PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Meet

ocenił(a) serial na 10

Jak można przeczytać w temacie: "Jaki wolicie wygląd pingwinów?" powstała koncepcja
zjazdu fanów PzM. Co wy na to? :)
Jeśli się zgadzacie, to napiszcie gdzie mieszkacie - zgłosiłam się do wybrania miejsca
na ten ew. meet i wypadałoby wybrać miejsce, które nie będzie nikomu zbyt daleko.
(przepraszam, jeśli to zdanie nie miało sensu, ale już ciutkę zmęczona jestem ;)).
No i następna kwestia: kiedy ten zjazd zorganizować?
Możemy spotkać się w te ferie zimowe, bądź wielkanocne, ale też w wakacje (jaka
szkoda że te się już kończą... :( ). Jest też pomysł, by zjechać się do jednego kina w dniu
premiery filmu z Pingwinami, ale te 3 lata to chyba trochę długo, co nie? ;)
Następnie... nie każdy pewnie będzie miał "transport", ale od czego są pociągi i
autobusy? ;) Zawsze to wyjdzie (chyba) trochę taniej, niż samochodem - uwzględniając,
że cena paliw niekoniecznie może się obniżyć, a wręcz przeciwnie - podwyższyć :/)
Kolejna kwestia: możemy się zjechać na jeden dzień, ale niezbyt się to będzie opłacać,
więc moglibyśmy wynająć np. pole namiotowe. Gdybyśmy się złożyli, to chyba nie będzie
zbyt drogo, prawda? Bo nie wiem... musiałabym poczytać, ale to dopiero gdy będziemy
znać miejsce, bo przecież nie wszędzie jest tak samo.
Na samym zjeździe moglibyśmy urządzić sobie quiz o pingwinach, rysować, zająć się
fandubem, urządzić wielki maraton... No i pogadać oczywiście ;)
Co wy na to? :) Jak napisałam na początku - jak się zgadzacie, to napiszcie gdzie
mieszkacie (możecie do mnie na prywatnych wiadomościach, jak nie chcecie tu, na
forum publicznym... ;) ), to zrobię sobie mapkę miast i postaram wymyślić jakieś, żeby
nikt nie musiał daleko jeździć :)

użytkownik usunięty
Flutterlie

Flutt, jesteś moją idolką. XD
Nie no, po prostu jesteśmy do siebie dość podobni, no nie?
Nie mam nic do Liska, ale jak ktoś popełnia takie błędy, to mnie normalnie szlag trafia. I wtedy nie zwracam uwagi na nic. Sorry, Lisek. Postaram się tego nie czepiać. Ale ty również postaraj się to jakoś poprawić.

Och, dziękuję ;) Też to zauważyłam. Naprawdę jesteśmy całkiem podobni. Pesymiści, pingwinomaniacy, irytują nas nieskładne wypowiedzi. Mnie też szlag trafia, jak patrzę, jak ktoś kaleczy język polski. Też staram się nie czepiać, ale to silniejsze ode mnie ;)

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

Nie do końca.
Czasu, bo czasu.
Ale właśnie ona zwalnia myślenie, ogranicza korzystanie, mózg nie zapamiętuje liter i interpunkcjii itp.

LastDay

Dysortografia to niemożność zapamiętania zasad ortografii, dysleksja to spowolnienie myślenia (wałkowali ten temat jakieś 50 razy w podstawówce, więc trochę o tym wiem...). Oznacza to, że jeśli dyslektyk POMYŚLI chwilę, to JEST W STANIE pisać poprawnie. A nikt tu nikogo nie pogania :P

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

A! Musiało mi się pomylić z dysortografią.
No to dyslekcję mam, a dysortografie nie xD

Szeherezadaa

OK, wiadomość małej skali - jak będzie meet, to pojadę, ale musi być wiadomo, kiedy i gdzie :) Dodatkowo może zabiorę młodszą siostrę, również fankę PzM :)

ocenił(a) serial na 8
marina1318

Ile ma lat i jak ma na imię? (pytanko z ciekawości tylko) ;)

LastDay

Lat 11, Madzia, dla mnie Madziątko ;) Fanka PzM i MLP :)

ocenił(a) serial na 8
marina1318

Pozdrów ją ode mnie. :)

Merkura

I ode mnie :) W końcu to moja imienniczka ;)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

I ode mnie też ;D

użytkownik usunięty
Szeherezadaa

And me too! ;)

Pozdrowienia przekazane :) Madziątko ma akurat zły humor, ale jak usłyszała, to się zaraz uśmiechnęłą, podziękowała i również Was pozdrawia :)

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Cześć ja jestem tutaj nowa ;]
Uwielbiam pingwiny , kumpelki mówią że jestem taka sama z charakteru jak Skipper xD
Pomysł spotkania popieram , jestem z Gliwic , Śląskie .

ocenił(a) serial na 10
AnciaXD

Czesć! ;)
Miło poznać nową pingwino-fankę :D

ocenił(a) serial na 8
AnciaXD

Serdecznie witamy. :P

ocenił(a) serial na 10
AnciaXD

Witamy, witamy ;D
Już Cię dodałam na mapkę. Wow... coś sporo osób na tym Śląsku mieszka ;P

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

To może właśnie na Śląsku zrobimy ten zjazd ? :D

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

A właściwie jak przeczytałam wyżej , to jest dobry pomysł żeby najpierw spotkać się w takich małych grupkach jak np. jedno województwo ;]

użytkownik usunięty
AnciaXD

No nie wiem... Jakoś tak jak pomyślę... To nie wiem, czy to dobry pomysł... No ale zadecydujcie sami, ja tylko mówię, co myślę.

Masz rację - takie małe grupki to kiepski pomysł, bo może być po jedna osoba na województwo... :/

ocenił(a) serial na 10
marina1318

A jak myślicie ile tak mniej -więcej osób by się pojawiło ?

ocenił(a) serial na 7
Szeherezadaa

Przeczytałem ten cały temat i według mnie jest super.
Za trzy lata osoby, które nie są pełnoletnie będą pełnoletnie.
Mam nadzieje że pomysł się nie zmarnował

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Ja też! Sorry,że tak późno ,ale nie przeczytałem całego tematu. Wchodzę w to ,ale też za 3 lata ,bo rodzice by mi nie pozwolili. :D

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Ciekawe ,czemu Angela nic jeszcze nie napisała. Ciekawe...