Nie wiem czy taki temat już się pojawił czy nie. (Z góry sory, jestem leniwy.)
Chodzi o to, że gdybyście mogli jakąś postać ukatrupić, to kogo i w jaki sposób?
Np. Marlenę zaciukałbym hiszpańską gitarą!!!
Co wy z nią macie?... Marlenka jest świetna!
Hmm...
DD- wrzuciłabym go do ogromnej maszynki do mielenia mięsa!
KM- przerobiłabym na rosół!
Kitka- wrzuciłabym do pieca!
Miało. Ona się pyta, co wszyscy nie lubią Marleny, a ja czemu wszyscy Parkera nie cierpią w odpowiedzi.
Wyskoczyłeś z Parkerem jak Filip z konopii, ot co. I to chyba wyczerpuje całą dyskusję.
Tak, Marlenę ukatrupić tą jej gitarą!!!
I jeszcze tego strusia, wiecie - ta, co się zakochała w Rico - do rosołu! Strasznie denerwująca postać!
Ewentualnie Leonarda, ten koala ciągle wygląda, jakby był naćpany...
Parker jest OK. Moim zdaniem prędzej należy ubić Doris niż jego. Doris jest strasznie denerwująca, a w dodatku przez tyle czasu raniła Kowalskiego, bo nie chciała z nim być! Kowalski zasługuje na kogoś lepszego, niż ta cała Doris, która miała już tabuny chłopaków...
Albowiem Dziwny Dziobak to zło wcielone, poza tym był bliski zabicia Kowalskiego!
Co do Doris, to moje zdanie jest podzielone. W polskiej wersji językowej należy do moich idoli, zaś w oryginalnej- mm ochotę ją utopić...
W oleju... Wrzącym... Ponieważ w oryginale piekielnie mnie, że tak powiem, wnerwia.
Ale fakt- skoro tylu już zostawiła, to skąd pewność, ze nie zostawi i Kowalskiego?...
I co z tego? Trudno, trup to trup, Skipper aż taki świetny nie jest, w każdym razie Bulgot jest lepszy!
Brak szkoły źle ci robi ;c
Pomyliłeś wyraz "lepszy", i zamiast tak napisać, napisałeś "gorszy"!
Kowalski jest najlepszy, i chociaż już tak zanim nie szaleję, bo mam Thrandiego i Bilba, to dalej jestem zdania, że Skipper do pięt mu nie dorasta!
To stwierdzenie także popieram :D
Każdy mój mąż jest najlepszy! <a mam ośmiu mężów... ;-; I żaden nie istnieje! xd>
Naturalnie zdajecie sobie sprawę, że zapędy zoofilskie są chore? Rozumiem, że to w formie zabawy, ale to i tak jest beznadziejne.
O, no proszę, znalazła się ta całkowicie normalna! Wiesz co? Idź rozwijać tą swoją "inteligencję" na innym forum, a nie tu, wśród ludzi oglądających kreskówki, "Pani Geniusz"!
Prawda w oczy kole? Te cudzysłowy nie są potrzebne, pseudo złośliwości ci nie wyszły.
Ty najgłupiej i niepotrzebnie zupełnie zawsze ujadasz, nie sposób chociaż nie próbować korygować tych głupot.
O, i tu się mylisz! Starałam się być miła i grzeczna, ale oczywiście dla ciebie nie da się być miłą i grzeczną! Zawsze coś ci nie pasuje, coś przeszkadza, coś źle. Nic nie jest perfekcyjne! Jesteś w stanie to pojąć, czy jesteś zbyt na tę kwestię ograniczona?!
Pisze tylko wtedy gdy uważam to za konieczne. Nigdy nic nie jest perfekcyjnie bo idealności nie ma. Pojmuje bardzo dobrze, że nic nie dociera za żadnym razem. Obracam się wśród inteligentnych ludzi a jak widzę przedszkole to widać niepotrzebnie się staram. Każdy dojrzewa we własnym czasie.
Ja zdaje sobie z tego sprawe. Niemniej jednak, mam nadzieje, ze ta wypowiedz nie byla kierowana do mnie.
Nie. Nie do Ciebie. Na szczęście nie wszyscy tu robią przedszkole. To zwykle kilka osób, tak zwane neo dzieci Internetu.
Ciesz się więc, bo nie wiesz jak to jest stracić kogoś. Wtedy nie pisałabyś 'trup to trup'. Obojętnie o kogo chodzi, wypowiedź jest głupia. O podwójnych standardach nie wspominając, choć to także jest żałosne.
Czy tego chcesz czy nie to jest prawda. Dociera do mnie wiele potrzebnych rzeczy i jak widać lepsze wychowanie, ale jak widzę takie pierdoły to ręce opadają.
Tak, dobre wychowanie, oczywiście. Nie wiesz, jak ja jestem wychowywana, to i nie masz prawa tego oceniać. Ale co ty sobie myślisz?! Że my na forum o SERIALU będziemy o bozonie Higgsa debatować?!