko wychodzi,ale najważniejsze są chęci i to,że starasz się robić coś dla innych :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

O jejku ^ ^
Ech.. aż nie wiem co napisać :P
Skończyły mi się tematy Xd
A jak tam u psiaka ^ ^ ?

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Misiaczek?
Kuleję troszkę na łapkę(nie jest za bardzo ruchliwy i jak za dużo pobiega to potem tak ma),ale tak to w porządku.Pewnie gdzieś tam śpi, koło pieca :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Hehe ^ ^
A moje koty to jeszcze szaleją ; D One tak mają że w dzień śpią a pod wieczór dopiero ożywają i zaczynają rozrabiać ^ ^ A dzisiaj w szczególności były pobudzone, no ale nie dziwie im się ^ ^
A mi zaginą Kowalski ! Gdzieś go wcięło, bo od godziny go nie widzę..

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Uuuu poszedł się dokształcać.Mówię ci!Siedzi pewnie nad jakimiś planami i przewiduje kiedy będzie następne zaćmienie słońca :P
Ps.Żarty,żartami,ale mam nadzieję,że nic mu nie jest ;-/

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Hehe.. zgadzam się.. pewnie siedzi w swoim laboratorium (kosz na pranie) Ale serio... pójdę go poszukać.. mam nadzieje że nie wyszedł gdzieś na dwór bo będzie źle.. to że jest po szczepieniu to jeszcze taka zimnica... Bryy! Wolę o tym nie myśleć, a zająć się szukaniem.

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Idź,idź.Szkoda takiego wielkiego geniuszu :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Mam go Xd Wiesz że był cały czas w moim pokoju ;d Tylko był wtulony w koc i spał, a znalazłam go po jego chrapaniu ;)) Jedyny taki spokojny, bo cała reszta to tak się tłucze.. a w nocy nie da się spać, bo od razu masz je gdzieś na głowie.. no ale jak im wygodnie :D

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hahaha,mój geniuszek kochany... :***
Ale musisz mieć tam zabawnie...Już to widzę :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Zabawnie to mało powiedziane :D Dają nieźle w kość ale tez potrafią tak rozbroić swoją słodkością że nie można się na nich długo gniewać ^ ^ Ale dzisiaj co zobaczyłam zwaliło mnie z nóg. wiesz gdzie był dzisiaj rano Rico? NA ŻYRANDOLE !
CZY TY TO ROZUMIESZ?! I wcale się nie zdziwię jak mi nie uwierzysz, bo ja sama na początku nie wierzyłam, ale moje koty chodzą po firankach..

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Jaj,to są naprawdę PzM.Łamią prawa grawitacji.To pewnie jakiś nowy projekt Kowalskiego,a Rico go sprawdzał...Ciesz się,że nie poraził go prądem,jak w serialu :P

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Haha :D I tak by pewnie nie zrobiło to na nim różnicy.. Rico dzisiaj jak się rozbiegł i jak chciał wbiec na schody to się uderzył i spadł! Ale nic mu się na szczęście nie stało, a najlepsze że potem jeszcze sobie poszedł jakby nic się nie stało ^ ^ wiesz że moja mama zastanawiała się czy by mu nie zrobić badań Xd

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Chroni go pole błogosławionej niewiedzy tak jak Morta...
:D
Na którą musisz jutro wstać?

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Haha :D
Ogólnie to mam być na 8.15 ale wstaję tak o 7 ^ ^

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

No to musimy iść spać,niestety.
Ps:Zawsze ja muszę nas zapędzać do łóżka.Zawsze jestem ta zła :P

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Dobry i zła glina :D
Mi się jakoś nigdy nie chce chodzić wcześnie spać. Zawsze jak idę to po 1 ^ ^ Nawet jak mam wstać o 7 :P No cóż że potem jestem niewyspana..

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Heheh ja mam tak,że nawet jak pójdę spać 24,to mogę wstać około 6 i mi to nie robi problemu :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

To masz fajnie : P
Ja o której bym nie poszła spać to i tak jestem rano niewyspana i nigdy nie chce mi się wstawać ; D

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Heheh czasami tak bywa :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Czasami ! Dla mnie to jest monotonia.. ech.. no cóż.. lenistwo mam wrodzone :P

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hehe to nie jest lenistwo,tylko niechęć do wstawania.Moja mama też tak ma :O

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Dla mnie lenistwo :D
No ale.. jak kto woli ; P
A jutro tylko 5 lekcji ^ ^

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Fajnie masz :D
Ja n 8:00(Wdż) do 15:10
Ale trzy ostatnie lekcje są spoko
Anglika nie ma :P
A potem zajęcia artystyczne,gramy różne role,a ja to kocham :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Oooo... jak fajnie ; )
Ja jutro zamiast matmy mam chemie więc jestem tak happy że aż skaczę z radości ;D

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

O ja bym chciała.
Ja z matmy mam pracę klasową z Układów Równań,kojarzysz?

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Uuu.. Równania.. i hate it !
Dostałam ostatnio z tego 3 :D I ze sprawdzianu i z kartkówki.. ^ ^

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Ciekawe co ja dostanę.
Ps.Na połowie działu mnie nie było,więc idę na "niekontrolowany spontan",może coś z tego wyjdzie :D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Hehe :D Ja akurat jak braliśmy o równaniach byłam chora ;P Ale na szczęście nic mnie ciekawego nie ominęło.. ale coraz bardziej ta matka mnie męczy.. ech.. a najgorsze jest to że mam tylko raz w tygodniu chemie ! aaa

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Ja mam 2..Ale tylko raz Biologię,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!