Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 128163
8,2 15 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kogo byście ubili?

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem czy taki temat już się pojawił czy nie. (Z góry sory, jestem leniwy.)
Chodzi o to, że gdybyście mogli jakąś postać ukatrupić, to kogo i w jaki sposób?
Np. Marlenę zaciukałbym hiszpańską gitarą!!!

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Co wy z nią macie?... Marlenka jest świetna!
Hmm...
DD- wrzuciłabym go do ogromnej maszynki do mielenia mięsa!
KM- przerobiłabym na rosół!
Kitka- wrzuciłabym do pieca!

ocenił(a) serial na 7
Annqa

A co wy macie z Parkerem?!

n00bers

Ja lubię Parkera.
Ubił bym Leonarda.

użytkownik usunięty
n00bers

To chyba nie miało nic wspólnego z poprzednim postem...

ocenił(a) serial na 7

Miało. Ona się pyta, co wszyscy nie lubią Marleny, a ja czemu wszyscy Parkera nie cierpią w odpowiedzi.

użytkownik usunięty
n00bers

Wyskoczyłeś z Parkerem jak Filip z konopii, ot co. I to chyba wyczerpuje całą dyskusję.

ocenił(a) serial na 7

Powiedział gość, który założył temat o pingwinach w tyłku Marleny...

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Dobre!
Szkoda, że nie ma tu opcji "Lubię to!".

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Ewentualnie "Pingwin z Madagaskaru lubi to" !

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Jak zawsze o krok przede mną!

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Hehe... może napisz petycję, to zrobią xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Pingwin z Madagaskaru lubi to!
Może kiedyś...

użytkownik usunięty
RaptorRed

Złe.

użytkownik usunięty
n00bers

Kolejny idiotyczny wyskok. Co ma ten temat z tamtym?!

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Tak, Marlenę ukatrupić tą jej gitarą!!!
I jeszcze tego strusia, wiecie - ta, co się zakochała w Rico - do rosołu! Strasznie denerwująca postać!
Ewentualnie Leonarda, ten koala ciągle wygląda, jakby był naćpany...

Parker jest OK. Moim zdaniem prędzej należy ubić Doris niż jego. Doris jest strasznie denerwująca, a w dodatku przez tyle czasu raniła Kowalskiego, bo nie chciała z nim być! Kowalski zasługuje na kogoś lepszego, niż ta cała Doris, która miała już tabuny chłopaków...

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

Albowiem Dziwny Dziobak to zło wcielone, poza tym był bliski zabicia Kowalskiego!
Co do Doris, to moje zdanie jest podzielone. W polskiej wersji językowej należy do moich idoli, zaś w oryginalnej- mm ochotę ją utopić...
W oleju... Wrzącym... Ponieważ w oryginale piekielnie mnie, że tak powiem, wnerwia.
Ale fakt- skoro tylu już zostawiła, to skąd pewność, ze nie zostawi i Kowalskiego?...

Annqa

Największe zło to jednak Bulgot.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Niee, aż taki zły nie jest!
Jego, kocham< Mój mąż *o*>, DD nienawidzę...

Annqa

Też go uwielbiam, ale za to że jest właśnie zły.
Parker może być.

dawidking2

Ale był bliski zabicia Skippera.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

I co z tego? Trudno, trup to trup, Skipper aż taki świetny nie jest, w każdym razie Bulgot jest lepszy!

Annqa

Skipper jest 1000 razy lepszy od Kowalskiego, dlatego choć wybaczyłem Bulgotowi, to ma u mnie -

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Brak szkoły źle ci robi ;c
Pomyliłeś wyraz "lepszy", i zamiast tak napisać, napisałeś "gorszy"!
Kowalski jest najlepszy, i chociaż już tak zanim nie szaleję, bo mam Thrandiego i Bilba, to dalej jestem zdania, że Skipper do pięt mu nie dorasta!

Annqa

Ja mam na odwrót -v-

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Więc masz spaprane myślenie.

Annqa

I Vice Versa.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Ja przynajmniej wiem, kto jest najlepszym bohaterem!

Annqa

Tak, Skipper.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Annqa

Aha pomyłka.

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Najlepszy jest Bulcio. Koniec rozmowy :P

ocenił(a) serial na 10
n00bers

To stwierdzenie także popieram :D
Każdy mój mąż jest najlepszy! <a mam ośmiu mężów... ;-; I żaden nie istnieje! xd>

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Pozwolisz, że pozostawię to bez komentarza, prawda? :3

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Właściwie każda moja wypowiedź jest w rodzaju "Bez komentarza"! :>>

ocenił(a) serial na 7
Annqa

W sumie... xd

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Naturalnie zdajecie sobie sprawę, że zapędy zoofilskie są chore? Rozumiem, że to w formie zabawy, ale to i tak jest beznadziejne.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

O, no proszę, znalazła się ta całkowicie normalna! Wiesz co? Idź rozwijać tą swoją "inteligencję" na innym forum, a nie tu, wśród ludzi oglądających kreskówki, "Pani Geniusz"!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Prawda w oczy kole? Te cudzysłowy nie są potrzebne, pseudo złośliwości ci nie wyszły.
Ty najgłupiej i niepotrzebnie zupełnie zawsze ujadasz, nie sposób chociaż nie próbować korygować tych głupot.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

O, i tu się mylisz! Starałam się być miła i grzeczna, ale oczywiście dla ciebie nie da się być miłą i grzeczną! Zawsze coś ci nie pasuje, coś przeszkadza, coś źle. Nic nie jest perfekcyjne! Jesteś w stanie to pojąć, czy jesteś zbyt na tę kwestię ograniczona?!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Pisze tylko wtedy gdy uważam to za konieczne. Nigdy nic nie jest perfekcyjnie bo idealności nie ma. Pojmuje bardzo dobrze, że nic nie dociera za żadnym razem. Obracam się wśród inteligentnych ludzi a jak widzę przedszkole to widać niepotrzebnie się staram. Każdy dojrzewa we własnym czasie.

ocenił(a) serial na 7
Ingrid_Fox

Ja zdaje sobie z tego sprawe. Niemniej jednak, mam nadzieje, ze ta wypowiedz nie byla kierowana do mnie.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Nie. Nie do Ciebie. Na szczęście nie wszyscy tu robią przedszkole. To zwykle kilka osób, tak zwane neo dzieci Internetu.

Ingrid_Fox

Ale książki się nie liczą, prawda?

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ciesz się więc, bo nie wiesz jak to jest stracić kogoś. Wtedy nie pisałabyś 'trup to trup'. Obojętnie o kogo chodzi, wypowiedź jest głupia. O podwójnych standardach nie wspominając, choć to także jest żałosne.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Już ci mówiłam, że nie są mi potrzebne twoje mądrości. Czyżby nie dotarło?

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Czy tego chcesz czy nie to jest prawda. Dociera do mnie wiele potrzebnych rzeczy i jak widać lepsze wychowanie, ale jak widzę takie pierdoły to ręce opadają.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Tak, dobre wychowanie, oczywiście. Nie wiesz, jak ja jestem wychowywana, to i nie masz prawa tego oceniać. Ale co ty sobie myślisz?! Że my na forum o SERIALU będziemy o bozonie Higgsa debatować?!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Widzę posty pełne prostactwa, bez pomyślunku to trudno mieć inne zdanie, czy chociażby wrażenie.